47

Братя и Сестри

преди 5 години

И в Германия има социални проблеми, но всички те БЛЕДНЕЯТ в сравнение с НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ, който ще унищожи немската идентичност, култура, образование, а след това напълно и социалната система. Естествено, че след като Германия се наводни от милиони необразовани мигранти, най-вече млади арогантни мъже с патриархарни и ислямски възгледи от Африка и Араб. страни, ще последват и другите Европейски страни, които имат по-нисък стандарт на живот и по-слаби социални системи. ЗАЩО ЗАКАМЕ БЕЗДЕЙНО ???

46

АfD Германия

преди 5 години

Г-н Сидеров, г- Каракачанов, защо не се противопоставите на злокобния ГЛОБАЛЕН ПАКТ ЗА МИГРАЦИЯ, както правят ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ, уптавляващи в Австрия, Унгария, Полша, Чехия, Италия, Дания или пък в силна опозиция е Германия и Франция

45

а

преди 5 години

стига с тия некадърни хрантутници,махайте ги и в дън земя

44

sofeto

преди 5 години

Тоя тъФунгел ако имаше някакви свестни идеи в тиквата си изборите да е спечелил и България да управлава но по дълече от селски хулиган не е дорасъл!

43

Волен-руска подлога

преди 5 години

Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...

42

Анонимен

преди 5 години

Другарю Сидеров нещо да не се обърка с Грипените? Май другаря агент Иван мина на страната на врага и иска Ф-16 затова е наложително да му се иска оставката докато не ги е накупил тези омразни на Русия Ф-16.

41

Анонимен

преди 5 години

КАРАКАЧАНОВ СЕ УГОИ ДОСТАТЪЧНО. ВРЕМЕ Е ДА СА ОТТЕГЛИ ОТ ХРАНИЛКАТА.ВРЕДНО Е ЗА ЗДРАВЕТО МУ ДА ОСТАВА ПОВЕЧЕ.

40

Анонимен

преди 5 години

Борисов се очертава като убиец на политически партии в РБ. С един от партийните сегменти се справи доста ловко. Остава да видим как се е справил с настоящите ортаци. Както се заформиха нещата, това ще е скоро. Пожелавам му още такива успехи

39

Аз

преди 5 години

Отврат!

38

дезертьор

преди 5 години

Само Волен го може това: Да си пъхне пръста отзад ,после в устата и да каже "мих си зъбите"!

37

Анонимен

преди 5 години

УуууууиПолитически труп! Ууууи

36

продажник №1

преди 5 години

Каракачанов заплашил Сидеров с повиквателна заповед за казармата и Сидеров му отмъщава.Какъв е този патриот който е дезертирал от родната казарма ,не е служил и не е полагал военна клетва за вярност към Родината-само руски *** и предател!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Ако изкарат закон за проституцията,Сидеров ще трябва да плаща данък ежегодно.

34

Зозо

преди 5 години

Волен - Кримския си е въобразил, че с помощта на Барека ще стане Евродупетат на Путин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) За това плюе по Джамбазки и Каракачанов. С В.Симеонов се разправи по неговият си подмолен начин! Сега пак ще спира ТВ атака и ще праща глупавите си репортери да "Отразяват" протеста.

33

Анонимен

преди 5 години

Сайдера лъже, че иска да заздрави управляващата коалиция. Напротив, в синхрон с БСП и пРезидента е получил нареждане от Москва да бутне правителството. Само че бялото джудже го прави много хитро и подмолно.

32

СПРЕТЕ СЕ БРЕ!!!!

преди 5 години

сидер ага се оказа умникът..Двамата ортака видяха власт и се ***!!!ДА не идат в битието като реформаторите!!!хвърлят оставки!!!ПАТРИОТИ за още един ден в парламент!!жалки са!!

31

Анонимен

преди 5 години

Предаде ОП . Дано в лицето да му го каже утре Каракачанов !

30

Анонимен

преди 5 години

Тоя до кога ще го показват.

29

Анонимен

преди 5 години

При руските разузнавачи/в България/ първо взимат парите за работа. После тръгват кой за САЩ , кой за ЕС. След като се покажат минават в България и служат до живот на Москва.

28

Анонимен

преди 5 години

Така като гледам,всичкото парламент се впрегнало да крепи това правителство,че иначе и те отиват в небитието.