102

бай Иван

преди 5 години

Опаааа.Посланника да каже кога ще си получим доларите от Ирак,които са дадени като заем по Тошово време,па тогава да говорим за търговийки със самолети.Когато САЩ нападнаха Ирак и заловиха Садам Хюсеин,ни изкомандваха да опростим на Ирак тоя заем???Къде са компенсациите от югоимбаргото,когато понесохме много загуби?Кога САЩ ще накарат Турция да се изтегли от окупираният Кипър?Въпросите станаха много.Не вярваме на американски обещания!Време е САЩ да си платят сметката макар и с бартер F-16 !

101

Анонимен

преди 5 години

"Това, което предстои за нас във връзка с конкурса за доставката на самолетите F16, вещае и за страната светло бъдеще", коментира той."Тези надминаха и СССР по пропаганда.

100

Анонимен

преди 5 години

Су-35 в момента няма никаква конкуренция. Американските самолети пред него са като играчки. Това е и един от най-доказаните самолети в света. За няколко години прогони десетки пъти във войната в Сирия Ф-22 , Ф-16, Ф-15 и какви ли не други ефове. Просто в момента САЩ не могат и да си мечтаят да имат самолет на такова ниво.

99

Анонимен

преди 5 години

До 93 то и ти ще напълниш гащите не се знае щайгата Су 35 дали няма да падне

98

Анонимен

преди 5 години

До пилотАмериканците не продават Ф22 даже Израел не може да се докопа до тях и са им дали Ф35 лятяща пуйка.

97

Анонимен

преди 5 години

"Това, което предстои за нас във връзка с конкурса за доставката на самолетите F16, вещае и за страната светло бъдеще", коментира той."АХАХХАхахХАХАХа дааа, почнаха се старите шлагери за светлото бъдеще. От едната чешма ще тече мед, от другата злато...

96

Анонимен до 80

преди 5 години

Тези таралясници ф16 няма да бъдат купени никога. Ще падат глави на управляващи така че никой няма да посмее ги купи така че аре тихо малко и не се показвай от дупката си.

95

Край

преди 5 години

До Абе. Стратегията за "неприемливите жертви" е измислена от таралежа. Това със самолети 20-30 -50 не си постига. Ислямска държава с калашници брани територия колкото България вече 5г. срещу целия свят с всичките му самолети и ракети.

94

Анонимен

преди 5 години

Е нали уж сме съюзници, как така щели да ни се "стоплят" отношенията, пояснете.

93

Анонимен

преди 5 години

и кой ще ги кара? асан и айшего от факултето!

92

до 85

преди 5 години

НАТО приключва юридически и физически.

91

пилот

преди 5 години

Да вземат по 2 раптора всяка година и така да се модернизираме ,Предлагам да гласуваме

90

Анонимен

преди 5 години

на гол тумбак, чифте пищови!

89

Край

преди 5 години

Единствения който ни е Вече нападнал народ си живее тук отдавна. Питай бабите от село Мечка Плевенско как се спи с брадва под възглавницата да не ги посрамяти и оберат на стари години.За тази отбрана самолети не помагат. За тази защита на българите ВСИЧКИ български момчета трябва да минат военно обучение. Парите за самолетите ако идат там - няма да сгрешим.

88

А бе

преди 5 години

До КрайНе е точно така!Турция има смазващо предимство пред България,но си има и други врагове!Българската стратегия би трябвало да е постигане на такъв потенциал,който да гарантира неприемливи жертви за агресора.Иначе за някакъв паритет не може и да се мечтае.Ядреното оръжие би ни гарантирало суверенитета,но там има и други проблеми.Иначе материал в Козлодуй-колкото искаш.

87

Анонимен

преди 5 години

Малумието в коментарите е под всякаква критика... вие сте душевно болни хора :)

86

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСТова, че модела е разработен преди 48 години не значи, че самолета е толкова стар. Ако реално се интересувахте от нещата щяхте да знаете, че самолетите постоянно се модифицират. Ти да не мислиш, че купуваш 48 годишна кошница както си купуваш колата бе? Що сте толкова прoсти?

85

Анонимен

преди 5 години

Като се вземе в предвид всичко, което се изписа, вкл. тука, то президента си е прав за "Грипените"! Там поне не се очертава чак такава зависмост, изнудване и заробване!

84

Анонимен

преди 5 години

До 78"Скоро НАТО приключва" Как по-точно приключва? :)))

83

ВЪПРОС

преди 5 години

Та това са Самолети на 48 години ?Защо искат от ГЕРБ да ни увеличават Данъка за автомобил на 10 години ?