51

Анонимен

преди 5 години

ДО 51Като осъдят Борисов - ще видим.

50

Анонимен

преди 5 години

Стига сте пробутвали цените на горивата.Сега навсякъде протестите са срещу ниските доходи и повишаването на цените на храните.

49

V

преди 5 години

Правосъдието не е за всеки .За цецо корумпето няма да има правосъдие ,защото решенията не се вземат от хора избрани на случаен принцип както е в САЩ ,а от корумпираните ни съдии .Но съдебната власт трябва да произтича от народа ЕТО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ СИСТЕМАТА С АМЕРИКАНСКА .Ако в бг беше така цецо щеше да се радва на правосъдието от софийския централен затвор.А сега не ни щат никате заради корумпираните гербераски съдии

48

Анонимен

преди 5 години

Когато престъпната и антибългарска партия БКП-БСП отиде на политическото бунище България ще стане добро място за живеене. Сега сме посткомунистическо блато .

47

Анонимен

преди 5 години

Най-страшното е,че когато кажем колко крадливи и продажни са управляващите от ГЕРБ,как ежедневно крадат и съсипват страната,веднага ни дават пример с Корнелия,Гергов и останалата пасмина.Истината е,че всички те са за разстрел без съд и присъда на стадион В.Левски.Но само две политически сили имат пари да купуват избори и да ни ръководят.

46

Анонимен

преди 5 години

Съдебната система е зависима от политиците! Много съдии и прокурори са от комунистическо котило.Да сте видели осъден комунист-милионер???

45

Анонимен

преди 5 години

Браво на медиите изкараха протестиращите, че защитават корупцията.Затуй французите излизат и млатят полицията, щото добре знаят чалъмите на политиците и медийните им слуги.

44

месара

преди 5 години

все по малко хора присъстват на тия "не платени" протести! мдааааа,...... другаре!

43

гост

преди 5 години

А за деса -м,треса няма ли ЗАКОНИ.или л.бовника и я закриля . семейна идилия на наш гръб

42

Kkk

преди 5 години

Луди хора !! Не мога да повярвам... Къде къде са истинските проблеми ... Лелеее

41

Анонимен

преди 5 години

Престъпниците са в кауша, а някакви си спретнали де6ил-протест.

40

Факт

преди 5 години

Двата крокодила си го заслужават, а Митьо Очите също е в ареста. Съдебната система си работи за ужас на душманите.

39

Анонимен

преди 5 години

А аз не изкам правосъдие а повече пари.Не може ли лозунга да е : Повече пари за всеки. Или: Много повече пари за всеки! Ай лайк ит.

38

Име

преди 5 години

до "Тоя народ съвсем откачи. ...". какво стана с митю очите и неговите авери заловени в туркия? тези два "крокодила" ги разкарваха с белезници, като мечки на мегдан, докато напълно реални престъпници получиха от т.нар. "български съд", "български парламент", "български президенти" и "българско правителство" напълно реални индулгенции, за да могат да довършат престъпленията в името на "демокрацията", които са започнали...

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя народ съвсем откачи. Какво са тръгнали да защитават тия два крокодила да си носят последствията. Като взимаха парите им нямаше нищо, а сега били зле. Който наруши закона да го съдят колкото може по тежко. Така пострадалият да бъде удовлетворен и обещетен.

36

Име

преди 5 години

"правосъдие за всеки" е една идилична утопия за тази *** система. това е все едно да вярваш, че политик ако оплете конците да си подаде оставката без натиск и да върне доброволно заплатите, които е получавал до сега със съответната лихва ... искайте от "независимите" власти нещо по-реално. като например да си повишат бонусите за несвършена работа. или да увеличат тарифите на подкупите от 10 на 20%....

35

Анонимен

преди 5 години

Няма ли правосъдие,няма свобода за гражданите,няма и просперираща държава.Икономическата власт е в ръцете на комунистите.Един посланник от САЩ заяви в прав текст " В България има два вида съд.Единият е за богатите( разбирай за комунистите) вторият за обикновените граждани(за кокошкарите)" Първият съд е абдекирал.Младите напускат родината сибягайки от червената чум@.

34

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО НО ПРОБЛЕМА Е ГЛАВНО ВЪВ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА!

33

Нинова

преди 5 години

Нашата партия е против корупцията , но сме за нашата корупция в БСП . Просто така сме заченати с крадени пари и краден кашкавал от частните мандри.

32

Анонимен

преди 5 години

Направо да оградим държавата с ограда и да я обявим цялата за затвор, а ние всички за затворници. Който докаже пред международен трибунал, че е невинен - може да го пускат да излезе.Ама нещо не вярвам, че въобще някой ще напусне карантинната зона "България", ако това се получи.