112

Anonimen

преди 5 години

Петрола се качва цените също сега петрола пада цените същите някой да има отговор

111

въпрос

преди 5 години

Преди няколко месеца бях забравил колата отключена.След 3 дни огледах,видях,че никой не е влизал и най спокойно си заключих!Ако беше нова,дали щях да я заваря там дето я бях паркирал?

110

до 112

преди 5 години

Естествено ,че след някой месец ще смениш Дачията ,то днешните коли повече не траят!Ако бяха добри,Ингвар Кампрад-собственика на "Икеа" не би карал Волво модел 1973 година!Или мислиш.че не е имал пари за Дачия!!!!

109

до 112

преди 5 години

Като студент имах преподавател професор който караше 20 годишен Мерцедес.Когато го попитаха защо,той просто каза,че е надежден и не му създава проблеми.Той можеше да си купи най новата Лада ,но той предпочиташе Мерцедеса!Аз също карам стара 28 годишна дизелова кола,немска и изключително здрава.Ако бях купил Дачия,за 20 години колко Дачии според теб щях да съм сменил досега?Най вероятно между 5 или 7!Да не говорим пък за данъка от 15лв и 96 стотинки!!!

108

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз карам стар дръгел Мерцедес! Спокойно си позволявам да си напълня резервоара до горе и често сипвам 20 лева защото карам само с пълен резервоар :D Позволявам си всяка година нови Зимни гуми! Винека и ооо да скъп данък 380 лева е в момента. Понеже е скромните 193 конски сили. Даааа гори яко и то само бензин НО АЗ СЕ КЕФЯ :D Мога да изпреваря и най бързата дачия. Пътувам 100 пъти по комфортно!! И най якото е че САМО НАЛИВАМ ГОРИВО И СМЕНЯМ МАСЛО вече 4-години :D

107

Анонимен

преди 5 години

И аз си купих преди 4 години чисто нова бензинова Дачия и си пея -супер е- днес цял резервоар догоре с бензин заредих, а някакъв пич до мен с 20 годишен мерцедес само 10 лв дизел зареди. Кой както иска - карайте си старите коли, скоро и данъците ще ги вдигнат доста. А да и нещо което е било Мерцедес преди 20 години, сега не е - таралясник е. Дачията си я караш няколко години и даже и да я хвърлиш тя си е свършила работата. Това е смисълът на колата - не е вещ, а нещо което ти служи само.

106

Анонимен

преди 5 години

До 106Дизелът няма как да падне, след като толкова много през последните 20 години автопарка се смени с дизелов и е горещ картоф. Но бензина пада - и аз съм си класик и си предпочитам бензин. Не си смених колата с дизелов таралясник, а си карам бензин и днес ми беше много кеф да заредя бензин за 2.09 лв/литър, а дизелът беше 2.38 лв/литър. Дизелът е хем доста по-замърсяващ, хем по-скъп за поддръжка, хем новите бензинови и дизелови двигатели почти харчат еднакво вече. И ще си остана на бензин.

105

Анонимен

преди 5 години

баххти, колко много сте станали шоферските ***.. въпреки ръста на цените..

104

111

преди 5 години

Дано хората не се примирят с тези мизерни отстъпки и подаяния ами този път да се дигнат и да изринат всички тези корумпирани ббоклуци от парламента.Нямало картел и имало свободен пазар, а? Пазара е свободен ама не и в България. Не и при управлението на ГЕРБ.

103

vfre

преди 5 години

Гадовете се опитват да намалят недоволството и напрежението.В тая държава на всички освен на КФН е ясно, че има картел при горивата подчинен от правителството на мафията.А главния *** взе да моли за нормален диалог и то в шоуто на главния чалгар на републиката.

102

Анонимен

преди 5 години

КАТО ВИДЯХА ДЕБЕЛИЯ, ЗАПОЧНАХА ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ...

101

...

преди 5 години

Цените на горивата падат ли? В Шумен миналата седмица дизела беше 2,29. Вчера заредих на OMV и цената му беше 2,35. Къде ги виждате тези цени да падат? Защото аз виждам как продължават да се покачват. Бойко ли ви плати за статията? Д, пишете, обаче мен не можете да излъжете, при положение че вчера пак бях на колонката и зареди с 6 стотинки по-скъпо от миналата седмица. За цените на горивата не знам, ама бойко и компания ще паднат.

100

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ПАДАТ ИНАК ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО

99

Стоедин

преди 5 години

До до84Че какво и е на Дачията? Чудесен автомобил. има нещо комплексарско в тия 10-15 годишни коли....

98

до 102

преди 5 години

а германеца не иска ли да седне вечер пред халба бира и наденичка, какъв ти е проблема със салатата и ракията, комплексар тскъв...

97

до84

преди 5 години

с 1000 лева заплата, колко време трябва даспестиш пари за нова кола, за евтината ти Дачия за 15 х лева която след 5 години мяза на курник и тропа повече от 25 годишен форд.15 годишното ми 1,9тди ауди гори по малко от смешната ти Дачия и изглежда по добре.

96

Анонимен

преди 5 години

Жалко че цените на дизела са от 2.30 и нагоре.

95

Гошо

преди 5 години

Забележете, че дизела не пада или пада с 2-3 ст. в сравнение с бензин 95.тука е разковничето, съвсем нормално е бензина да е по-евтин от дизела, все пак се получава с по-малко обработки.т.е. моменти в които бензин 95 струва колкото дизел могат да се приемат за изкуствено завишаване на цените на бензина, т.е. продавачите си слагат голяма надценка!! сега реално бензиностанциите просто си намаляват драстично печалбата от бензин 95 затова и пада цената на бензина.. нищо общо няма с цената на барел

94

Валентин

преди 5 години

Някой страничен наблюдател като чете медиите ще си помисли, че Българите преживяват от асфалт и бензин, и само за това ги е грижа.

93

Анонимен

преди 5 години

Драги журналисти - престанете да размивате гражданското недоволство с понижението на цените на горивата. Те не са единственият фактор за гражданско недоволство!