25

Следват

преди 5 години

Заради тази новина още по-яки протести. Бойко сега напук ли ги мисли подобни данъци?Нали минахме на цифров сигнал??? Какво повече иска? Гледането на телевизия не е безплатно. И за най-дребните радости трябва да даваме пари.

24

USA

преди 5 години

Исках да кажа ЧУМПИЛИ

23

D[V01D]

преди 5 години

Скоро и данък ходене до тоалетна ще помислят дали да не се въведе. Явно заемите, които Бойко тегли преди време е дошъл момента да се изплащат вече. С тази идея най-много да сплотят хората да не ходят по кръчми, а да си се събират повече по домовете . Собствениците на заведения ще са мн радостни. Евала мизерници. Яжте и пийте на гърба на народа докато можете. Скоро ще видим по бесилките.

22

USA

преди 5 години

Да сложат и такса гол с повече голове мачът ще е по-интересен. Ха, Ха. Как е възможно такива му пили да качим на върха на държавата

21

Анонимен

преди 5 години

Ей..... не се наядохте!

20

Анонимен

преди 5 години

Под завоалираната идея за защита на авторските права, прозират само користни цели. Още и още пари, колкото може повече да бъде отнето от хората. Управлението на ГЕРБ е все повече диктатура а живота става все по труден. Добре са само едни около 100 000 души, които ни убеждават, че те са най-работливи, най-умни, най-предприемчиви и за това те са добре, а ние останалите сме мързеливи и глупави, за това и сме бедни

19

7

преди 5 години

На тия горе само данъци им се въртят в главите даже и когато спят. Сигурно са я закъсали много яко.

18

Наистина ли???

преди 5 години

Няма друга такава държава. Ако някой отиде на заведение, в което пускат стил музика която клиентът харесва сигурно и той ще плаща донък задето я слуша. Да питам и Бойко данък за мръсния софийски въздух дето Европа ни глоби, кога ще въведе? Да знам да емигрирам преди това.

17

Ф.С.В.

преди 5 години

Имам някакво странно съмнение че ХАЗНАТА е празна !!! Скоро и банките ще фалират бягайки с печалбите -- защото повечето банки са на франчайзинг-- държани от същите тези хора -както и застрахователните компании са тяхни ! Явно много бързат - след като и земята на България искат да продадът завинаги - на арабските престилки които търсят точно такива продажни правителства

16

Анонимен

преди 5 години

Народа се е хвърлил на ядене и пиене, като за последно.Заведения по центрове на градовете - препълнени.ГЕРБ ще ви оправи !

15

Анонимен

преди 5 години

А сифон бе драги зрители,от утре ще ми искат и пари щото лягам до жена си .

14

Георги

преди 5 години

Не им ли стига че има реклами

13

Хаха

преди 5 години

Тоя гела с неговите жалки "спортни" телевизийки не стига, че взима по 7лв. на абонамент ами иска и още пари!! НЕ СЕ НАЯДОХТЕ ЕЙЙЙЙ МЪРШИИИИ!!

12

Я гледай....

преди 5 години

Те такава луда идея при Тошо нямаше как да се появи.Сега Бойко я отменя и рейтинга нараства.

11

Станчо

преди 5 години

А данък такса въздух ?

10

Анонимен

преди 5 години

Няма да мине номера.Ако пък мине и тази глупост,гласувалите с ''Да'' тропосери заслужават по 10 волски бича и пускане в селски нужник с главата надолу!

9

Бай Шилв

преди 5 години

Тея безделници се чудят какво да измислят.90 процента от тях са там само да натиснат копчето за което им е наредено.

8

Ф.С.В.

преди 5 години

Имам чувството че ГЕРБ се борят всеки ден как да паднат по бързо от власт и да бъдат изгонени позорно както винаги-Явно този път са се самозабравили в данъчната си и всякаква политика-За 10 г вече в БГ нищо не работи-здравна система в колабс -съдебна система с огромна корупция -пенсионна система без бъдеще и смисъл-социална система болен здрав носи-Монополи и банки срещу гражданите-произвеждащи мигранти- Инвестиции нула-Отровни храни навсякъде -СИСТЕМАТА УБИВА ДОРИ СЕБЕ СИ Bulgariq easy to find

7

Анонимен

преди 5 години

Явно и данък "изхабени зъби" ще се въведе за кръчмите в които се хранят / плюскат/ депуткотатите ни. Това е взаимствано от ДПС.

6

Шопо

преди 5 години

Малко им е оставка на тия и$роди...