34

Анонимен

преди 5 години

В началото на тази година имаше случай на руснак обрал някакви фондове в Русия, скрил се в България и заловен по искане на Интерпол. Също се обявяваше за дисидент, а нямаше нищо общо с политика или партия или каквото и да е движение ;))) Де що има крадци в Русия и се обявяват за Навални ;)))

33

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не са откачили балалайките ;)))Де що имаше крадец и измамник в Русия избяга с каквото можа да отмъкне в Англия и се обяви за репресиран политически светец ;)))Имаше случай наскоро в Тайван хванаха едни рускини да "преподават" сексуално удоволствие в скъпо платени "курсове" за неплатени данъци в особено големи размери и онези се обявиха за репресирани и че могат да докажат руската намеса в америоканските избори, стига американците да ги отърват от сингапурския затвор ;)))

32

хахахаааа........

преди 5 години

До ЕС не вярва на Русияне се притеснявайте моля........

31

Totenkopf

преди 5 години

Балайките са тотално откачили. Нямат никаква връзка с реалността, заради болшевишката им азиатска система всичко виждат тройно изкривено. От времето на хуните и монголските племенна, Европа не я е грозяла такава опасност.

30

Анонимен

преди 5 години

Е, с този си ход Путиновова Русия окончателно си призна за отравянето на Скрипал !Ето какво успяха да измислят алкохолиците некадърни след като англичаните показаха и долното бельо на джендърите туристи Чепига и Петров !Имаше един цитат на Мао, който КГБ блядухите упорито игнорират: Когато врагът ти го вкара, не мърдай, защото му правиш по-голям кеф !

29

Николаев

преди 5 години

Мистер браудер може някой ден да подиша английски въздух с новичок въпрос на време

28

Анонимен

преди 5 години

Ама верно се излагат... Доста тъжна работа. Нашите същите нелепи души, в прокуратура и съд от къде гледат според вас? От холандско или немско правосъдие? Не, гледат в купичката на тея дето ги целят с пачки. Пачки от бензинската станция на изток.

27

Анонимен

преди 5 години

До Тия се излагат вечеТи да не би да си му помагал на Магнитски да разкрие тази корупция, че си толкова наясно с нещата?

26

Тия се излагат вече

преди 5 години

Магнитски умира в затвора след като разкрива корупция свързана с Путин, но видите ли, Браудър бил виновен. Путин вече толкова е свикнал да е шеф, че дори не се опитва да измисли нещо правдоподобно.

25

Анонимен

преди 5 години

Империята отвръща на удара!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Алоууу, Русия дУбрИе, ама няма ли нещо за жетоните вееее?!?!За биткойнЪ питам ако нИ сЪ сещатИ!!!Щот станал на цената на спанака че и отдолу.Пастирката разпродаде ли нещо или само го ползваха за бушон.Питам за един приятел.

23

Анонимен

преди 5 години

Novichok :))

22

Анонимен

преди 5 години

Браудър е отровил Скрипал за да набеди непорочния като девица Путин. Чайка ще разнищи случая докрай и ще оневини девицата Путин.

21

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ погребаха България !

20

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

19

Austin Powers

преди 5 години

Наближаваме поредната годишнина от смъртта на уродчето СССР. На 25 Декември 1991 след нечовешка агония причинила смъртта на 70 милиона човека, този мутант на Руската империя отива завинаги в историята.

18

ДОВИЖДАНЕЕЕ

преди 5 години

Тиквата си отива

17

с

преди 5 години

ГРОБ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ !

16

с

преди 5 години

Бесило и тричане за урода с ник Austin Powers ! Да го насечем на паренца в адски мъки!

15

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Трябва веднага да се наложат санкции на САЩ!Да се спре износа на самовари и шунгит!А също и силно да се намали износа на цигари Карелия и Казбег!Да ги видя американците как ще го карат без чай, защита и тютюн!То военните им само на туй го карат и това ще разклати серьозно боеспособноста им.Освен туй да се спре Американския поток!Без газ ще загинат от студ. И дърва да горят и те са в Сибир, каза Володя. Началника на затвора всичко си е признал и присъдата му е изпълнена.