20

Пенсионер

преди 5 години

43.5% от средно 4 000 лв. бонус на прокурори и съдии, а за пенсионери (и то само най-бедните) - 40.- лв.! А пенсионерите със сигурност са работили поне 40 години за нашата държава, докато работата на прокурори и съдии и днес е съмнителна... Това ли наричаме "социална" и "правова" държава?

19

смехрко

преди 5 години

НАГЛОСТ НАГЛОСТ

18

Анонимен

преди 5 години

Е,това не е ли купуване?

17

Анонимен

преди 5 години

Na bednite pensioneti 40 lv podigravka na debelite ugoenite 43.5 % bonus nahalstvo na boris vel4ev komunete bkp bogataschi sa pri jivkov i pri boku veliki drugarite ot bkp vel4eva na 77 g saschtotava interesite vse oschte na himminport *** varnenskata grupirovka a sina i po vsrhovete na prokuraturata super kombinazia bkp nagada4i v gerb

16

Ей,юнаци млади

преди 5 години

Не ги плюйте,ами се постарайте и вие да станете високо платени и ценени.Само с бла-бла пред клавиатурата ще си останете неуспял и завистлив.Успелите имат цели и планове,неуспелете нямат цели.Как ще успееш ,като не знаеш към какво се стремиш?Като прибавим и грешната самооценка,,Аз съм способен и велик/в какво/,ама не могат да ме оценят" и нещата си идват на мястото- завист,злоба,мързел и.............социална!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Много неграмотни хора се опитват да пишат тук!

14

съдя

преди 5 години

заплата??? какво е това??? като независим представител на закона, аз живея от нетаксувани донации от много хора. заплатата може да я намалите, увеличите, или елиминирате. няма и да забележя

13

Анонимен

преди 5 години

Аз съм твърдо "ЗА" бонусите им но искам да им се свали имунитета и в случай на извършено от тях престпление присъдата да е двойна защото са представители на закона

12

Нормален

преди 5 години

Ами учете,образовайте се за професия която е престижна и доходоносна-Проблемите ви няма да се решат ,докато не вземете мерки,защото може да разчитате само на себе си.А иначе ще си останете неуки /като 2/и завистливи.Има и професии които получават и по 8,000 лева, но трябва да положиш усилия.А вие млади неудачници искате някой ДА ВИ ДАДЕ !!!Ама за какво бе,като вчера си станал от чина,нямаш грам умения ,образование и трудов стаж,а гледаш само в ,,паничката" на успелия.Е само с псувни,не става!!

11

Анонимен

преди 5 години

SHOFIOR NA TAKSI VZEMA 4 PATI POVECE-E KAK DA NEMA KORUPZIA V BALGARIA.

10

Анонимен

преди 5 години

да излязат и да кажат каква са я свършили и кога за последен път са теглили пари от картата и ще ни стане ясно.

9

ай сиктир

преди 5 години

Пишете не само за заплатите и бонусите, пишете по колко заплати взимат при пенсиониране, а не само да се плюят полицаите и военните.

8

Нафърфорий

преди 5 години

Само за свещи да са.

7

Анонимен

преди 5 години

Пир по време на холера и вакханалия на гроба на България!Това е!

6

ЗА ПОЯСНЕНИЕ

преди 5 години

Съдии не стават случайни отличници. Има си семейства с по три поколения съдии, прокурори, магистрати и т.н. След като 44-та година на практика ликвидираха разделението между властите, висшите съдебни служители започнаха да стават единствено дечурлига на червената номенклатура, което се е запазило като традиция и до днес. Висшите съдебни служители трябва да се избират с избори по райони. Иначе съдебната система сега се е превърнала в семеен бизнес за мутро-комунистите от ДС.

5

Анонимен

преди 5 години

Тези изедници са хората които най малко заслужават да получават парични бонуси. При условие че не са свършили работа и за една стотинка. Няма нито един осъден министър, политик, олигарх, и вкаран в затвора. Да не говорим че всички управлявали до сега без изключение са за затвора.

4

к лйб,н,.м

преди 5 години

лкйб,.н м

3

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До ПенсионерИ аз...чакам,ама не знам...какво.

2

Не

преди 5 години

Е........ това не е ли подигравка с народа.Възмотително.Отвратително.

1

Пенсионер

преди 5 години

И аз чакам мaмкaви!