10

Лимонад

преди 5 години

Да им направят ТИР лента на магистралите , усилена да издържа тежестта им !!!!

9

BASI MAMATA

преди 5 години

Агенцията на Корупцията възлага поръчка за 5 милиона евро на Агенцията за обслужване на Корупцията за въздействие на общественото мнение .

8

1

преди 5 години

Цакат се собственици на камиони и автомобили, но колко машини работят с агрегати на вътрешно горене?Нима отделяните от тях газове не замърсяват въздуха?Визирам разни, косачки, резачки и т.н.!За това всичко трябва да е калкулирано в горивото!

7

Анонимен

преди 5 години

А,Кой ще прибира Парата ? Кой ?

6

1

преди 5 години

Не трябва да има никаква такса и винетки! Всичко, като екотакси и данък ползуване на инфраструктура трябва да се калкулира в цената на горивата, т.е. "караш и ползуваш повече, плащаш повече" чрез горивото от което държавата взима процент!Просто така не им отърва!

5

Анонимен

преди 5 години

След Южен поток ще ни заобиколят и камионите.

4

Boko bo

преди 5 години

Поредното доказателство, че не случайно България е там където е. С народ неспособен да мисли няма как да бъде иначе. Не камионите, а потребителите ще плащат повече. Нямам никаква надежда. За нещо толкова просто и нищо в главите български. Какво ли остава за въпроси касаещи десетилетия напред. Не народ, а племе...

3

Стамат

преди 5 години

Нали се сещате, че превозвачи ще калкулират таксите в цената на транспортната услуга.Тежкотоварните да плащат... българиноооо, колко си наивен!

2

Кратун

преди 5 години

Нали когато камионите плащат, ТОЛ таксата ще влиза в цената на превоза и от там в цената на превозваната стока! Няма да плащат камионите, ще плащаме всички!

1

Анонимен

преди 5 години

Не сме доволни изобщо няма да плащаме ТОЛ такси магисралите ще бъдат блокирани и пиле няма да премине. Да плащат само чужденците.