115

Tangra

преди 5 години

С ВМЗ Сопот и Арсенал, как с какво

114

Анонимен

преди 5 години

Хммм земя и оръжие не се продават, само се акомулират. Такаче българската земя не се продава на араби!! Добре дошли са да ни копуват стоките и производството!"" Това е нещото, което е впечатлило ОАЕ, които искат да купят в България хиляди хектари земеделска земя като част от приоритетната си програма за продоволствена сигурност.""

113

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До Зозо от пост 130Зозо, когато не можеш да направиш разлика между шили и агне /комунистите я правят/, то не пиши глупости. В Румъния са купили 56 000 хка. Искат и в България. Някои комунисти имат яхти в ОАЕ, а ти имаш на баба ти коритото в което те е къпала.А ,сега помисли кой какво иска.Иначе си много остроумен и ***,, за комунистите,,.

112

Анонимна

преди 5 години

До АнонименСелата се опразниха преди 1989 г. Опразниха ги онези , които национализираха земята им и превърнаха България в промишлена страна. Такава беше повелята на БКП -то.Аз съм от село , но излязох от там много преди 1989 г.

111

Зозо

преди 5 години

***, четохте ли статията изобщо? Никаде не става дума за "купуване на земя". Ще правят форум между бизнеса да се договарят да се изнася храна за там. Ще изкупят агнетата и сиренето, а за вас *** остават 100 годишното ирландско и палмовото масло!!!

110

Българин

преди 5 години

Продажбата на Българска земя на ОАЕ трябва да се счита за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

109

Гашо

преди 5 години

Ша ги впечатлим с евтини жени, които мечтаят да се уженят за шейх. Искат в харема хахаб

108

Пинелъпи

преди 5 години

Земя срещу хартийки е същото като злато срещу стъкълца... Бай *** - индианец!

107

ОСТАВКА!

преди 5 години

ПРОДАЖНИЦИ! ПРЕДАТЕЛИ!

106

Няма как да стане

преди 5 години

"ОАЕ, които искат да купят в България хиляди хектари земеделска земя като част от приоритетната си програма за продоволствена сигурност"Нищо няма да купуват - просто не се продава, съжалявам

105

Троянски кон

преди 5 години

Това е троянски кон! Ако тия продажници се съгласят да продават земята Българска трябва да ги сваляме от власт.

104

Българин

преди 5 години

И една педя земя не трябва да се продава. Произведена от нас храна може. Всички останали варианти са НЕПРИЕМЛИВИ.

103

Анонимен

преди 5 години

България винаги е била преграда срещу силите на исляма. Европа не осъзнава колко много дължи на България и на Свети Тервел, спасителя на Европа! ПОКЛОН пред нашите предци!

102

Анонимен

преди 5 години

Най-вече сме ги впечатлили с чинията в долния десен ъгъл на снимката.

101

Анонимен

преди 5 години

С течаща вода? Тия пустиняци виждали ли са? А минерална вода?

100

миро

преди 5 години

Тази зам.министьрка е голяма оптимистка. Предлаганата храна от монополистите - вериги е пьлен ***. Кьде опита бьлгарски ястия. Та в БГ са на пьт да забранят и шопската салата.

99

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

С кокони може да ги впечатлим : да ги изнасят за разплод .Те няма много да се дърпат, не са като едно време да си сплитат косите и да се хвърлят от Калиакра

98

Анонимен

преди 5 години

***, алчна тикваЗатвор за предателите ГЕРБ.

97

борислав

преди 5 години

От 59 години живея в България,тази за два дни къде ги видя тези чудеса?Явно не прави разлика между министерска софра , сергия на пазара и месарски магазин.По скоро катарците ще построят пътя Русе -Свиленград а китайците АЕЦ Белене.

96

ББ=Пол Пот

преди 5 години

Какво се чудите, че разпродават българската земя? Myтpaтa oт Банкя и атомна бомба ще пусне върху България, ако за това му наредят началниците и му платят.