6

Ум

преди 5 години

Поамериканчването на Българина продължава в пълна сила - черен Петък, хелоуин, паметници на Американски президенти ... нямам думи.А иначе най-големите балъци пазаруват точно на такива промоции, удрят ги яко с ужким намаления хахахаха.

5

...

преди 5 години

В България няма такова нещо като черен петък. На предния такъв, отивам да си купя хладилник. Седмица преди това, цената му беше 730 лв. Викам си другата седмица като го намалят, ще си купя. Отивам на черния петък и гледам.... цена 870 лв, и намален на 750 лв. И това ли е черния петък? Завишават цените, и после връщат старите, та дори и по скъпо. На въпроса защо цената е такава а миналата седмица беше 730, отговорът беше "Политика на фирмата". Никакъв черен петък няма в България, да знаете.

4

Анонимен

преди 5 години

Отварайте си очите и на касата ! Винаги си гледайте сметката, едно пише на етикета -друго плащате !случва ми се вече доста Често в уж най-добрата хран верига.и в най-голямата верига за дрехи .

3

Т

преди 5 години

До Анонимен 2Ооо, не, не, няма да ги върнат на 150. Това им е номер от години. Най-много до 170-180 да ги върнат. Заследил съм ги отдавна и така правят с всичко. Дори акциите на хранителни стоки и напитки по супермаркетите са такива. Струва си нещо 5 лева, но изведнъж му качват постепенно за няколко дни цената до 6,5 лева. След 2-3 дни обявяват невероятна акция-намаление с намалена цена 5,50-5,75 лева. Страшни тарикати са.

2

Анонимен

преди 5 години

Преди 15тина дни си бях харесал една парочистачка 150лв. и си викам скоро идва черния петък ще задържа малко... И днес отварям сайта на тех н ополис и изненада цената е 250лв. Дано на черния петък ги върнат на 150 че да я купя...

1

Анонимен

преди 5 години

В БГ реални намеления и черни петъци почти няма.Днес гледам в мола едни диоптрични рамки 500 лева...ама видиш ли с намалението само 250.Същите рамки в Германия са 115 евро. Смешници.