196

Вяра

преди 5 години

До АнонименНа народа му втръсна от Радев, който изобщо не може да е надпартиен, т.е. не може и не е президент. Той работи в ущърб на българския народ за своя облага, в интерес на БСП под ръководството на Нинова. Те двамата считат хората за ***, които да залъгват с евтин популизъм. Не е свършил нищичко за добруването на страната и народа, а само лапa народни пари и критикува. Парламента му бил определил заплатата и той по "принуда" си я прибира. Дарявай я, Радев, и без това не я заслужаваш.

195

Анонимен

преди 5 години

Мдааа 11,000 са непростимо голяма заплата за длъжността ФОТОТАПЕТ каквато е ролята на президента в България. Длъжността президент е проектирана да бъде куче което само лае но няма зъби да хапе.

194

Vuzmezdie

преди 5 години

До АнонименГосподин Радев се изтри с Парламента, на който съскайки казваше, че му остават 10 дни!!Надявам се, че от тези 3,5 млн. имат памет и ще се сетят да питат като дойде време, Радев полагал ли е клетва и изпълнявал ли си е задълженията като Президент съгласно Конституцията - ами за мен очевидно НЕ Е !!! Само дето Десито поживя на гръба на Народа!!!

193

Анонимен

преди 5 години

ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ДРУГАРЯ ПРЕЗИДЕНТ.

192

To6ko56

преди 5 години

аБЕ *** ? какво да прави при Слави ??? Шоумените са наясно, че няма да отиде в някакво студио. Защо не отидат при него ??? Нима Тръмп или Путин ще отиде в някакво студио ? Има си етикети и достойнство на институцията. Да отидат в кабинета му и да задават там въпросите си. А снощи бяха жалки и смешни, като някакви вещици в черните си дрехи. ЖАЛКО !!!

191

Охлюв

преди 5 години

Този червен *** се изложи яко. Застана зад протестиращите, които са жалко малцинство, при това на много места организирани от криминални лица и мутри; отказа среща с премиера, макар че един държавен глава трябва да си комуникира с другите институции, пък да действа после както реши; и накрая се скри от неудобните въпроси в Шоуто на Слави. Що не му измерите рейтинга СЕГА на този п.тьо.

190

Дпп

преди 5 години

50 депутата в Н.Събрание!Не повече!!!!!!!!!1 Със заплата средната за България!!!!Тогава да видим как ще вдигате данъци и как бедните трябало да се научат да карат нови коли!!!!!!!!!!Народа да им опрдели заплатите допълнително, според това какво са свършили в края на годината!Така ще останат само тези които милеят!Не те да си определят заплатите!Всички вън, от 25 г едни и същи са там ...!И от къде на къде президент след като вече не ее , ще взима 60% след президенстка пенсия !!

189

Изнервен

преди 5 години

До 217. Глуппак, той няма да отговаря на Славчо, а на гражданите. Ако е честен, свестен и няма от какво да се притеснява, какъв е проблемът? Само че май няма отговор на въпроса защо Деса има кабинет в президентството. И на още много други. И този ми се струва се зарази от звездната болест на ***.

188

Накратко

преди 5 години

Президентска институция е напълно излишна на България.До сега всички президенти само разделят хората.Пари хвърлени на вятъра.

187

Анонимен

преди 5 години

До изнервенКакъв е Слави, че Президентът на Републиката, избран пряко от народа, да е длъжен да му отговаря!? Чалгар някакъв.

186

Анонимен

преди 5 години

г-н Радев 3.5 Милиона българи ще гласуват за Вас ! колкото повече ви нападат от всякъде толкова повече плюс за Вас ! с медиите,с парите,с чалгарите нападат ,но Народа е с Вас !не ги гледайте минусите -това са платени ***

185

ТОФ

преди 5 години

Откажисе от нея,да ама не ти стиска,аванта,аванта!!!

184

дилемата е морална

преди 5 години

Въпросът не е кой ти определя заплатата, а дали имаш куража сам да се откажеш от (или да дариш) част от нея....

183

Анонимен

преди 5 години

До 209. Стига си говорил от името на народа бе, червен пъпеш. Това беше преди 1989 г. По-голямата част от народа не е с него, а само симпатизантите на червената хунта - другите не го искаме. Не го ли виждаш какъв е страхливец, не смее да поеме отговорност и само бълва плюнки и червени соц. клишета и лозунги.

182

hem cheh , hem pomqr

преди 5 години

zaplatata ne trqbva da se opedelq po kisnene v cehovete a po izvarshena deinost i za firmie shte e po dobre i za rabotnicite , i vobshte za vsichki otrasli

181

изнервен

преди 5 години

СТРАХЛИВЕЦ! Защо не отиде при Слави да отговаряш на въпросите на хората? Нали си мъжкар, военен, генерал? Защото няма да го има Иво Христов до теб да ти пише клишетата и да ги сричаш, а ще трябва да отговаряш на живо. ***.

180

Анонимен

преди 5 години

Парламента я определя, но ти я вземаш, нали???? Защо не се откажеш от нея тогава???Ти не си нищо повече от един популист, които за година и половина не е свършил нищо полезно за България, освен да даваш оценка на другите и да отправяш критики!!!Ей, това си ти - кръгла О

179

бай Тошо

преди 5 години

Ако беше президент на място, който е загрижен за страната си, ще се срещне с премиера и ще обсъждат ВСИЧКИ теми, за да търсят добро решение. А не само три, които на *** му идват в кофата.

178

Охлюв

преди 5 години

Този червен гол *** какво се е хванал само за три неща, които са проблемни - корупцията, инвестициите и догонването на други страни. Това да не става с магическа пръчка от днес за утре. Защо нищо не каже и за постиженията на кабинета - икономически растеж, рекорден БВП, нисък дълг, много добър бюджет за 2019, признание за външната ни политика, положителен доклад на ЕК и др. Само знае да плюе, което е грозно, защото един президент трябва да бъде обективен.

177

the ghost

преди 5 години

"Румен Радев за заплатата си: Не аз я определям, а парламентът"Колко удобно оправдание.