17

бокторов

преди 5 години

който поръчва музиката да си плаща останалите хато габровци по терлъци

16

3d

преди 5 години

До АнонименЕ, плащай де! Кой те спира!?

15

Анонимен

преди 5 години

За да има здравеопазване, болници и поликлиники трябва да се плаща всичко това. Проблема е, че трудещите се, хората, на които се държи цялата система са прекарани отвсякъде. Трябва да се плащат солидни заплати, отговарящи на стандарта и тогава всичко ще си дойде на мястото! Дотогава ще продължаваме да си говорим празни приказки..

14

дедо Кольо

преди 5 години

За всички има по- много, само за пенсионерите един гол буй!Проклети да са всички търтеи в държавата!

13

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

12

179

преди 5 години

Много малко бежанци остават в България крайната им дестинация е Западна Европа. А за пенсионерите един интересен факт, 1998 година хората над 65 години във България са били 2 милиона и 200 хиляди сега са около 1 милион и 600 хиляди. За 20 години са намалели като бройка със над половин милион. Просто никой не е усетил тогава защото и хората под 14 и до 30 години също са били доста повече. Идеята ми е че хората които работят са най-важни, те изкарват парите за децата и старците.

11

Анонимен

преди 5 години

Един милиард за здравните осигуровки на тези, почти три милиарда за издръжка на неработещи роми и децата им ...Но за пенсионери с пълен трудов стаж пари няма, на тях по няколко лева.За надбавка за децата на коректните данъкоплатци също няма - техните родители печелят колкото да ги хранят, а всичко друго се счита за излишен лукс.Браво!

10

Стамат

преди 5 години

Правилно!И бай ви Стамат ще го опандизят.И тогава ще го храните, лекувате... :-)

9

Анонимен

преди 5 години

До Баш бюргер Правилно - държавата не плаща, щото не искарва пари -- държавата харчи чужди пари - а именно, на тоя, който й дава ....

8

Баш бюргер

преди 5 години

"държавата плаща" не е точно казано -- по-точно и вярно е да се каже - "Държавата харчи парите на тези, които плащат данъци". Милите балъци .... Мухаххаххахаааа ... ахмашка работа ...

7

Анонимен

преди 5 години

Нема такава държава.

6

Лукреция Мечкадарска

преди 5 години

Браво който момче!И аз за това избягах и сега плащам с кеф,даже оргазъм получавам като ми дойде била!Знам,че всичко отива при афро-пакистанци-латинските ми нови сънародници!Изпратено от моя нов Айпад от Бестбай на Бляк Фрайдей,Манхатън-Ню Йорк!Благодаря за вниманието!

5

Валентин

преди 5 години

Аз се върнах в БГ за около 2 години преди напусна пак. Една от причините е, че въпреки че плащах здравни на добре платена служба в БГ, бях с прекъснати здравни права, защото не съм бил плащал 5 години назад. Искаха да им доказвам, че съм плащал в чужбина, където съм се лекувал без да трябва да доказвам осигуровки в БГ. Къде и кой ли изхарчи моите осигуровки докато аз "нямах право". И това е само върхът на сладоледа.

4

Лукреция Мечкадарска

преди 5 години

Браво!Сега ако забраните и трепането на прасета в дворовете...Изпратено от моя нов Айпад от Бестбай на Бляк Фрайдей,Манхатън-Ню Йорк!Благодаря за вниманието!

3

Анонимен

преди 5 години

Така се решавал значи демографски проблем. Все едно в една градина да предпочетеш плевелите, че по-лесно виреят. "Култивиране" на плевели, под това име сигурно усвояват субсидиите.

2

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е че плаща за безработни и те не могат да се лекуват.

1

Анонимен

преди 5 години

Значи отказвам повече да плащам "здравно" и за кво да пълня раликата между израдни и превилигировани докато на менза всичко ми искат пари,а си плащам всичко.