91

Анонимен

преди 5 години

Кака Марчи на младини е живеела в близост до казарма. Много е обичала войничетата да си изпразват кайсиите на лицето и. От там и е останал и този фетиш към зелените чорапчета. Тя много съжалява че вече няма войничета в празното поделение в тяхното село.

90

кака Марчи

преди 5 години

Румби много си ми сладък кат те видя със зелените чорапки направо ми се пресича застройката

89

Митев

преди 5 години

Извинете : ПлевнЕлиева

88

Митев

преди 5 години

Как пък не чухме нищо скандално и излагащо за бившата госпожа Плевналиева?! Жената просто си е умна, скромна и се държа достойно. Радеви от бащата до първата дама си излагат като кифладжии. Горкият полицай го отнесе . Руменчо се чуди каква тъпня да изтърси и все другите виновни за неговите и на родата издънки. Всъщност за пет пари не е свършил работа в президентството не за 11 000 на месец. Народа е казал: Като си ***-трай си!!!

87

неубедително

преди 5 години

Румбата нещо компенсира. Все пак едвали Бойко е казал на Деси да отиде в насрещното движение по Фритьов Нансен.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Червенушкото от Банкя ,шербетчията на Ердоган ,не е избран от мнозинството от Българският народ, а от малцинството от гласувалите...а защо не обясниш какво малцинство е гласувало за вас, та не бяхте избрани!

85

Анонимен

преди 5 години

За неговото управление ли говори? Пак ли е спряло в насрещното?

84

!

преди 5 години

За кой ли път президента Радев ги дипли едни без да се допита до Иво?Ще има пак: "Виноват, товариш Решетников, виноват!".Да се очаква скорошна среща с руския генерал, пардон патриарх.

83

бай ганю

преди 5 години

много добре е да има различни мнения но аргументирани противопоставящи се като символ на демокрациятатова между президент и премиер не е война както ни сепредставя от медиите а просто различни мнения на двамата и нищо войнственно или нападателно няма в това да си изразиш гледната точка обосновано и аргументирано

82

Президент надали ?

преди 5 години

Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?

81

Анонимен

преди 5 години

Ехо! Червените гербаджии ! Квичите ли ? Квичете ! *** !!! Турси м екерета ! Шербетчии на Ердоганя . ,,Присъствие,, ,а? ,,Владичество и съжителство,,а? Турски п одлоги .

80

Анонимен

преди 5 години

До Изнервен За пореден път да обясна на такива прехласнати Червени п лужеци на БКП= ГЕРБ ,че Червенушкото от Банкя ,шербетчията на Ердоган ,не е избран от мнозинството от Българският народ, а от малцинството от гласувалите . Т .е от 1 милион, от гласували 3,8 милиона .

79

ха така

преди 5 години

пРезидента се изявява и като стратег.Все пак военен, владее военните науки.Ето сега, от потбрана преминава в атака.На фона на постоянните изцепки виждаме един загрижен за народа пРезидент.Критикува Министър Председателя . . . Дава насоки, абе въобще . . .

78

избирател

преди 5 години

Вместо да се оправдава, да вземе да свърши някоя работа.Все пак получава заплата. Аз ако не свърша никаква работа две години ще ме уволнят. Този президент е един лош пример.Докога ще го търпим с постоянните му изцепки?

77

БКП= ГЕРБ

преди 5 години

До СЕМ Да те у *** у червеният п лужек .....Управляващи ? Червени п лужеци ,като теб !

76

СЕМ

преди 5 години

Къде видя пропаганда в медиите бе, червен ***, като всеки ден в почти всички медии виждам преди всичко плюене срещу управляващите.

75

не му се сърдете

преди 5 години

просто е депресиран

74

Уондър

преди 5 години

Посредствен. Безмислено е.

73

Анонимен

преди 5 години

червена хасковския станция - президента ***

72

Анонимен

преди 5 години

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции".........................Критиката винаги е полезна, но ... българския политик е толкова нищожен, евтин и недостоен, че превръща всеки опонент в личен враг. И това важи и за двете страни в конфликта.Недостойни, алчни бакали - печалбари на гърба на почти изчезналия български народ