13

Анонимен

преди 5 години

по-голям ужас от проссти геррберасти няма

12

Драйвър

преди 5 години

Няма и грам съмнение, че това е дело на ЦРУ и за да бъда по конкретен дори 40 години след трагедията там ще Ви цитирам настоящия президент на тази *** по повод убийството на Джамал Кашоги: "Нашите разузнавателни служби продължават да правят оценка на цялата информация, но е напълно възможно престолонаследникът да е знаел за това трагично събитие - може да е знаел, а може и да не е!"Та, той вече е съучастник !!!

11

До 9-ined

преди 5 години

Ако всички бяха с мозък като твоя и не бяха ,,краварите" щеше да пишеш с въглен на камък,и да си кореспондираш с гълъби-А уюта ти щеше да е в пещератаПрогреса се дължи на изобретателните и предприемчиви хора,а регреса на такива като теб и сродните ти другари от Столипиново и Факултето

10

Алов

преди 5 години

Taz nowina 2-т я чета ало главният редактор !!!!!!!!!!! Знам,че превеждате на парче ама поне различни неша в един ексел и се синхвайте !!!!!!

9

Чичо Димо

преди 5 години

Деца,това беше в хипарските години Имаше ужасяващи снимки от там.Имаше и още един Чарлз Менсън който създаде секта на свое име и подготвяше убийци уж в името на нещо .Самият той уби бременната жена на Р.Полански и още двама-трима с нож.Ти 6 за ББ не знам,ама тая нахъсаната Нинова,заедно с тия крими елементи,ултраси и незнайни руски юнаци и паравоенни ,,гости"които са готови да проливат кръв спокойно могат да направят нещо и с такива голобради като теб ,за които всичко е слободия и безхаберие.

8

Само питам

преди 5 години

Защо си мисля, че не е чичко Джим, а чичко Сам?

7

ined

преди 5 години

900 кравари по-малко е едно добро начало

6

Анонимен

преди 5 години

"Животът и бил пълна каша"Днеса, оня ден публикувахте статия за нивото на писмена грамотност у нас. Въпросното "и" е съюз, в случая трябва да използвате местоимението от женски род "и" с ударение.

5

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 5НАД 1 МИЛИОН ДУШИ ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ!ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ТОЗИ МОЖЕ ДА НАКАРА 10 000 ДУШИ ДА СЕ САМОЛИКВИДИРАТ ПО КОМАНДА В БЪЛГАРИЯ С НАЙ-МАЛОУМНОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЕС!

4

Анонимен

преди 5 години

"ТОЗИ АКО БЕШЕ СЕ ПОДВИЗАВАЛ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ПОДЛЪГАЛ ПОНЕ 9000 ДУШИ ДА СЕ САМОЛИКВИДИРАТ!"Фантазията ти се развинти на макс. В България поне толкова щяха да искат да го линчуват. Няма начин да накараш толкова народ в България да се самоубие по команда.

3

АнонимеН

преди 5 години

И НИЕ НЕ СМЕ СРЕД УМНИТЕ!! И ТУК 900 ДУШИ СИ ИЗХВЪРЛИХА ЦЕННОСТИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА НА АЛО АПАШИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ!ТОЗИ АКО БЕШЕ СЕ ПОДВИЗАВАЛ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ПОДЛЪГАЛ ПОНЕ 9000 ДУШИ ДА СЕ САМОЛИКВИДИРАТ!

2

Анонимен

преди 5 години

Една съвсем нормална американска история.

1

Анонимен

преди 5 години

Американците са много глупави хора.