65

художника

преди 5 години

А какъв данък ще ми вземат, ако си изкарам телевизора навън и седнеме с маалата да си гледаме мачовете? Трябва да имаш много подъл ум, за да измислиш такава простотия.

64

1

преди 5 години

До АнонименКак не са се сетили? Да се събира данък "ЖИВОТ"!

63

Анонимен

преди 5 години

Поредният авто-гол.После пищят че *** им клати стола.

62

Анонимен

преди 5 години

Лелеййй .... !!!! Като 'земем таа сопа неокастрена па' като ги почнем тоя у Парламента ... !!!!

61

1

преди 5 години

Ако т.н. депутати плащаха данък "П Р О С Т О Т И Я" при всяко изказване, щяхме да сме напред с материала!

60

Анонимен

преди 5 години

А данък, че сме живи и работим, че да изкараме заплатите на тея ***.

59

татул

преди 5 години

До 8 Ф.С.Б. Да така е,а може би и нещомного по -страшно,което искат да предо-твратят.Защо медийте го крият и пускатразни съновници да ни казват ,че вредим с нашите бунтове.

58

Стамат

преди 5 години

Предлагам,Депутатска заплата 560 лева бруто, без НСО и служебни автомобили, а с колело, както правят в нормалните европейски държави. Предлагам също да НЯМАТ бонуси от участие в комисии, премахване на служебните жилища, които ползват, да нямат служебни за представителни разходи, както и да не им се дават пари за дрехи. Предлагам и намаляване на броя им на 100, намаляване на броя на министерствата на максимум 3 и на последно място предлагам мандата да е 2 години, ние и без това гласуваме на 2

57

Кратун

преди 5 години

Баце май е наритал партията да ходи да събира пари и тея почнаха да се надпреварват кой по-глупава идея да извади. Да не са похарчили тихомълком валутните резерви, че сега ударно пълнят касите, преди да е дошла проверката по линия на кандидатстването за ЕВРО-то?

56

Анонимен

преди 5 години

Патриоти били вие сте едни продажници

55

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна идея! Дано мине!

54

!!!!!

преди 5 години

Абе тия ГРОБАРИ трябва да ги ИЗРИТАМЕ от парламента до края на годината.

53

негласуващ

преди 5 години

А бе аз като ви разправям,че гласувате за ****от*и,вие се сърдите!

52

Pepo

преди 5 години

Тия пак изтрещяха! Нали веднага слагам табела "частно парти" и ще ми вземат.....! Като беше световното вадихме телевизор пред блока да си гледаме мачове и да си пийваме биричка по комшийски. Тогава на кого ще трябва да плащаме?Оправиха държавата та се хванаха за телевизиите.

51

Дани

преди 5 години

Пак щуротии ... в края на 90-те измислиха данък радио. Който има радио в колата да плаща данък.Това ли подяволите ни е най-големия проблем?Че гледаме мача безплатно ли? Нали правим повече оборот на кръчмата, а тя върху този оборот плаща повече данък на държавата ...И как данъка който отива в държавата ще защити авторкото право на изпълнителя, който в случая е физическо или юридическо лице?

50

Кратун

преди 5 години

Правата за излъчване се финасират чрез рекламите по време на мача. А и каква е разликата ако гледаме поединично вкъщи или сме се събрали заедно? Още един измислен повод за дране на овцете.

49

Анонимен

преди 5 години

Значи ако хората от блока си изкарат телевизора пред входа и опънат една маса ще плащат. Или пък ако се съберат у някои съсед пак ще плащат нали са публика.

48

Анонимен

преди 5 години

Депутатите да плащат данък наглост, безочливост, тъпотия и още такива данъци.

47

Анонимен

преди 5 години

Утре и данък въздух ще плащаме, че го дишат хората. Не помня в коя държава плащат данък сянка. Май беше Гърция.

46

писна ми !!!

преди 5 години

Диш-хакъ (зъбен данък), налаган в най-мрачните времена на турското иго на раята от агите...Патриотите и герберите са новите и по-страшни бейове...Само данъци и пари искат !!!Долу и в затвора !!!!