93

42

преди 5 години

Този път 9.9 ще ви се стори като сладка приказка...

92

ЧСИ

преди 5 години

Тоя още ли не го изритаха от Враня!?? Позор за великия си баща! Борис III беше натикал шумкарите в миша дупка, тоя им пристана и от цар се превърна в слуга! Засилка, шут - и аут от България, ***!

91

Анонимен

преди 5 години

До Мен"Кой кого мъчи? Царят вота или вотът царя? Граматиката ви куца."---Нито "царят" вота, нито вотът "царя".Простатата и хемороидите мъчат мадридското изчадие, чийто предци на два пъти съсипваха България. Защо ли постоянно ни го показват !?А, иначе, граматиката не е за журналистите. Тя е само за Госпожата по български в училище. То и българският език (като цяло) им пречи, де! :)

90

Истукан

преди 5 години

Ти ли бе? Ти ли ще ни даваш акъл след като ограби държавата и открадна пари и имоти. Веднага хващай самолета за Мадрид и се махай от България час по-скоро!

89

Мен

преди 5 години

Кой кого мъчи? Царят вота или вотът царя? Граматиката ви куца.

88

Ех, мечти ..и изяви

преди 5 години

Щото като погледнем, мислим да е по-добре ако и да не е толкова ситуацията позитивна, изобщо в по-широк план нема да даде отклонение на инвеститорите от чужбина, ама се като гледам не мога да го обясня значи чувството като да е нещо къде е било мое па е станало ваше и немам хич, като изобщо де изгода да права нова коалиция, като както беше. Мислим обаче ако сте решили аз мога пак да ви..... обещаем едни 8- 900 дни за да нема после да ме питате защо и изобщо какво. Но мога пак да ви кажем!:-)

87

Велес

преди 5 години

..."Царят го мъчи предсрочния вот: Капиталът от чужбина иска стабилност"...- Въх, горкичките...За какво се закъхърили... Ми, то и сега си има стабилност... Няма откачане от дъното... Вашта м..а...................

86

Анонимен

преди 5 години

Цар.Какъв цар е кубето.На Запад му се носи славата като закоравел хазартажия.Казина и залози.

85

www

преди 5 години

ДОКАТО УМРЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИ АВАНТАТА КОЯТО НАБАРА ОТ БЪЛГАРИЯ....

84

Какво може

преди 5 години

Какво иска Мадридският крадец

83

Искане

преди 5 години

Хората които изкарват прехраната си с труд искат Симеон, БСП и Радев в затвора.

82

Мда

преди 5 години

Симеон-Хасан де се обажда като не го питат?Да не се е закахърил за инвестициите на "танцуващите със саби"?

81

Анонимен

преди 5 години

НЕ ЦАРЯТ-гражданина Симеон Борисов!

80

Какъв

преди 5 години

Какъв цар е Мадридският Крадец

79

Анонимен

преди 5 години

Тролфермите заработиха на високи обороти щом се писа, че народа плаща стотици милиони за непроизведено нищо от американските Марици и че Челопеч печелят милиарди от златото и винаги излизат по документи на минимална печалба, а народа пие студена вода!По това може да се познае кой спонсорира троловете от тролфермите и защо винаги защитават американските Марици и концесионерите от Челопеч, а плюят срещу обикновените българи.Те и Лукойл са същите,*** там поне плащаш 1 литър и получаваш 1 литър.

78

Средногорец

преди 5 години

До Анонимен 97Българското злато за милиарди в Челопеч се изнася от чуждестранните инвеститори и за българите една студена вода!Ама за колко години се събират тези милиарди, че в Челопеч за една година не могат да добият злато за тези пари, камо ли печалбата да е толкова?Общата печалба на Асарел Медет, Дънди Прешъс и Елаците Мед е около 300 милиона на година.кажи сега колко години трябват на Дънди за да спечелят милиарди от златото?

77

Анонимен

преди 5 години

Хахаха царя как ни плаши с инвестициите.Абе ние да не сме слепи.У Турция за 10 години, само Германия от ЕС е инвестирала над 120 млрд. евро- пък си вика на Ердоган диктатор, обвинява го в нарушаване на човешки права, корупция и т.н., па продължава да си инвестира.Значи не е стабилността фактор, друга ще е причината, че няма инвестици и тая причина сте май вие политиците, депутатите, синдикати и бизнес, щото само да цицате знаете от народа и инвеститорите.

76

Анонимен

преди 5 години

Царя си нае Бойко за главен секретар, царя почна разрухата, Бойко я подължава!Народа плаща яко стотици милиони за непроизведения ток от американските Марици, Лукойл и те са същите, *** плащаш литър, получаваш литър, не нищо.Българското злато за милиарди в Челопеч се изнася от чуждестранните инвеститори и за българите една студена вода!И това благодарение на Костов и Царя, само за 5-6 годинки управление!А Бойко да не остане по назад затри " Южен Поток" и 400 млн. $ годишно от транзит!

75

баба мара

преди 5 години

марш от българия

74

Анонимен

преди 5 години

Тези "отвън", дето ни гледали, да дойдат да поживеят няколко месеца в Бг с МРЗ, а не да гледат "отвън".Капиталът искал спокойна, сигурна среда. И ние искаме спокойна, сигурна среда, но Капиталът ни ОТНЕ това право. Защото сигурна среда с 400 лв. заплата не става.