35

Емил

преди 5 години

Браво.Но такива хора са рядкост.Аз където живея не само че не ги спасяват ами ги избиват.Гледам три бездомни в къщи,и помагам на още три улични,за това че им давам храна са пуснали жалби и даже искат да ме бият това ми го каза кмета

34

Todor R

преди 5 години

Спасителите в Банско са перфектни, очевидно и любителите такива също.

33

Анонимен

преди 5 години

Ако на някой му е любопитно, ето кратко описание от първа ръка: https://facebook/groups/810198452352136/permalink/2019067818131854/

32

Шофера

преди 5 години

Браво Юнак.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36 Колко кучета са с човешки имена ?!?!?*** няма да ти падам на нивото ..

30

Анонимен

преди 5 години

"Красимир да реши, че ще рискува живота си, за да помогне да двете бедстващи животни Бети и Божана."Бети и Божана? Бети и Божана са КРАСИВИ, ЖЕНСКИ, ЧОВЕШКИ ИМЕНА, ПОДХОДЯЩИ ЗА МАЛКИ ДЕЦА- МОМИЧЕТА И ЖЕНИ, а НЕ за животни и п.с.ета!Колко трябва да си Т.Ъ.П И ПСИХИЧНО БОЛЕН човек, че да се наричат животни (в случая П.С.Е.ТА) с ЧОВЕШКИ ИМЕНА? И още нещо: Постъпката на тоя Красимир НЕ заслужава похвала, а ПОРИЦАНИЕ.Не може човешкият живот да бъде жертван заради разни ***.и!

29

Анонимен

преди 5 години

"Красимир да реши, че ще рискува живота си, за да помогне да двете бедстващи животни Бети и Божана."Бети и Божана? Бети и Божана са КРАСИВИ, ЖЕНСКИ, ЧОВЕШКИ ИМЕНА, ПОДХОДЯЩИ ЗА МАЛКИ ДЕЦА- МОМИЧЕТА И ЖЕНИ, а НЕ за п.с.ета!НЕ животни и Колко трябва да си Т.Ъ.П И ПСИХИЧНО БОЛЕН човек, че да се наричат животни (в случая П.С.Е.ТА) с ЧОВЕШКИ ИМЕНА? И още нещо: Постъпката на тоя Красимир НЕ заслужава похвала, а ПОРИЦАНИЕ.Не може човешкият живот да бъде жертван заради разни ***.и!

28

Анонимен

преди 5 години

Да е жив и здрав този смел и благороден мъж!!! Такива хора са нужни на България!!!

27

Калоян

преди 5 години

Вие нищо не слушате и четете. Тази случка е вече на няколко седмици. Кадрите които виждате са любителски и са правене с гопро сигурно когато са ги спасили. Иначе тези са били на лов долу на границите на парка, но явно са тръгнали нагоре и после съвсем са се отклонили след козите и козите са ги закарали там. Минавал съм по чала не е за разходка а при тях лошото е че слезли надолу от ръба и после не са могли да се върнат.

26

Анонимен

преди 5 години

Колко готино! Супер! Да са живи и здрави и той и приятеля му и кучетата! Малко хора като него останаха, за съжаление!

25

В

преди 5 години

Кучетата Бети и Божана да са живи и здрави... Но бих искал да знам въпросната ловна дружина дали и как ще бъде наказана за очевидното си бракониерстване в национален парк!

24

Анонимен

преди 5 години

Респект към този голям човек! Браво!

23

шепот

преди 5 години

Не съм от кучешкия поток и се доверявам на написаното преди мен.Никакви кучета не са спасявани.В текста липсва опиянението за роман-тична достоверност.Тогава?РЕКЛАМАТА.Банско много си евтин.Измисли реклама.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво, Ако някои пита как България ще се оправи, ей с такива и подобни хора.

21

гошо

преди 5 години

В Банско няма върхове, Банско е град, върховете са по планините

20

:D

преди 5 години

До Посмалете малкоВръх Мусала - 2925,40м надморска височина.В часовете по география сигурно си люпил семки или си гледал през прозореца.

19

.

преди 5 години

Котешки чал вече ще се нарича 'Кучешки чал" ;)

18

Посмалете малко

преди 5 години

Ей тоя котешки чал , по-висок от Мусала бре. *** то у Банско е така, най-дълги им са пистите , най-евтини са им хотелите, защо пък и върхът да не им е най - висок.

17

гошо

преди 5 години

Трябвло е да гръмант кучетата да не се мъчат, а ловците да ги глобят за безотговорност и множество нарушения и да им отнемат правата и пушките до живот.Що се отнася до действоята на спасителя, те са глупост. Има един класически разказ "Лъвска кожа", там е описана подобна ситуация

16

Off

преди 5 години

Кой бракониерства в НП Пирин?