73

Анонимен

преди 5 години

А малкото принцче Хасан какво е казало?

72

Анонимен

преди 5 години

Царят хубаво говори какво иска "капиталът", ама забравя, че този "капитал" се крепи на работещите. А на работещите им омръзна да работят за 400 лв., докато "капиталът" надува банковите си сметки, трупа имоти, коли, любовници, урежда живота на децата си зад граница... Откъде "капиталът" натрупа тези богатства, Царю?

71

дядо ставри

преди 5 години

добре че е Бойко да пооправи държавата след тоз серсемин

70

Анонимен

преди 5 години

Гражданино цар,може ли вие, политиците, депутатите, синдикатите, НПО на Сорос и бизнеса да не сте толкова загрижени за българите и чуждите инвестиции.От вашата загриженост 28 год. ни инвестиции дойдоха, нито българи останаха в България- изгонихте над 3 млн. в чужбина- " не били кадърни", ама те се доказаха на най- конкурентния пазар- Западния, а вие?Политици,депутати, бизнес реват, че ще фалират и вдигат цени, но заплати не! Да фалират, други ще дойдат- по фермите в Англия търсят работници

69

Анонимен

преди 5 години

Ами аз съм ви казал как изглеждате отвън: Като ходите на запад или на изток не казвайте че сте българи. Във Ваш интерес е. (приятелски съвет)

68

Granik

преди 5 години

Тоя и сестра му направо са се мумифицирали и ще надживеят всички ни. Направо е ужасно зловещо.

67

Saki

преди 5 години

Защо го бавят тоя Симеон ? Да идва съдя изпълнител и да го изхвърля от Враня. Има решение на съда. Да се изнася и да запечатват вратите. И втори иск ,че се е възползвал от държавни имоти.

66

Анонимен

преди 5 години

При БСП взимаха 350- 400 лв, при ГЕРБ 400- 500 лв. масово са заплаткитеама цените при ГЕРБ скачат с по 30- 70 % на всеки 3- 6 месеца.

65

стабилно

преди 5 години

На тази възраст го мъчи само WС-то.

64

Анонимен

преди 5 години

Политолози на хранилка от 70 млн. народни пари за агенцийки, фондацийки се изцепват за протестите, не били баш протести.Оня подкрепаджията с кръглите софрички с бизнеса- не му били автентични протестите.Некъв си Кисьов, заплашва, бюджета не бил стабилен, иначе за хората с 500 лв. масово заплати и увеличение на цени и данъци не му дреме.Сега пък царя плаши с стабилност на инвестиции, дето ги няма от години.Остана само Лилянка на дядо партизанка да се изцепи: " Марш в чужбина за българите"

63

Един от хората

преди 5 години

Хората не искат аристократ с образование и чужди езици да е начело. Хората искат еднокнижник - пожарникар да ги управлява.

62

трол ферма

преди 5 години

КАПИТАЛЪТ, А СЪЩО И ТРУДОВИТЕ ХОРАИСКАТ БСП И РАДЕВ ВЪВ ЗАТВОРА..............................Опаа *** фермите на ГЕРБ били " трудовите хора"? какво произвеждат *** фермите на ГЕРБ и олигархията, че се самоописват като " трудови хора"?

61

Анонимен

преди 5 години

Така държавнически би трябвало да говори Президента на България, но добре, че българите си имат жив цар (за разлика от руския Гулаг) чрез който да разберат, че в президентството стои един ***, маша на Кремъл и нищо повече !

60

Анонимен

преди 5 години

спокойствието на капитала е работниците ти да бачкат за минимална заплата докато трупаш коли и имоти, а после да обясняваш, че бизнеса у нас изнемогва

59

АНТИ до фалшивия цар

преди 5 години

Ти не си иститски цар,цар беше твоя баща.Болшевиките на пожар,те изгониха като мигрант.Стна червен ти агент,на другарите-господа,и дойде си в указан момент,според дяволски пъклен план.

58

dramaqueen

преди 5 години

капиталът от чужбина се изнесе скоростно

57

До 66

преди 5 години

Царят само тук е оплют, за твое сведение.

56

Анонимен

преди 5 години

Кво заплашва народа гражданина цар за инвестициите- то досега нямало наплив на инвестиции, той ни плаши с отлив!Абе тия като говорят, мислят ли- 3 млн. българи бяха изгонени от политици, депутати, синдикати и бизнес български и чуждестранен с мизерни заплатки от 500- 650 лв. масово в България, а политици, депутати, бизнес, ДКЕВР на ЕРП и ВИК само вдигат цени и данъци!Щял бизнеса, ЕРП-та да фалират, ако не вдигали цените.Ми да фалират, по фермите в Англия набират работници.

55

Анонимен

преди 5 години

"капиталът търси спокойствие" - кой капитал - черверният или? като инвестиции в последните години или няма, или се "инвестира" в мега магазини, които да продават нискокачествени вносни стоки.

54

Анонимен

преди 5 години

А простатата мъчи ли го, обажда ли се и тя?