471

1

преди 5 години

др.свинаров/домузчиев/а вие пишман бизнесмените ли,ще диктувате държавата,ти първо си плати 67милиона,с които завлече държавата,след това давай акъл,и да знаеш протестиращите,чакат,да им пратиш 200сикритарки и чистачки.

470

toq pa

преди 5 години

Този Домусчиев не разбра ли че никой не го харесва?!?! Много нелицеприятен и надменен тип!

469

Анонимен

преди 5 години

Протеста трябва да е за доходите (заплатите) и да се казва СТАЧКА - национална! Трябва да се направят истински синдикати. Да се сключат договори по професии с колко и до колко да се увеличат заплатите. Може и да е разсрочено - в рамките на година на етапи! Фирмите и предприятията, които не могат да се справят и държавата не може да им помогне да фалират! Държавата да стимулира сектори, удобни за България и българите.

468

леля Пена

преди 5 години

Т. н."Бизнес" е този произлязъл от червените куфарчета.Там ли са хората сами направили работещи фирми и пълещи бюджета?НЕ! И тях никой не ги пита какви проблеми имат.Същата работа са и профсъюзите.

467

Анонимен

преди 5 години

Оставка за цялата ви крадлива Герберастка пасмина.

466

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, бизнеса си живее в социализъм все още.

465

Анонимен

преди 5 години

Домусчиев да ходи да си върти бизнеса в Германия или Франция, да видим там как ще се чувства като не плаща жълти стотинки за труда на хората!

464

Анонимен

преди 5 години

държавата са хората в нея, държава без хора няма!

463

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. "протести" са хаотични, в последните дни започва да става ясно кой стои зад тях, но ползата ще бъде на други политически сили , които в момента са в сянка - а именно - ДПС. хората , които излизат на улицата не осъзнават всъщност какво правят. Поводи за недоволство имат всички в страната - всеки има за какво да протестира , но стои вопръса - как да бъде направен този протест и какъв ще бъде ефекта - кой на практика ще бъде засегнат , дали тези , от които зависи решаването на проблема щ

462

До Лора

преди 5 години

Не си права! Народовластие, когато държавната власт произтича от народа. Демокрация когато народа има право на протест в рамките на закона гласуван от властта подкрепяна от олигарсите! Когато протеста е извън тези рамки наложени от демокрацията си нарушител, престъпник, терорист! И поемаш цялата винаги по закона описан по горе!

461

професионалист

преди 5 години

Алтернативата е ясна: Всички мутри и крадци на българския народ след разследване и доказателства да влязат в затвора.Референфум за президентска република.Поне краденето тогава ще бъде в пъти по-малко от колкото сега.Ако и тогава работата на президента не е положителна веднага смяна с нов, докато в България започне да се работи качествено и за народа.

460

НАРОДЕ???

преди 5 години

НАЛИ ВИ КАЗАХ ПРЕДИ ДВА ДЕНА, ЧЕ СЛЕД МИТКО ДАМАДЖАНАТА ОТ КТ ПОДКРЕПА СКОРО И КИРО ГЕЛА ЩЕ ИЗПЪЛЗИ ОТ КРИБ ЗА ДА НИ КАЖЕ КОЛКО СМЕ НИЩОЖНИ И ГЛУПАВИ. САМО НАРОДЕН СЪД ЩЕ ВИ УПРАВИ ВСИЧКИ ГЕЛОСАНИ ***!!!!

459

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ПОСЛЕ ЗАЩО ИДВАЛ 9 СЕПТЕМВРИ

458

Анализ

преди 5 години

Интересно се получава народа блокира магистралите и удря бизнеса, бизнеса спира парите на партията и управляващите и тя праща полицията да бие народа! Значи ако протестът продължи олигарсите губят пари не подкрепят партията, правителството пада и полицаите които бият хората остават без работа!

457

АНОНИМЕН

преди 5 години

ГАДЕН *** СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА!

456

Анонимен

преди 5 години

типичен нагляр

455

преди 5 години

Арогантно самозабравило се ***.Значи не може народа да диктува какво да става в собствената му държава.Знаем,че за вас е по-добре вие, олигарсите да диктувате какво да става,но на народа му писна.

454

Лора

преди 5 години

Г-н Домусчиев вероятно не знае каква е дефиницията за демокрация. Демокрация означава народовластие, когато държавната власт произтич от народа. Всеки има право да протестира и да е недоволен. И г-н Домусчиев има право да се възмущава.

453

Oleee

преди 5 години

Що бе, само вие ли имате това "право" ? Да не искаш да кажеш, че вие си избирате правителството?!? Ако е така, то подобните на тоя плюс цялото правителство трябва да влиза незабавно в затвора!

452

Смешници

преди 5 години

Еми щом доходите няма да ни се увеличат - намалете данъците, намалете цените на тока, водата, парното, намалете цените на лекарствата. Искате бизнеса да не страда, но не полагате грижа за работниците си. Еми, ще се протестира. Така и така джоба на много хора е празен, поне и вашият да е надолу, защото на народа му писна да гледа как лапате, а реално друг да ви изкарва хляба. Помизерствайте и вие.