98

USA

преди 5 години

САЩ отново показват превъзходството си! САЩ са номер едно! God bless the United States of America! :)

97

Боби

преди 5 години

До Анонимен 108Да умнико американските финансови фондове придобиват в портфолиото си компании от всички сфери но това вече не са Американски компании а МултинационалкиРуските Олигарси правят тихичко същото за да могат след това да реинвестират откраднатите пари в Русия - така в РФ почнаха да произвеждат напълно приемливи процесори Елбрус и друга електроника но без монтираните от АНС и ФБР разни подслушвателни БАБАЛЮГИКак смяташ защо Службите на САЩ ПРОСПАХА появата на зелени човечета в Крим

96

Безмер

преди 5 години

До 104 ХАХАХАНе обвинявай автора на статията. Ако знаеш английски( а ако не го знаеш има Google translate) виж това:When completed, the X-59 QueSST will be able to cruise at an altitude of 55,000 ft (17,000 m) at a speed of Mach 1.27 (940 mph, 1,512 km/h), yet produce a sonic boom of only 75 Perceived Level decibel (PLdB) about as loud as a car door closing.Ясно и точно!

95

Боби

преди 5 години

До ХАХАХАНикой не обърна внимание на един основен параметър:"ще развива скромните 1500 км/ч на височина от 17 хил. метра"Машината не може да развива високи скорости на 10хил. м където летят сегашните пътнически самолетиОще нещо за да се защити от слънчевата и космическа радиация трябва да носи допълнителна защитаЧисло МАХна морско равнище е 340м/с или 1224км/чна 11км е 295м/с или 1062км/чна 17км е още по-ниска скоростта на Звука или Числото Мах

94

Анонимен

преди 5 години

Тук тече някакъв безсмислен спор за това дали САЩили РФ са по напред в дадената сфера.Абе хора вие въобще в час ли сте?!РФ отиде на кино с разпада на СССР!САЩ вече станаха на светлинни години пред тях!Само вижте какво се ползва в света и от кои е произведено!

93

До 104 ХАХАХА

преди 5 години

Става въпрос за скорост от- 945 mph.Виж коментарите по долу- има извадка от статията на английски език.

92

Анонимен

преди 5 години

"...шумът, който излъчва е едва 75 децибела..."-----------------------Излъчва ли шум? Мии... излъчва. Толкоз моим.75 децибела е по-ниско ниво на шум от това, което се измерва край работеща шевна машина.

91

Боби

преди 5 години

До Анонимен 103Значи Вземаме Роскосмос и СпейсХ на МъскРоскосмос плаща за Плесецк, ВосточниБайконур на КазакстанПроизводствената линия на 4 вида Съюз ракети и 2 вида космически корабиЛиния ракети ПротонЛиния за утилизация на стари стратегически ракети които изстрелват частни сателитиПроекта Ангара ракети с унифицирани части до 8 варианта на товароносимостПроекта Метанов Съюз(метан и кислород)Проект ракетни двигатели на 3Д печатОсвен това отговаря за военните сателити на РФ

90

ХАХАХА

преди 5 години

Лети с 1500км/ч !?? Ами то сегашните самолети летят с 950 км/ч , какво му е толкова бързото , да не би да са мили/ч , бе Нили Христова (автор) ? Всъщност става въпрос за мили в час , което е около 2 400 км/ч и е нормално да е така защото Конкорд летеше с 2179 км/ч , което е 2 маха .

89

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби, ти не си на себе си, че един частник в САЩ направи Роскосмос за смях и подигравки. Време е да свикваш, защото идват много по лоши времена за изчезващата руска космонавтика.

88

Боби

преди 5 години

До Анонимен"В това време Казахстан исползва американска ракета, за да изведе свой спътник в космоса.Роскосмос скоро ще е история хахаха.Един частник ще ги съсипе!"умнико Мъск е спонсориран от държавата САЩ през НАСА - ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е КОСМОДРУМА ИЗСТРЕЛВАЩ ФАЛКОН РАКЕТИТЕ?По същия начин седят нещата с Европейските стартове в КУРУ - Френски космодром Европейски пари и Руски ракетиа роскосмос Плаща на казакстан като поп и поддържа още два космодрома освен това плаща за ракети

87

Bad Company

преди 5 години

Всъщност, забраната е наложена след като първият свръхзвуков самолет "Конкорд" изпълнява полет с близо 100 пътници, повечето от които са бизнесмени, на борда си. Конкурентите са категорични - той е толкова шумен, че вреди на хората, а всички произведени машини са изтеглени от пазара и прибрани в частни колекции------Ъ? Авторката да си смени професията. Конкорд лети 27 години и превозва над три милиона пътници. Аман от непросветени писачи.

86

Анонимен

преди 5 години

В това време Казахстан исползва американска ракета, за да изведе свой спътник в космоса.Роскосмос скоро ще е история хахаха.Един частник ще ги съсипе!

85

Анонимен

преди 5 години

До бай вълчо от хисаряАйде, сега пък за междуконтитенеталните си ракети купували двигатели от алкохолиците...Как ги измисляте тези работи бе?На специални курсове на БСП ли ходите, или как?

84

Анонимен

преди 5 години

Западната наука в момента е под влиянието на американската система- усвояване на грантове и много ПР- нищо свястно не са произвели от 80-те години насам!Троловете на Сорос ще кажат- *** виж дъвките с цветни картинки и ЛСД телевизорите и новите етикети на бананите, саламите и тостерите! ЛСД екраните са разработка още от края на 80- те!Или пък широко рекламираните им скъпоструващи неефективни и тровещи терапии за сериозни заболявания!Хибридите ахам- карат на батерии 50 км., и пак на бензин!

83

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До 104Така си е. Ти направо разби ***.Щом краварите копуват двигатели за техните междуконтинентални ракети от руснаците направо си е йок.А , да не забравя. В Ню Йорк се пие повече водка от уиски. /по статистика/

82

Атакист

преди 5 години

Ако един аероплан не шуми и оглушава хората значи не е никакъв аероплан. Този капиталистически аероплан може да попадне на ято гарги и да забие нос в земята защото не шуми и няма да ги подплаши. Руски аероплан обаче ще изплаши и рибата в океана с тътена и страховитата си мощ! Смешници западняци!

81

Анонимен

преди 5 години

Пак платен ПР на закъсалата идейно западна наука!След като окрадоха всичко от немците и немските инженери преместен в САЩ се пенсионираха края на 70 те на 20 век- оттогава американците нищо свястно не могат да направят като самолет!И за тоя както пишат е ясно, пак Локхийд са усвоили милиарди за некъв прототип и сега го представят като истински самолет!

80

антиджендар

преди 5 години

Омръзна ми от фалшиви новини разпространявани от гендар елементи но сороските НПОта

79

Анонимен

преди 5 години

Лети на компютура игаче нема да хвръкне. НАСА е само една голяма дупка за данъци и произвеждат само филми.