75

Бай Петко

преди 5 години

С корупция,продажност,глупав народ с дерибей-ръководител и щедро надупване към всеки "инвеститор/завоевател".С това ги впечатлихме!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Окей, Поручик, а ти какво предлагаш?

73

Анонимен

преди 5 години

Е то цяла Европа се ислямизира. И точно тези богати мастодонти от персийския залив финансират инвазията, с подкрепата на Сорос.

72

Анонимен

преди 5 години

викате по-добре да я изкупуват червени каскети за по 500 лева декара

71

Василев

преди 5 години

Земя може да купи всеки, които инвестира само милиарди и направи инвестиции за десетки години напред и работна заета ръка!Няма лошо, хората имат пари от петрол, а ние нужда от инвестиции, и ще имаме достъп до арабските пазари!!!Има ли лошо, селяни прости!!!Агент Йънг Брамбахал!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 5 години

Бабо,дай да продадем ония 10дка дето ги имаш,че нямаме пари за ремонт на панелката...Нали така направихте бе,българи,кой ви е виновен сега,м?

69

Поручик Балканец

преди 5 години

Това няма да свърши добре. Първо идват с пари, след това заселват "мигранти". След това създават нетърпимост към местните българи, изкупуват им имотите на безценица и заселват нови. Пример - Западна Македония.А след това, при удобен случай - Кримски вариант, с "референдум" и военни без отличителни белези.

68

Анонимен

преди 5 години

За арабите идващи от пустинята, нашите пустеещи села, плодородни земи и пълноводни реки са ДАР от алаха им.

67

шепот

преди 5 години

Смешното стана плачевно. Колко пъти Падишаха от Банкя, каза"Ай руп", на танц със саби.Май не е само тук изпомпал българското.Отдавна някой тихо и кротко ние купил и не само земята,но първотрябва да ни погалят ангелите с крила,та шепата остатък само да мига.

66

Анонимен

преди 5 години

Добре бе хора,защо си продадохте Вие земята-на бабите ви и дядовци,щото нещем на село нали,искаме панелка,на ви сега...

65

Анонимен

преди 5 години

Много патриотичен плам, много нещо, ама никой не ще да иде на село, да я пообработва тая златна уж земя :D

64

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какъв е проблема? Че политиците ни са много продажни и безотговорни. Правят сделки в полза на своя джоб и в наш ущърб. ОАЕ е много богата страна, но вместо да спечелим ще загубим. Земите ще изкупят, а парите от тях ще влязат в джоба на гербаджиите. А обикновенните хора ще го издухат

63

Анонимен

преди 5 години

Какви лъвове бяхме някога във 5 войни,а сега сме готови да коленичим пред всеки с пари и бащината си земя да продаваме на хора с бурки и хиджапи,дето обезглавяват и разчленяват инакомислещите.Никаква продажба на българска земя,българи събудете се,не може нищо да не е останало от нашия някога така горд народ!

62

Анонимен

преди 5 години

Аз това отдавана съм го предрекъл,тези пустеещи територии по селата рано или късно ще се заселят,отделен въпрос с какви хора,няма как да останат незаселени като света е 7милярда,едни като не искат на село,то ще се намерят други които искат и не им е кофти...

61

Нямам думи

преди 5 години

Отиде ли земята в чужди ръце - ще стане страшно. Нашета земя си е наша - неползвана, необитавана - наша си е. Това е.

60

Анонимен

преди 5 години

до 69 Не за не мисля така Ти си мислиш така и явно си в тежка заблуда , ни имайки предвид интелекта ти ....ще ти простя

59

Анонимен

преди 5 години

До57. Но не съвсем. Голяма част от земята е в арендатори. Държавата финансира само арендатори зада прибира печалбата лесно и да ги управлява пак лесно. с партиините фирми. Частната собственост в земеделието е смазана. Финансирането и е изключително трудно и спъвано, умишлено. Българина е работлив и си обича земеделието.

58

Bayazit

преди 5 години

Izob6to ne mi dreme za tazi teritoriya

57

Анонимен

преди 5 години

до 63 Виждам , че се започва с обиди Не така ! Това е бизнес , просто направи оферта или замълчи завинаги

56

Анонимен

преди 5 години

Ама то там има роми, ама то събота и неделя не може да се ползва, ама то не знам си какво...И като дойде някой да я купи - не се продава! :)