92

Анонимен

преди 5 години

Пак да попитам - Цените на ГО, данъците, газта, отоплението, тока, и хранителните стоки и мгого други - кога ще се понижат??Хората не пият бензин, нито се греят на бензин... Не че не карат автомобили, но храната, отоплението и тока са съществени колкото и бензина.КОГА?

91

Гробокопач

преди 5 години

Второ, срещу високата цена на горивата,. трябва да се протестира дотогава, докато бензина стане 50 ст за литър! Под 2 лв., не ни устройва. Скъпо е. И под един лев не ни устройва. Скъпо е. Петдесет стотинки е приемлива цена!

90

Гробокопач

преди 5 години

Валентин Златев бутна цената, за да задържи приятелят си Бойко в управлението на държавата. Бойко е напълно зависим от Златев и Домусчиев. Това се вижда и предполагам, яко го е ударил на молба и заплашил Златев с хаоса, който ще настане след него;)))Но, това падане е мащинация, за да се сведът протестите до санитарният минимум, т.е. да викат по 20 човека накръст. Ама то, винаги има за кво да се протестира при Боко;))) Ако не е за едно, ще е за друго;)))

89

Анонимен

преди 5 години

цената така или иначе щеше да падне след като пада цената на петрола. тарамбуките само дето мръзнаха и скачаха, а най-прецакани всъщност бяха тия дето ги чакаха да се налудуват и напротестират

88

Анонимен

преди 5 години

"Моята Дачия си изби парите за 6 години."Да не забравяме, че освен че е избила парите си, Дачийката е избила и хиляди хора на смях, докато са те гледали да я караш. А колко още има да избива пари и смях тая Дачия - не е истина! :)

87

Анонимен

преди 5 години

До 84Ти парите за твоята Дачия от цигари ли ги спести или от закуски? Питам за да знам от кое по-бързо мога да спестя и аз за една дачийка.А тия с 500-600 лева заплатка от кое ще е най-лесно да спестят според теб? Тоалетната хартия дали ще е добър избор?

86

Закона на Путин

преди 5 години

Цените на горивата са право пропорционални на величието на Русия.Т.е. колкото по-голямо руско величие толкова по солени цени на горивата и обратното колкото по-малко е величие толкова по-ниски са цените на горивата. Така че предлагам на Кратун Борисов в бележките от бензиностанциите да се отразява и размера на руското величие. Това напълно ще успокои русофилите и те няма да има за какво да протестират.

85

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези лъжи,аз съм от Силистра и от 2,3 месеца цената е около 2,40

84

До 84

преди 5 години

Всеки живее както иска. Аз не искам да пестя за нова кола. Купувам си стара. Не искам да се лишавам живота си от необходимите ми неща, за да имам нова кола. И въпросът не е в данъците, а в това, че всеки на власт се мисли за всемогъщ и можещ да прави каквото си иска. Хайде да се приземят малко. Бивши селяни, но настоящи политици и бизнесмени. Уважението към хората е манталитет, но *** човек, колкото пари и власт да има не го знае. Той се самозабравя

83

дсдасдса

преди 5 години

До спавка1.20лв А95Н може, ама 98г, не 2008г..

82

Алов

преди 5 години

Тиквун каза, масово затваряме бензиностанции или намаляте и те монополчетата намалиха

81

Анонимен

преди 5 години

Изненада ли е? Да, падането цените на горивата е много неприятна изненада за величието на Русия.

80

Анонимен

преди 5 години

Преди седмица обясняваха, че всичко било от пазара и нищо не могло да се направи. Това, че петрола паднал на борсите при нас щяло да се отрази след шест месеца. Започнаха протести и цените почнаха да падат. Изведнъж това, което до преди седмица беше невъзможно се обяснява със същата причина, но в друг аспект. Е как така преди седмица не могло да повлияе толкова бързо на нашия пазар, а изведнъж могло след протестите. Просто се правят задкулисни уговорки за цената. Няма никакъв пазар.

79

Анонимен

преди 5 години

Проблема ви не е в дизела, проблема ви е в античните коли, които горят по 15 на 100, но вместо да си жертвате ежедневната кутия цигари кафе и да си готвите вкъщи вместо да купувате на готово и с тия пари да си вземете нова кола на изплащане, която ще си избие парите, вие предпочитате да карате старо БМВ вместо нова Дачия.Избора си е ваш. Моята Дачия си изби парите за 6 години.

78

смях

преди 5 години

заради протестите ще да е :D

77

Анонимен

преди 5 години

Всеки който работи с дизелов автомобил или камион и автобус има и дизелов личен автомобил. ..Защо ли ? Защото е по-лесно да се краде и на никого не му пука за здравето. ..На Запад вече ги забраняват ,а нашите *** продължават да ги купуват в несвяст...

76

спавка

преди 5 години

При тези котировки А95Н трябва да е 1 - 1,20 лв. съпоставимо с предишни нива от 2007-2008 год.

75

Анонимен

преди 5 години

Дизела трябва да е 3 лева за да дишаме по-чист въздух...Но Бай *** е на друго мнение...Дизел се краде по-лесно...

74

Dido

преди 5 години

Не е изненада! С този експеримент олигарсите показаха две неща! Че народа ни струва 20 стотинки на литър! И че винаги, когато си поискат могат да свалят правителство само да вдигнат цената на тока и горивата в една седмица! И стадото е на улиците! Срам и позор за народ който последните 10 години е излизал на протест само за цената на горивата и на тока!

73

Наблюдател

преди 5 години

Защо след като барела и горивата падат, а газта не? Нали цената на газта е функция на петрола, къде са институциите, къде е Комисията за ЕВР?