156

Бонев

преди 5 години

Човекът,който искаше да пробута сделката с Грипените по време на неговото служебно правителство,сега ни говори за визия за справяне с корупцията по високите етажи на властта.Ало,Радев,погледни се в огледалото и ще видиш визията.То бива да си нагъл,ама чак пък толква...

155

Анонимен

преди 5 години

До 172Ама ти знаеш...

154

Анонимен

преди 5 години

До 174Е нали вече имаме социална система, дето помага на болните деця?Да даде на мене, защото съм хубав, красив 7 умен българин! Нали еше ни помага. Щом нема пари, ко ми помага, а?

153

Радев за смях...

преди 5 години

Нашият прецедент не бил червен, а само румен...

152

Анонимен

преди 5 години

Радев гузен! Премина в оправдания и обяснителен режим! Жалко поведение!

151

Do175

преди 5 години

Ти ли не знаеш , защо птотестира народа ? А знаеш ли защо ти плащат за да драскаш тука ? За да може да се закрепят още малко, че има българска земя за продаване на арабите ! За да може каквото е останало да го окрадат , а хората протестират защото ги докараха до просешка тояга и Президента ти го каза !

150

паднал рейтинг

преди 5 години

И какво ще прави сега Радев зеления чорап като му е паднал така... рейтинга , че даже и Слави и Мая(Костинбродска) го бият.

149

Джендерал Радиф

преди 5 години

От къдя на къдя бря?

148

Пешо

преди 5 години

Радев е най-жалкият президент на България, може би след Първанов! Толкова просташко-*** популизъм не си е позволил никой преди него. Този човек има тотално сбъркано чувство за чест и достойнство. Опериран е от чувство за вина и отговорност.

147

Я па я...!

преди 5 години

Оставете човека на мира , да се ползва от келепира.

146

Жалко за Радев

преди 5 години

Радев по поведението си прилича повече на пощенския гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко

145

Анонимен

преди 5 години

Този със суджуците хапна ли си от тях тази сутрин.Много си щастлив.

144

Анонимен

преди 5 години

Той има и пенсия ,да се откаже от заплата,да я дари за болните деца.

143

Анонимен

преди 5 години

До The Big ЩепселИ за какво протестират некадърниците по улиците - и те не знаят горките. Чуват се призиви за смяна на властта, достоен живот и пр.,едни празни лозунги от време оно, това означава, че народа е толкова ***, че не разбира нищо

142

Радев смешен

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

141

Гoшу

преди 5 години

До The Big ЩепселСпоко бе, дишай свободно. Това че плюем тази пионка - Зеления Чорап не значи, че харесваме Боко Тиквата, най-прословутия страхливец и скатавка. И той е същия като този плешивец и грозник

140

Анонимен

преди 5 години

Толкова необразован и неподготвен Президент не сме имали. По празните приказки са си лика прилика с др. Нинова. Такъв какво да го коментираш той даже не е интересен .

139

Радев-фигурант

преди 5 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

138

The Big Щепсел

преди 5 години

Чета гербаджийските постове и в тях няма и думичка за вина на управляващите, за анализ на причините за протестите, за някакво обективно виждане на ситуацията-не! Всички те, са насочени към "громене" на БСП и ДПС като "организатори" на протестите и Радев като страхливец ,който не желае да се срещне с Б.Б.Интересно ми е,дори да е вярно горното, това по какъв начин променя справедливия гняв и искания на хората, как отменя дебелащината, наглостта и недоучилата крадливост на уродливото им управление, как това извинява корупцията, провала и отказа от реформи.

137

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!