35

Анонимен

преди 5 години

Е преди 29 години нали демократите ривяха за ефтините кюфтета супучки и салатки в Живковото Народно събрание . Сега е и по зле. Нови зали, нови бюфети, ефтиния. Депутата взима достатъчно заплата за да се храни в ресторантите около НС, пък да иде и в закусвалните да са по близо до народа който много обичат и за който милеят.

34

Горан

преди 5 години

А, съвсем друг е обаче въпросът, че от dnes.bg така са си написали заглавието, и статията, че за кой ли път провокират просто неистова омраза, към политиците, без да се съобразяват, че и без това те отдавна не са всенародни любимци. Дали, ако и писачите бъдат сполетени от споменатата всенародна и безгранична любов ще стане добре? Според мен са си един дол дренки!

33

Анонимен

преди 5 години

Колко са депутатите? 240? И то когато всички са на работа. Има кухни дето хранят много повече хора и са много по- мизерни откъм оборудване.Ха сега де!

32

Горан

преди 5 години

Принципно няма нищо лошо да си имат хубав бюфет и прочее! Ама, както е казал Георги Димитров: Който не работи, не трябва да яде! Именно - комунист го е казал, та нека имат бюфет, но и добра работа да вършат, че иначе... От бъдещият отремонтиран и обновен бюфет става идеална местна забележителност за посещения на бъдещи туристи от цял свят!

31

Анонимен

преди 5 години

До Антигневен... има ли в листата депутат от комунистите ,който не е нагушил като хамстер?Има! Това са всички гербаджии (до един комунисти), които се гушат като са три хамкстера!

30

МНЕНИЕ

преди 5 години

Най-важно е вратите да са по подобие на средновековните крепости - с ров пълен с вода и подвижен мост . Да не може да се атакуват от Народната Любов .

29

Антигневен

преди 5 години

Алоооо, гневния....Корнелийй и другите кърляжи да не се хранят на друга ***...що не я питаш как стана милионерка за една нощ,а???Питай има ли в листата депутат от комунистите ,който не е нагушил като хамстер!!

28

Важно пояснение

преди 5 години

Касовият възел на края на линиите за самообслужване ще бъде АТМ, от който дупетатите да могат да си теглят дребни суми за джобни пари, и ще работи само с банкноти от 50 и 100 лев. Да не си помисли някой, че на тия касови възли дупетатите ще плащат нещо!!!

27

ДЕПУТАТ

преди 5 години

Срамота , а къде е улабника с млади студентки? Ами че то като хапне, пийне човек после си трябва за тънката част да има нещо.Ние не искаме само да ви крадем и да ядем ,дайте и нещо и по пое#ем .Срамота,срамота .

26

Анонимен

преди 5 години

Докато не се изреже тумора на комунизма, ще става все по-зле.

25

Анонимен

преди 5 години

Ама няма да посмеят да го направят това некачествено, нали?

24

Паун

преди 5 години

ПИР по време на геноцидна социална ЧУМА спрямо мнозинството българи !

23

Курника

преди 5 години

350000лв да се боядиса тавана и 6-7 витрини? Мафията няма спирачки

22

Анонимен

преди 5 години

Ей това българина е много злобно същество?!Може на мен да е зле ама и на Вуте да е зле.Тъпо,тъпо,та много тъпо разсъждение!

21

Анонимен

преди 5 години

Толкова е нелепо да се говори за това как ще се хранят депутатите, че умът отказва да го побере. Ясно е, че такива статии се пускат главно с търговска цел, но няма ли с какво друго да дразните хората?

20

Анонимен

преди 5 години

Това е нормално.В белите държави е така и в това няма ниощо лошо.

19

българин

преди 5 години

Аз и колегите ми в работата отдавна сме забравили топлия обяд от супа , второ , десерт ...! Някоя вафла , сандвич от дома , ябълка и това е . Тия само плюскат , да се наплюскат дано!

18

Анонимен

преди 5 години

Това се нарича политически управлявленски цинизъм!

17

Анонимен

преди 5 години

Вместо да вървим напред към прогрес,вървим назад към регрес и робовладелския строй,когато така са разделяли белите от *** в отделни помещения.Да ви преседне дано!

16

Анонимен

преди 5 години

И после чакат да излъжат хората да им гласуват. И защо да гласуват като всичко е фалшифицирано винаги предварително?! За да унижават, обиждат, ограбват милиарди всяка година и да си ги делят помежду си....