136

Герджиков

преди 5 години

До АнонименДостоен живот искате от правителството?!? А този вашия живот чий е - на правителството или ваш! Никой не може дя ви помогне, а най-малко БСП и Радев. Доказано е от Две катастрофи за последните две вземания на властта от БСП. Бързо забравяте 2012-13. И тогава пращаха ГЕРБ в затвора...

135

Герджиков

преди 5 години

До Терена Май грешиш грубо в цифрите. Направи си пак справка. Например в Евростат. В Албания по-високи пенсии? Съобразно цените?Няма никой да помогне повече на бедните, отколкото могат близките им. Ако аз трябваше да плача за баща си пред правителството, значи аз съм мизерника и некадърника.

134

Герджиков

преди 5 години

До iceblast88Ти не съобразяваш май, че бюджетът зависи тъкмо от данъците. Свали данъците и сваляш заплатите. Или според теб правителството ги взема от въздуха парите за заплати? Майката му е повече рябота!

133

Герджиков

преди 5 години

Месар, виж официалните цифри за заплатите, покупателната способност и националния доход на глава от населението и го сравни с минали години и управления. Повишеният стандарт е факт. Никой обаче не може да ви осигури всичко, от което имате нужда. Например да ни освободят от платени винетки. Нито пък заплатите в частния сектор се определят от държавата. Ако аз не мога да си спечеля парите за живот, на първо място трябва да търся причината в себе си. Правителството не прави пари, то преразпределя

132

месара

преди 5 години

Всеки път се учудвам на тези, дето папагалят, че правителството не може да увеличи заплатите. Ако са *** ги разбирам - плащат им, тролят, за нормални хора не мога да го приема това плиткоумие. Напишете на едно листче сегашната си заплата, почнете да вадите сумите за данъци, застраховки, акцизи - все неща, определяни от държавата - и вижте какво остава. Сега си представете, че не трябва да плащате 100 за винетка и 400 за гражданска. Заплатата моментално става по-малко малка :)))))

131

Анонимен

преди 5 години

Същата статия я имаше и вчера.

130

iceblast88

преди 5 години

До 151Е ГРОБ какви са? Всички говорят за Европа, а от джоба им стърчи червената книжка. Всяка вечер като се прибере Разбойко, първо целува на бай Тошо портрета (че го уреди в живота), след това като примерен БКП-еец (или по стар навик) целува на Ленин и Сталин портретите, защото техния строй издигна мързеливите и некадърните от калта право във властта!

129

Младен

преди 5 години

От клуба на пенсионера в Лозенец излизат на протест защото вече не им ставал. Те казват "преди 40 години ни ставаше и живота беше хубав, а не като сега".

128

Анонимен

преди 5 години

Не, че имам нещо против хората, но какво ще се промени с миpни протести? Кpaдците ще решат да станат добри хора и ще захвърлят миналото? Или пък протестите са от отчаяние?

127

Анонимен

преди 5 години

Тия които завзеха властта преди 30 години, сложиха на ключови позиции некадърни хора със слабости(комарджий, наркомани, гейове, педофили) , кадърните избягаха и резултатите сега са налице. Най- бедни, с още по-кофти преспективи.

126

Анонимен

преди 5 години

Сега остава ромите да излезнат със социални искания и комедията е пълна!

125

Анонимен

преди 5 години

На червените им ядем попарата от 1944г.! Бащите ни,ние,децата ни! Сега излезе... ГЕРБ виновни!

124

Байфидан

преди 5 години

Нещо не можах да ги преброя, ама имаха ли 50 души? Или с Йоло Денев стават толкова?

123

Винету

преди 5 години

До 130. Уф, това скоро го слушаме от февруари 2013. Сега сме края на 2018.

122

Анонимен

преди 5 години

От самото начало на целия бълвоч е ясно, че БСП си платиха за да има подобен хаос, време е полицията и прокуратурата да си влезат в ролята!

121

БЕСЕН

преди 5 години

АБЕ ЯЯЯЯЯЯЯЯ ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ! ПЪЛНИ СА РЕСТОРАНТИТЕ И ДИСКОТЕКИТЕ. НЕ СЛИЗАТ ОТ ДЖИПОВЕТЕ СИ И ..ИСКАТ КАКВО? НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА! ТОВА СА ПИЯВИЦИ НА ГЪРБА НА ХОРАТА, КОИТО СЕ ТРУДЯТ НА 2 ДО 3 РАБОТНИ МЕСТА, КАКТО ПРАВЯТ ПО ЦЯЛ СВЯТ ХОРАТА, АКО ИМ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ!

120

Хахахааааа.

преди 5 години

Много е тарикатско, да не искаш увеличение на заплатата си от шефа си, а от. Правителството,...... ЩОТО ШЕФА МОЖЕ И ДА ТИ БИЕ ДУСПАТА, АКО ИСКАШ МНОГО... ХАХАХААА

119

iceblast88

преди 5 години

До WessoНай простия начин по които да се вдигнат заплатите на секундата-премахване на ДОД и различни ставки за ДДС за различните стоки, както и възстановяване на ДДС до определен процент.Все неща които грам не зависят от работодателите, а от правителството!Така, че си в грешка и то огромна. Колосалния проблем е данъчната тежест от почти 60% за всеки работещ, дублираните данъци.

118

Wesso

преди 5 години

Тихо някой извън България, да не разбере, че искате повишаване на заплатите от правителството, а не от работодателя си. Това го има само тук, много зле, наистина!!! А исканията ви за чист въздух, пътища, които да нямат нужда да се ремонтират, забрана на лошото време, дъжд който да не е мокър, са просто окачени!!

117

регулировчик

преди 5 години

"...След това протестиращите преминаха през бул. "Дондуков", Орлов мост, бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" към ул. "Граф Игнатиев"."Да не бъркате нещо, ДНЕС?Ул. ""Граф Игнатиев" е затворена от пролетта. Придвижването става в колонка по един, между загражденията на строежа, подобно на слалом за различните участъци - та чааак до "Алабин"...Може път протестиращите да не са от София, а?