14

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Путин да бъде закачен на голямата стрелка на Спаската кула... - и нека си обикаля...

13

(*_*)

преди 5 години

До Катон СтаршиДори поради някаква случайност САЩ да бъдат унищожени това няма да оправи положението в любимата ти русия (вероятно даже ще стане по-зле).Колкото до конкретният случай - само показва колко е нагла чайката. Магнитски умира в затвора, след като разкрива корупция сред висши руски чиновници със следи стигащи до ***. Браудър няма полза да го трови.Но пък законът Магнитски яко бърка в джиджера на кремълската върхушка и се чудят каква глупост да измислят в злобата си.

12

тт

преди 5 години

Браудър имал мотив....А Путин хич нямаше мотив дето му извадиха кирливите ризи пред цял свят...

11

Анонимен

преди 5 години

В секретната част са имената на корупционерите от съюзни държави. Там например там е името на световно известният корупционер другаря Шроьдер от Германия. Не бих се учудил там ако е и името на другаря Румен Петков на който отказаха виза в САЩ без да му обяснят защо заради което големият приятел на Русия беше полудял.

10

Елементарно

преди 5 години

Кольхозниците са елементарно прозрачни. Понеже ги хванаха по бели *** със Скрипалови и целия свят видя техните некадърни разузнавачи - отровители, сега *** решили отново да си отмъщават.

9

Анонимен

преди 5 години

Списъкът Магнитски си действа колкото и Чайка и неговата любима храна Цаца да се пенявят срещу Запада. В него са включени и продължават да се включват лица обвинени в нарушаване на човешките права и корупция в международен мащаб. За сега все още не са включили главния корупционер в света Путин тъй-като западняците все още наиво смятат че чрез него ще променят Русия към по-добро. Злите езици говорят че в секретната част на списъка има и известни български имена обвинени в корупция.

8

Василев

преди 5 години

Аз гледам с интерес Биг Брадър.

7

Austin Powers

преди 5 години

Най-големия майтап е, че някакъв руснак се е кандидатирал за шеф на Интерпол. Това е взе едно да назначиш вълка да пази стадото.

6

Путин помогни

преди 5 години

Концлагер за 80 % от изкукуригалото население на БГ !

5

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да бъде прогонена от всякакви международни организации за правна помощ и преследване на криминални престъпници, защото използва тези организации за престъпни политически цели. По скалъпени обвинения привлича критице на руския престъпен режим и ги убива в Русия.

4

Анонимен

преди 5 години

Браудър е голям отровител, той се опита да отрови английската кралица, но бдителния чекист Путин го разобличи пред английските власти. За да отмъсти на Путин Браудър отрови адвоката си докато беше в руски затвор.

3

Анонимен

преди 5 години

Щом Браудър е критик на Кремъл значи е изпечен отровител и престъпник. Мишкин и Чепига не са отровители и не са престъпници защото не са критици на Кремъл а техни маши за разчистване на сметки с неудобни руснаци..

2

Генералът

преди 5 години

Опорни точки

1

Austin Powers

преди 5 години

Значи според Чайка-та Браудър е докопал жертвата когато последния е бил в затвора. Интересна теория но също трябва да се провери да не е бил ударен метеорит. Не е вероятно но е възможно, не трябва да се игнорират всякави възможни ситуации.