491

Защото

преди 5 години

До ПитащАми КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ е най-проспериращата в стопанският живот държава, а правенето на пари на всяка цена е углавно престъпление!

490

Тъпи

преди 5 години

Бизнеса ще печели милиони но за протестиращите стотинки заплати .

489

Пинко

преди 5 години

споко и тоз ще си намери майстора някой ден... лала щото яко е захапал кокала и само един начин има да го пусне...

488

Анонимен

преди 5 години

Протестите дори са закъснели много... Жорж Ганчев на времето казваше: Събоди се Българино....Бизнеса... :) Публична тайна е повечето бизнесмени с какво са се занимавали или занимават (докато има политичеаки чадъри)

487

Някой си

преди 5 години

Ако за този дерибей, забогатял от ограбването на социалистическа България и българския народ, народът е улицата, а улицата, т.е. народът няма думата - пита се защо още не му е паднала главата, защо е жив! Народе????

486

Митко Димитров

преди 5 години

Бизнеса не е държавата и ако секретарките му,счетоводителките и чистачките му са зависими от заплатата която и изплаща ,то хората излезли на "УЛИЦАТА "да изразят недоволството си от високите данъци,застраховки и монополни цени на горивата и други стоки са свободни и не получават заплата от него.

485

Питащ

преди 5 години

Тези,които протестирате мислите ли,че комунистите ще оправят нещата ? Кой ли ви пълни главите с глупости ?

484

Анонимен

преди 5 години

Така нареченият "бизнес" (всъщност олигархия) и клепрократичната политическа върхушка (бивши комунисти и ченгета) са главните виновници за съсипването на тази държава и довеждането на народа и до нечувана мизерия.

483

Редник Кой

преди 5 години

Не можело. Ти да си благодарен, че още не сме почнали да ви взривяваме и разстрелваме тъй наречените големи бизнесмени и политици. Но скоро и това ще стане

482

Анонимен

преди 5 години

масови протести трябват срещу бедността и корупцията! Теса свързани нещата, ако има корупция, народа е беден! А съдебна реформа някой да е чул да има?... да има по затворите олигарси?...НЕ!

481

Анонимен

преди 5 години

ами като я скапвахте държавата протестите на тия хора бяха - народасега са улицата - много сте цинични и алчни

480

gogo

преди 5 години

домусчиев да диктува тогава - ще стане протестът по-масов

479

Гошо

преди 5 години

Значи по-голямата част от българите и да мрънка,т и да не мрънкат, спре ли да им отърва-събират куфарите и навън. Все пак сме част от голям единен пазар-така ни се казва, въпреки очевидните двойни стандарти. А вие, г-н Домусчиев, т.нар. бизнес не спряхте мрънкате тук и да искате. Като не ви отърва може да отидете да правите бизнес в друга държава от ЕС. Както българите ходят да работят там. Освен това докато има демокрация вашият глас е единица, а на улуцата е всичко. И по избори е така.

478

Фасулето от гърнето

преди 5 години

Тая снимка "кърти мивки"...ей това е то, нема нужда от коментар!

477

Мария

преди 5 години

Значи повишаването на всички цени и услуги може, а протести -не. Тези съвсем се самозабравиха,че и заплашват. Но така е когато се отчитат на когото трябва, а хората-кучета ги яли.

476

народен съд

преди 5 години

народен съд и за теб зализан престъпник, който съсипа БМФ, няма вечно да залъгваш народа с един футболен клуб, зад който стоят парите от едно изсмукано и поставено но колене(а преди време печелившо) предприятие за стотици милиони... както боко и цеко съсипаха кремиковци, така ти съсипа БМФ, освен баневи вие също ще отговаряте!

475

Иван Михов

преди 5 години

Домуса да не му ометем леко и на него целия "бизнес"?

474

Благоев

преди 5 години

Ай де да е лятото, та секретарките да са скъсите поли и докарай бодигардовете, та да стане поне хубав въргал.

473

Димитър

преди 5 години

Абе е лоло я се скрии бе домусчиев ли си къв си

472

Тихомир

преди 5 години

Бизнесът не е критерия дали хората ще излязат на улицата или не, ако не са хората да ви работят и то за без пари няма да имате бизнес които да ви пълни джобовете. А и бизнеса ако въобще в БГ има бизнес ,за мен е олигархия навсякъде то той би бил прозрачен но не е . Ако на вашия бизнес се направи един контролен отчет и проверка на всичко което се изисква в белите държави за да си бизнесмен ще цъфнат един тон нередности .Почти 90%от бизнеса у нас е корумпиран г-н Домусчиев !!!!