36

До Споко вафлата

преди 5 години

Миризлива вафло Споко, продължавай да пишеш как в София всичко си е наред, че няма да оправят аварията на тока и парното. Ама ти друго освен да копираш 100 пъти едно и също не знаеш. Типично за електората на БОЙКО ГЕРБ.

35

Бай М@нгал

преди 5 години

Протестирам против високите цени на БМВ-тата. Моето го блъснах и не моа си купа друго да дрифта.

34

Народен

преди 5 години

Хора, някой знае ли телефона на Гинка - в София кв. РАЗСАДНИСКА нямаме ток цял ден.

33

Анонимен

преди 5 години

До МАФИЯ!де ги тези протестиращи в София бре?

32

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmlerТия дето уж "протестирате", няма за кво да ви отразяват пpocтoтиите. То и вие не знаете кво искате. Събирате се тук-там по 20-30 платени лyмпeни и дребни престъпници и се мислите за голямата работа.

31

До 22 -Ананимника

преди 5 години

Къде в Европа има бензин по 0, 80 евро бе мушморок?Аман от голобради разбирачи.

30

споко

преди 5 години

Спокойно, София не протестира активно, значи протестите в някои градчета по страната постепенно ще затихнат. Само когато София излезе мощно на протест, пада което и да е правителство. Справка вижте унизителния край на червеното правителство на Орешарски...

29

Анонимен

преди 5 години

Какви протестиращи какви пет лева. Има снимки във Фейсбук как се раздават пари и знамена от багажник на кола. Това ли са спонтаните протести. Просто колко жалка е БСП и нейните мутри.

28

мъка, мъка...

преди 5 години

Ех, мъка, мъка, как БСП да дойде на власт чрез служебно правителство на льотчика поне за 3-4 месеца, че да забърка поредната каша ала'Орешарски ! Не се получава нито с активисти от партийните клетки в страната, нито с наети местни футболни и други агитки, нито с подстрекаване на недоволни граждани. Този филм българският народ го е гледал вече достъпно много !

27

Бау

преди 5 години

Най-любими са ми колите за по 20-50 хиляди лева, които протестират, че нямат пари :D

26

Възрастен

преди 5 години

Стандарта на живот ?? Че нали заради този стандарт свалиха бай Тошо.Нали заради това убиха Луканов.Нали Виденов си отиде заради ,,невижданият стандарт" от 5 долара заплатата и 500 лева един хляб.Както е в момента не е било никога през последните 70 години.Може да протестират хора родени след 80та година,не видели лишения и мъки.Само за1-2месеца да се върне онази система на лишения,дефицит и мизерия хич няма да протестират,а направо ще се изнесат,както онези от началото на 90те хиляди млади хора.

25

Анонимен

преди 5 години

100 червени шумкари

24

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ СЪКРАТИ НАПОЛОВИНА ТОВА ОГРОМНО СТАДО ХАЙЛАЗИ - ЧИНОВНИЦИ НА ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 5 години

Белите чаршафи ще купуват Добруджа.Бойко продава тая вечер по канал едно

22

АнонимеН

преди 5 години

ЛУКОИЛ БОРИСОВСКИ ЛЪЖЕ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА!!!ПРИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА ОТ 110 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ ЦЯЛА ГОДИНА ИМАШЕ ЦЕНА НА БЕНЗИНА 2.60ЛВСЕГА ПРИ 65 ДОЛАРА ДА БАРЕЛ СМЕ НА ЦЕНИ НАД 2.10ЛВ А ТРЯБВА ДА Е 1.60ЛВЛЪЖАТА Е СТРАШНА И ОЧЕВАДНА!

21

Анонимен

преди 5 години

Внимание, властта внедрява сред протестиращите провокатори, които да разделят хората

20

Пешо

преди 5 години

Оправете си галерията!

19

Протестурващ

преди 5 години

Искам още оставки мазна заплата на пачки и яки мацки сакам.

18

Съби

преди 5 години

Бийко е милиардер , не му пука за цървуланите в БГ.Упрвляващите всички с погнуса разговарят с народа.Абе , кво да са прай " лош матря л".

17

Анонимен

преди 5 години

G.E.R.B SI OTIVA