112

Анонимен

преди 5 години

до 128В Берлин няма паметници на Съветската армия. НЯМА НЯМА НЯМАВсички са демонтирани и преместени в музей в някакво предградие. Не съм ходил до там, виждал съм брошури.Явно си от БСП. Щом толкова фриволно боравиш с фактите

111

Анонимен

преди 5 години

Добре е направило момчето.На окупаторите текст срещу националистите.Подходящо място.Ако го осъдят, значи няма за пореден път справедливост в тази полу-държава.

110

Анонимен

преди 5 години

Некоя състудентка " на този 22 годишен демократичен идеолог" ще изпадне в екстаз, ще пърха с миглички по студентчето- драскач.Кефи Смеучагата- други 22 годишни българи дето са в университети на Запад не ходят да драскат по историческите паметници там, щото не съвпадали с " идеологическите им хрумвания".В Берлин има също паметник и монумент на Съветския войник, никой не драска, па те са били окупирани повече от нас с военни бази дори.Тоя бил загрижен за бежанците като драска по паметник?!?!?

109

Анонимен

преди 5 години

Хахаха тоя студент е ГОЕУМ СМЕЛЧЪГА само на 22 години.Тоя колко имигранти или бежанци е приел, колко християни преследвани от ИДИЛ е спасил?А да на него му е длъжна държавата, щото той е студент по биология, син е на мама и тати, обича " демократическата идеология на Запада, щото е фен на западна музикална група".Държавата е народа- 7 млн. българи, които избират политици, а това, че тези политици служат повече на " чужди идеологи и софрички", отколкото на народа си- отделен въпрос!

108

Анонимен

преди 5 години

Абе в Берлин също има паметник на Съвтеския войник и армия, *** никой не ходи да драска, и да драска, немските полицаи ще му тръснат солена глоба.У нас тия дето се пишат на " идеологически демократи и рушат всичко свързано с историята на България- османско робство, комунизъм, но пропускат репресиите и политически убийства от 1896- 1944 г." - приличат на шпиц команди на Хитлер и хуни, унищожават всичко, което според тяхната " демократична" идеология е неправилно- а те са 0,01- 0,1 % от българите

107

Анонимен

преди 5 години

Тоя студент на 22 години е ГОЛЯМ ПИЧАГА !!!!!

106

iceblast88

преди 5 години

Абе 30г. вече никой не се сеща в тази държава да претопим всички паметници на съветския поробител и да направим на тяхно място градинки с бюстове на всички български владетели и плочи отдолу където да са написани най важните им постижения. Хем ще е от нашата история, хем ще е по красиво, хем ще махнем тези грозотии от градовете и селата си. Събирайте ги вече тия клозети. Ама така е, като ни управляват вече 74г. националнопредателски - комунистически - корумпирани некадърници.

105

Наблюдател

преди 5 години

До ШопПо дадените ти минусите излиза, че половината българи са за приема и издръжката на тapaмбyки! Токова rлynaци в страната, плюс още толкова *** - как няма да е недоразвита и непривлекателна за нормалния човек..

104

Diktator

преди 5 години

Protiv podobni deqniq sum, samo v slu4ai na grajdansko ne pod4inenie,kogato durjavat ne izpulnqva volqta na naroda. No da vkarate mom4eto 5 godini v zatvora i da mu susipete jivota zaradi edin grafit e PRESTUPLENIE SRE6TU LI4NOSTTA I GRUBO POGAZVANE NA DEMOKRACIQTA!

103

Шоп

преди 5 години

Предлагам да го затворят за няколко години в компанията на няколко пакистански и авганистански навлека, да им покаже колко много са "welcome"

102

georgi

преди 5 години

До читателkato tozi na amerikancite,bombardirali sofia!

101

Иво

преди 5 години

До Наблюдател: Как само приказва -като студент на първи изпит . Добре са го научили адвокатите му от СДС и ГЕРБ -истинските извършители на мръсотиите по паметника от години назад ! "Чичо" му , Александър Йорданов , може да го е научил да мрази толкова Съветската армия и Русия-той щеше да съди Русия ,че ни е поробила. Гадна *** !

100

Бял работодател

преди 5 години

сега най прочути ке не фочистачи -тракийци във европа и англия и америка

99

Мюмюн

преди 5 години

До *** които твърдят че видиш ли имало други балкански кочини които се били освободили от турско без Руска помощ: Абе ш-вестери я ми кажете коя от тях има АЕЦ подарен от "поробители" с цели 6 ШЕСТ! реактора. Коя от тях има подарен завод за калашници от "поробителите". Коя от тях е била напред в полу-проводниковата техника, и правила компютри и собствени процесори? Коя? Смешници....

98

Ч.Дарвин

преди 5 години

до ХА ХА ХА "ТЕ СА ГОРДИ ТРАКИЙЦИ!"преди малко неандерталци, още преди маймуни. ЛОГИКА ,СЪР!!!

97

Наблюдател

преди 5 години

Този е за Белене.Хаймана, ще драска, а?

96

Анонимен

преди 5 години

Студентът по биология сигурно не от соросоядите , затова ще лежи 5г..Друго станахме за смех в Япония с тази зараза да боядисваме паметници..

95

Аз съм българче

преди 5 години

Изчислил съм !Нужни са ми само 8-шашки тротил , за да му видя сметката на тоя гробарски символ!Огледал съм даже къде да ги заложа.Пак ще огледам за да няма грешки!

94

Сидер Русофила

преди 5 години

Да свалим Альоша от наряд!!!

93

читател

преди 5 години

Само в България има паметници на окупаторите.А има и роби, които им се радват.