22

Калина

преди 5 години

Вървим нагоре и тъкмо привлякохме чуджи туристи, а сега ще спрат да идват, защото и развитието ни замря, ами не се прави така!

21

Ники

преди 5 години

Втори лифт вече трябваше да има и сега хората да го ползват, а не да чакат по 100 часа. Но уви, старата песен пак ще се пее, на нов глас.

20

Само питам

преди 5 години

А, персонал има ли?

19

Скептик

преди 5 години

Да връщат концесията.

18

Анонимен

преди 5 години

Чакат втори лифт, за да имат пари да си купят нова бричка, нови пластмасови китайски изделия, и за да се разпорят от ядене. Продаваш планината, за да си купиш отпадъци. Ето така загива светът.

17

Друг

преди 5 години

В банско излиза същото за човек ,ноооо ще се пуснеш 2-3 пъти по пистата,но пък в банско може да идеш без *** защото може да вземеш през балкона гащите на някоя туристка от съседният хотел!! В банско си по близо до народа..вечер слушаш..от другите стаи кой на кого дал,да слушат и теб!! В австрия няма безплатно чалга,няма и преливаща канализация,..за някои тази липса предизвиква носталгия..

16

МНЕНИЕ

преди 5 години

Пиша за Банско защото преди 1 минута гледах оферта в Австрия - 7 нощувки , закуска и вечеря и карта за лифта - 1000 лева .Какви са цените в Банско за конкуренция /

15

Анонимен

преди 5 години

И 8 лифта да направят Банско е безвъзвратно съсипано - огромни бетонади една до друга ,да те е страх да ги гледаш ,камоли да идеш в тях на почивка !Банско беше прекрасно преди 30г -автентични къщи,фолклор,планина, трябваше да се строи с вкус и мярка Ама пуста Алчност!

14

Мдаа

преди 5 години

Някои са в заблуда!! Втори лифт значи нови територии да се изсекат! Ако е само за лифт то може още един до този! Но нов лифт- нови писти,нали?? И за шепа стотинки..някой милиардер! Кво го бърка данакоплатеца от шумен лифта и кяра на цецко и цветан

13

Анонимен

преди 5 години

Втори лифт трябва да има! Жалко, че щом стане дума за нещо хубаво започват да пишат разни дървени философи и псевдо пазители на природата! Същото се отнася и за Витоша!

12

Име

преди 5 години

"Община Банско е напълно готова за зимния сезон с изключение на факта, че няма втори лифт."не само втори лифт, но май и снег нема! ше треа са прзаляте само на джендър- дойче велевите флагове на дъгата!

11

Софиянец

преди 5 години

до 11Никой, нищо не ми е отнел!!!Предпочитам истинска планина с дървета, отколкото гол хълм с жици и бетонче!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Някакви псевдо зелени отнемат Витоша от софиянцикакво остава за Банско...

9

да чакат

преди 5 години

.....

8

Защо

преди 5 години

Защо трябва цяла държава все да се занимава с Банско? Как се оправят на боровец на пампорово?но мн депотутки и министри получиха получиха безплатни апартаменти и сега натискат! Юлен си оправя таксата от 300 хил лв от 5 рейса с хора при карта 1300 лв,отделно от паркинги от наеми в зоната от чай по 4 лв чашка и кебапче толкова..Е верно и мн кихат в разни министерства за общински съвет...и не знели колко земя ползва??един дрон за час и е ясно,а те..толкоз години не знаели

7

ц

преди 5 години

Не.

6

Таню

преди 5 години

Льольоглу, еколамите си имат своите интереси. Тех ги остави. Питай лами като въпросния економоффф, как всяка година има ръст на каквото се сетиш, долината, в която е сбутано Банско, вече прелива от бетон и керемидки, никой не може да изчисли физическия размер на концесията, а тя е некви си 300 бона... Оборота на средноголям тамошен комплекс... Сметни само от билети за лифтовете, колко нещо правят на сезон. Помисли и защо, и как пари не излизат от тази община... Почни оттам, преклонена чалмице...

5

Друг

преди 5 години

Снежинка стотинкаСело банско набъбва до 200 хил души.Я си представете на тази селска територия Стара Загора или Русе да се съберат.Никаква инфраструктура,канализацията се връща..паркиране йок,чакане за лифт с часове,рязане на глави в механите. Малко по скъпо но по качествено е ако идеш в австрияА тук продадоха грамадето и чуват парите( *** тях ги няма вече)

4

8

преди 5 години

Докато "зелените" маймyни лапат пари от Швейцария и Австрия няма да има лифт, което си е безумие само по себе си, в шредвид алтернативата да се стига с автомобили, но явно парите са много

3

Анонимен

преди 5 години

Съботират ни туризма! Банскалии да натиснат по силно за втория лифт. Зелени мелени да ходят да пазят горите дето всеки ден излизат турове с дърва за огрев. Палячовции.