14

Анонимен

преди 5 години

За това новосъшито "СДС" би трябвало никой да не гласува. Защо? Защото думите им са патриотично насочени за да дрънкат на патриотичната струна в душите на българските граждани. За да пълнят собствените си джобове със тлъсти суми. После тихо ще се оттеглят, а митингуващите ще лапат мухите. Тези тримата "тенори" не са искрени. Български патриоти, тези ви водят за носа. И другите не са цвете, но тези се обогатяват силно на Ваш гръб. Сега искат европарламент. Там заплатите са в пъти по-високи.

13

Зозо

преди 5 години

Заедно ама друг път :))))))))))))))))))))))

12

баба мара

преди 5 години

сега ще се избият кои да замине за Брюксел 20 000 евро на месец циркът не есвършил

11

Анонимен

преди 5 години

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0интересно четиво....

10

Анонимен

преди 5 години

Трите партии в ОП са като орел , рак и щука, както правилно писа един колега по-долу.Най-добре да останат заедно НФСБ, Атака и ВМРО.Заедно ОП са по-силни!!!

9

Скептик

преди 5 години

"Политиката" на вицепремиера в областта на икономиката? Въобще има ли такава? Ако под политика се разбира да назначиш нечия шуренайка. Това е същността на "политиката" в България. Нарича се ти на мене аз на тебе. Не случайно нямаше какво да каже.

8

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЧОВЕК НА РУМЕН ОВЧАРОВ.НА ВРЕМЕТО ОВЧАРОВ ГО БЕШЕ НАПРАВИЛ ШЕФ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ.

7

Скептик

преди 5 години

Цялата т.нар. статия разказва едно интервю на някой си. Значи Сидеров вкара в парламента и изведе в орбита двамата звездни мъже - единият уядено пиянде, а другият изперкал нискочел полуинтелигент. Днес Полуинтелигентът пласира за вицепремиер нечие протеже, не на кой да е а на шеф на голяма корпорация. Това минава. Тулупът пък бърза да запише името си в покупка за няколко милиарда. Ами Сидеров какво да прави. Веднъж сърба подобна попара. Връщане назад няма. Тулупа и Полуинтелигентът стават от ГЕР

6

вижда се

преди 5 години

Обединените мафиоти ги събира само властта и парите !!

5

Анонимен

преди 5 години

Светата троица Русенскио Македонец Скатажията Балевски и Психото от Ямбол отиват в контейнера а от там на буни/щето. По достоверни сведения тези които са гласували за тях казват че ще им купят свещи с онези 20 лева към пенсиите които вече не струват и 5 пари за да си светят щото са соц слаби и неможе да си платят тока. Така че светата троица да си приготви вазелинче че иначе много ще ги боли.

4

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

"ОП"---ОТНОВО СА ЗАЕДНО .....ЗА ОГРОМНОТО СЪЖАЛЕНИЕ НА БКП/БСП!!/.Айдеее..изкарвайте си пак "МАЙКИТЕ" , бе...ха,ха,хааааа.../Ето , идва "черния петък"...ха,ха,хаааааааааа

3

Факт

преди 5 години

До АнонименВ Европарламента се влиза по-трудно,отколкото в БГ-парламента.А облагите са само индивидуални.

2

Ха-ха

преди 5 години

Патриотите са много забавна коалиция от типа "Орел,рак и щука"!Само дето всичките се мислят за орли,ама повече мязат на раци....

1

Анонимен

преди 5 години

поради кристално-ясната перспектива да не видят никога повече парламент, ще се пробват да се набутат в огромната каца с мед, наречена европарламент! иначе ще бъдат забравени!