89

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 102 При Живков имаше тирания и диктатура , ама ние казвахме че сме добре. Иначе : А де..! А де...!

88

цирк Нинова

преди 5 години

я таварищке Импексова попитай сина ти в Щатите как е какво правят Щатските ченгета

87

Срамота е

преди 5 години

Тези които хранеха прасета в Белене с хора да се оплакват от полицейщинаНе че червената изметт има срама де...Не ги избесихме навремето - сега ше ни се качат на главите

86

Анонимен

преди 5 години

Роба е роб докато не разбере че е свободен човек.

85

Анонимен

преди 5 години

Нинова чакате 30 годишна квартира в сливенския

84

Arhen

преди 5 години

Slovesen terorizam i psiho ataki na Ninova....gnusno, sram i pozor za bg parlament...bulgari protiv bulgarskata republika i bulgarskata sigurnost...gnusno....bratoubiici i teroristi, uuuuuuuu! Malko vi ubivat nmangalite...malko vi kradat....zatui sinovete vi nema da priparvat v rbg.....i vi gledat seira ot amerika...sram za bg pokoleniata....sram za badesteto na rbg....ama te sinovete na volen i elena ste vi dadat zaslujenoto....

83

Анонимен

преди 5 години

До ИстуканА аз сигнализирах Европа за антиевропейската политика на БСП и мераците им да ислямизират Европа с ДПС--------Ами сегашното герберско правителство да не правят нещо различно?Продават паспорти на незнайни *** от Африка и терористи.И не Каракачанов е виновен,защото това е било в ресора на Валери.

82

iadosan

преди 5 години

Хем полицай имаше .хем хората бяха предупредени да си заключват домовете ...и да си зашият джобовете . докато си отиде Корни !

81

цирк Нинова

преди 5 години

шоуто е пълно Болшой театър пасти да яде

80

Истукан

преди 5 години

А аз сигнализирах Европа за антиевропейската политика на БСП и мераците им да ислямизират Европа с ДПС.

79

Чоко

преди 5 години

Нещо в последно време такситата са я забравили-л Ама как да се оплачеш в Брюксел от таксиджийски произвол. Друго си е да наклепеш политическия опонент.

78

Анонимен

преди 5 години

Не може да си прави заверите за крадене, има полицаи.

77

Анонимен

преди 5 години

Нинова,не им се давайте и си защитете хората! Не се разпилявайте като партия,не се делете,герберите ще се опитат и вашата глава да отрежат,както на останалите.

76

Анонимен

преди 5 години

Живеем в диктатура и тирания,факт.

75

Мунчо

преди 5 години

Няма управия с тази. Първо реве, че по селата няма полицаи, а сега, че имало, но не били тама заради крадците, а заради нея. То като помисли малко човек, то си е едно и също.

74

ами сега

преди 5 години

Нинова беше против "истанбулската конвенция насилие жени"..ха.ха.ха

73

Анонимен

преди 5 години

Браво на Нинова , само че не само за това ,ами и за всичко в държавата да уведоми Брюксел. Обаче като знам каква ни е държавата , няма да и остане време за нищо друго от писане на сигнали.

72

до 95

преди 5 години

Защо влизаш в спор?Те са сложени тук да повтарят като кречетала едно и също. Понеже друго няма. А Нинова е най-опасния противник на Тиквата. Който е с вързан на джувка език и не може да приказва, камо ли по телевизията да спори с когото и да е.Той може само да бръщолеви несвързано и да заплашва, и да се оплаква, че БСП МУ ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО. Сигурно и затова, че се е родил.

71

До ognyanz

преди 5 години

Преди близо четвърт век, един бивш ваш член, който удобно "посиня" след 10-и ноември, създаде своя партия, в която се записаха доста хорица, захвърлили червените си партийни книжки. Затова дадоха на партията му едно нелицеприятно прозвище - "г/зомийница", демек, който се е оплескал, докато е бил активен член на БКП, се записва в тази уж синя партия и се оказва чистичък демократ.Ти изглежда реши да превърнеш в такава ...мийница този сайт, за да оправдаваш лица и събития.Дали някой ти вярва?

70

Maks

преди 5 години

Политик - полуистини, манипулации, интереси и лъжи. За ВСЕКИ един политик е в сила това. За това на политик, който и да е той на думи и или обещания не се вярва. Нито една политическа партия не повдигна въпроса за МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ ( данъчните складове ). Съпруга на Нинова е на хранилка в Лукойл в ценообразуване на горивата. Борисов е приятел със Златев. Доган ползва Росенец има палат там. Говорете ми, че ТЕЗИ БИЛИ РАЗЛИЧНИ ОТ ОНЕЗИ !!! Всичкия цирк е с цел "разделяй и владей стадото".