55

Репорт

преди 5 години

До РусияТе пък тези от БСП щото имат малки *** ... жалки са с тяхните платени протести !

54

Суджук паша

преди 5 години

Важно е да има кИФтета. Да можемЕ да плюскаме, че рънътъ прай бУрбътъ. И суджучец, че от плюскане гоня 200 кила и от борец взех да мясам на сумист и костюмите не ми стават вече :)

53

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ

преди 5 години

ша млатим телешки стекове вие *** изберете ше ви вдегна заплатите ниско гориво без данъци ша има кревнирши за всички

52

Анонимен

преди 5 години

Аууу как се глезят тези политици, супички, пък и салатки, сигурно и лютеничка си хапват.А умиращия от глад българин яде само хлебец и кисело млекце.Добре, че идва Нова година, та да се наяде народа по 4 и 5 звездните хотели.

51

Анонимен

преди 5 години

До РусияГерберастите ще прибавят по още 20 кила към задниците си.А рашките ще продължават да съхнат от пиене.

50

Гошко

преди 5 години

Абе истината е че нашите не са ДЕПУТАТИ а са ДУПЕТАТИ !

49

скромно

преди 5 години

Бюфета за всички депутати е колкото гарсониерата на Елена Йончева.

48

Анонимен

преди 5 години

До Маймун Теди Да така работеха си и от време на време Живков ги събираше в Народното събрание за да гласуват, а не както сега нон стоп спане в парламента и от време на време некой цирк за да не е скучно на народа. Живков не даваше заплати на народните депутати.

47

Русия

преди 5 години

Герберастите ще прибавят по още 20 кила към задниците си.

46

Дон Карнаж

преди 5 години

Ейй пак се опитвате с простопсихологията на българина да си играете. Честно чета тоя сайт от десетилетие и в 90% от случаите се получава. Супер манипулатори сте като се заигравате с това кой кви пари прави, как българина това онова, некви неща да избухнем за парите на другите, да завиждаме, да анализираме.. тоя път обаче е супер учевидно какво правите, Нормално е човек да яде супаНормално е човек да яде салатаКършеи хляб в леко затоплена вода ли да ядат, че да не се ядосваме от народа?

45

Анонимен

преди 5 години

"новата пленарна зала на депутатите в бившия Партиен дом,"Ако и щом използваш нещо от миналото то ти го пресъздаваш и да мрънкате и минуси да лепнете не ме интересува. Всички пребоядисани не признават "ПРЕХОД", но ще набива на червено ЯКО!!!

44

Чиновник

преди 5 години

До БудалаВ България швейцарския модел е неприложим, поради специфичните особености на простолюдието. Ако някой тръгне да прави нещо като хората, веднага започвате да мучите и да му прецаквате работата. Така че с такъв народ като вас- такава държава. Това, както виждаш, е еднакво еалидно както за Швейцария, така и за България.

43

Сократис

преди 5 години

"Супички, салатки"...Що за ирония към нещо съвсем обикновено и нормално? Вероятно, в "редакционния" ви офис, всеки ден раздават списък за храна от кетъринг, поръчвате си я по телефона, и обядвате от пластмасови чинийки с пластмасови вилички направо пред компютрите...Мястото за хранене, не е в офисите и по улиците, а в определени за това места, и най-разпространената практика, е бюфет-столовата, в сградата в която работите.Тук няма място за подигравки и сарказъм!

42

Анонимен

преди 5 години

До Маймун ТедиМaлoyмникo, по времето на Тато всички депутати бяха от висшата номентклатура ползваха по подразбиране служебни коли, имунитет и всякакви привилегии. Това, че ти не знаеш какво е било, не означава, че не е било.

41

анонимен

преди 5 години

То те за това е и целият въпрос в държавата - кой ще се докопа до кифтетата, суджука и баницата

40

Маймун Теди

преди 5 години

Едно време всички депутати си работеха някъде, а Тато ги събираше по 2-3 пъти в годината колкото да изгласуват някой закон. Нямаше кьор софри, служебни коли, секретарки, кабинети и имунитети.

39

дедо Пешо

преди 5 години

Дано се задавят

38

Будала

преди 5 години

В белите страни като Швейцария депутатите присъстват на 20-дневни пролетно-есенни сесии с подготвени предварително законопроекти от експерти. Като си плащат сами транспорта и скромен ведомствен хотел, нямат заплати , депутатски апартаменти и ремонти всеки 4 години. Там депутатите са видни личности и бизнесмени, за които да са народни представители е чест и отговорност. Затова Швейцария е Швейцария, а в бедна България паразитират 250000 души управленски апарат.

37

бай ганю

преди 5 години

ай ся да видим моети ли настигна бай си *** по аванта плюскане и скоро да удвоите килограмите..ако ги теглим в началото на мандата им и след това вкрая не ми се струва че ще са много тези които ще са свалили въпреки тежкия неуморен денонощен труд на който са подложени

36

Анонимен

преди 5 години

От БСП ще се зарадват много на навичОк бюфет.