15

до 20

преди 5 години

Ще си гърмя и по баири и по полета и навсякъде съгласно ЗЛОД! Пък никой нищо няма да забрани! Имаш ли представа колко пари прибира държавата от ловците? Като почнеш от курса, минеш през таксите за документи, даренията, придобиване, и стигнеш до бележките!

14

Анонимен

преди 5 години

време е това варварско хоби наречено лов да се забрани! Стига са ходили по баирите да гърмят животни за удоволствие

13

Анонимен

преди 5 години

Уважение към живота, така коментирам спасяването на кучетата. Бъдете сигурни, че този човек ще се хвърли да спасява и деца, без да се замисли. Браво, ЧОВЕКО!

12

Ветрувианския човек

преди 5 години

Абсолютна простотия.Оплюхме Боян Петров, че си рискува живота за науката, а тоя дет си го рискува за две *** направо е за затвора.

11

Загрижена

преди 5 години

Пак половинчати новини. Защо ни го причинявате това. Толкова ли ви е информираноста. Аз тука са побулях от притеснение . На хапчета съм вече . Не мога да спя. Загубих апетит. В стрес съм. Нокът си счупих заради вас . Аурата ми потъмня . Психиката ми се разклати . Един ОСНОВЕН въпрос постоянно ми се върти в главата и не ми дава мира. ПРАСЕТО. КАКВО Е СТАНАЛО С ПРАСЕТО? НЕГО КОЙ ГО Е СПАСИЛ? Или още се скита тъжно в планината проклинайки човешката жестокост .

10

До 7

преди 5 години

Ей хитри сте като невестулки.И толкова умни.Помислете малко и ще разберете защо са със синджири и защо са със каишки и поводи.Ами то за човек с мозък е ясно.Браво на спасителите!!!

9

Петър димков

преди 5 години

Горките диви животинки! Някой дава ли си сметка какво причиняват на природата тези охранени бабаити с кучета, джипове, оръжия? После псетата им заседнали в скалите, а каква съдбата на козлетата?

8

Анонимен

преди 5 години

В никакъв случай не е оправдано да се рискува човешки живот за кучешки. Ами ако беше загинал. Трябваше да ги спасят с по едно бренеке отдалече.

7

смях

преди 5 години

Човешко било да спасиш ловни кучета, но да убиваш диви прасета е в реда на нещата. От цялата история единствено спасителят е герой. Той поне го е направил с някаква кауза.

6

Драматичен

преди 5 години

#pla4a

5

Шишо Б.

преди 5 години

А какво прави ЛОВНА дружинка в националния парк Пирин, където ловът е забранен? Освен това, дивите кози са защитен вид. Сега трябва ловецът, пуснал кучетата си там, да бъде наказан. А и ако не беше ходил там, кучетата нямаше да паднат в скалите!

4

преди 5 години

сЯ отивам за книжни салфетки, просълзих се от умиление!

3

123

преди 5 години

С една дума козите яко са прецакали псетата :D

2

Анонимен

преди 5 години

Миличкитеее, браво на хората, явно все още се намират и такива, заслужаващи названието човек!

1

Анонимен

преди 5 години

Евала брат :)