40

Анонимен

преди 5 години

Всъщност техните заплати на са голями, нашите заплати са малки.

39

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да взимат много нали сме правова държава! Има полиция и правосъдие и всичко е справедливо. Ха ха ха

38

Анонимен

преди 5 години

Преяждането води до тежки болести пожелавам им ги

37

Жоро

преди 5 години

Получих писмо от Прокурора, че нямало престъпление за това, че са ме изнудвали майстори на покриви които ме накараха да им платя 10 пъти повече от предварителната ни уговорка и се подиграха с мен!Дано се задавят и пукнат с тия пари нещастните ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

36

Анонимен

преди 5 години

Правилата на сайта не позволяват да напиша това което мисля за тях

35

От 35

преди 5 години

Това разделяна на заплащането на основно и допълнително цели държавата да плаща по-малко за осигуровки, тъй като като се съберат няколко предишни месечни плащания в един месец и се надхвърля максималната осигурителна сума. Другото, което се плаща по-малко при таква система са отпуски и болнични. Третият ефект е при пенсионирането на тези хора - по-малки пенсии, т.е. второ намаление след предишното, когато държавата намали заплатите на държавните служители, за да им плащала на 100% осигуровките.

34

Анонимен

преди 5 години

Като коментирате, не забравяйте, че от 2012 година ГЕРБ раздели заплащането в бюджетния сектор на две - основна заплата с фиксиран размер и допълнителна заплата с променлив размер, койято може да получават до 4 пъти в годината. Приликата с понятието "бонус" е доста малка и е само на думи, не и реално.

33

Анонимен

преди 5 години

Добра работа вършат - нямаме нито един осъден политик от времето на прехода до днес.Какво казваше ибрикчията Райчев - "В затвора е този който е виновен".У нас виновни няма, има само страдащи. И корумпирани магистрати обслужващи мафията къде ги тъпчат и през *** с пари.

32

Анонимен

преди 5 години

Съдебната система още от комунистическо време се полваше с привилегии. Тази порочна практика се прехвърли и след 89-та година. Това са хора, които в голямата си част поощряват корупцията и беззаконноста, като на всичко отгоре ние им плащаме осигуровките като държавни служители. 43 процента - срам нямат, даже са нагли до безкрайност. Отделно вземат и по 20 заплати при пенсиониране пак от нашите пари. Докато е така, пари в държавата за други цели няма да има.

31

Цървул

преди 5 години

Ето срещу тази система трябва да се правят стачки и митинги!Обикновеният работник прави нещо видимо и реално, но бонус не дочаква,а тези "виртуални" трудолюбци ще гушнат половин заплатка отгоре за ялови разследвания и смешни присъди...

30

Анонимен

преди 5 години

Съдии и прокурори идеално си вършат работата и заслужено си получават големите за България заплати - обслужват мафията, каквато е задачата им.

29

Анонимен

преди 5 години

За свещи, ковчези, вазелин и химиотерапия да ги харчат!

28

Христомир Божидаров

преди 5 години

Да заслужават..Благодаря им че вече пета година делото ми се мота още на първа инстанция..благодаря им ,че дадените пари за хонорари и такси и разбира се решение ще излезе след още 15 години..Така ще имам едни спестени пари през годините..

27

до 23-работник

преди 5 години

Щом работиш за 590 лева е ясно какво работиш.Сигурно пазач на обществен нужник???

26

Магистрат

преди 5 години

Аз съм съдия от две години и само веднъж съм взимал рушвет!

25

оле

преди 5 години

Най-зле работещите и най-добре заплатените.

24

Анонимен

преди 5 години

Ей, тукашните бок луци.. кви заплати искате като едвам сте изкарали средно ве? Или сте били в некой забит вуз на некоя забита специалност...

23

гио

преди 5 години

за 2710 лв. заплата вместо решение получаваш готварска рецепта, а хората бъхтят за 800 лв. на месец

22

Работник

преди 5 години

Магистрате да взимат минимална заплата! Нищо не вършат! Аз работя повече от тях и вземам 590лева!

21

Rayban

преди 5 години

Как само по 150 кинта за очила, че то повечето маркови са над 200лв. чифта?