33

вервам

преди 5 години

Така беше през комунизма вярвахме че през 1980 г. всичко ще е безплатно на всеки му според потребностите до заслугите към партията за приватизацията на живота на народа.

32

Религиозен хахо

преди 5 години

Мойсей на черните - така го наричали. От умъртвените близо 950 души почти 700 са били черни.

31

АНТИ USA

преди 5 години

Посланието е ясно. Това е втора статия за едно и също нещо. Пуснахте такава преди 3-4 седмици. Целта е ANTI USA пропаганда. Джим Джоунс е бил марксист-ленинист и е симпатизирал на СССР. Дори е искал да премести градчето си там и е преговарял със съветските власти. След смъртта си са разкрити неговите сметки и се е видяло, че приживе е прехвърлил няколко милиона по банкова сметка, чиито активи се управлявали от КПСС. Какво е забъркал Джоунс с комунистите не се знае, но очевидно нещо се е объркало

30

Pavel Penev

преди 5 години

Оправете си статията! Пълна е с досадни грешки! То бива google translate...ама поне редактор да имахте....

29

Мето

преди 5 години

И в България има такава секта и тя се казва БСП. На всеки 50 години прави по една национална катастрофа.

28

Анонимен

преди 5 години

Американският Виссарион.

27

Анонимен

преди 5 години

Харизматичен бил. Много внимавайте с харизматичните. Бг елементарните частици и те се прехласват по харизматичния си бос.

26

Анонимен

преди 5 години

Всеки им а право на избор :)

25

Мегачеп

преди 5 години

До Секс, 27г. надарен.По-скоро прилипа на оня австралийския ИТ специалист Сиднито. По налудничавия поглед и по това че живее в пущинака.

24

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ СТАРА ТЕМА НЕ Я ЛИ ДЪВКАХТЕ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ?

23

Пламен

преди 5 години

Още един пример колко *** краварски *** са амерканците.

22

шматка

преди 5 години

До ГлупостиКонспирации защото точно по това време САЩ правят опити с психотропни вещества върху СВОИТЕ войници.Що да не експериментират малко по грубо с цивилни.Доста е странно местенето на лагера далече от любопитните в САЩ.Там в джунглата ЦРУ могат да правят каквото си искат.Нека не забравяме че по констит.ЦРУ няма право да провежда операции на тер.на САЩ.Много съвпадения станаха

21

Анонимен

преди 5 години

"Ако всички бяха с мозък като твоя и не бяха ,,краварите" щеше да пишеш с въглен на камък,и да си кореспондираш с гълъби-А уюта ти щеше да е в пещерата"Пич, България е използвала писец и хартия векове преди любимите ти САЩ да се родят изобщо. Немалка част от архитектурата на наша територия е строена когато САЩ са обитавани от индианци. Какви пещери и какви въглени бе, мойто момче? Ти наясно ли си изобщо на кой свят се намираш?

20

Глупости

преди 5 години

Само конспирации са в главите ви бре хора. Че луди дал бог !!!

19

шматка

преди 5 години

Дали конгресмена не отишъл да му каже:Айде приключвай експериментаТук дойдоха двама конгресмени и казаха на Орешарски:Айде приключвай АЕЦ-а

18

Анонимен

преди 5 години

"В статията не се казва нищо съществено. Потърсете в интернет има за този случай.До къде водят комунистическите идеи."Действието се развива в демократичните САЩ, не в СССР.

17

Анонимен

преди 5 години

В статията не се казва нищо съществено. Потърсете в интернет има за този случай.До къде водят комунистическите идеи.

16

Цецо Мен

преди 5 години

Това го имаше в един друг сайт оня ден. Не е съвпадение за пръв път. Ако копирате дирниците си кажете. Милион новини има , а вие и дирниците подбирате едни и същи.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

ако всички евроатлантици пийнат един такъв пунш България ще се опшрави за нула време!

14

Анонимен

преди 5 години

До 9-ined - какво е измислила и с какво е допринесла на света Америка вре.. ***... !!! ***..