8

Много е лесно

преди 5 години

Да направят като в ТУЕС. Училището е към ТУ, поемат ги от рано и над половината после стават инженери. Големи заплати и остават в бг. Що трябва да измислят топлата вода?

7

Анонимен

преди 5 години

Обучени и можещи хора, означава само едно, недостиг на кадри в полицията.

6

Анонимен

преди 5 години

МОН първо да въведе задължителна матура по математика. Абсолютно недопустимо е в инженерни и природо-математически специалности да се влиза с матурата по български език.

5

Анонимен

преди 5 години

Време е на улицата да излязат родителите на здравите деца, които ходят на училище без някой да ги кара насила и учат добросъвестно. Не е нужно тези деца да получават допълнителни стимули, за да завършат образованието си.Стимули са им нужни за друго - да пожелаят да останат в България. Сред тези стимули два са на първо място - да видят, че държава и работодатели заплащат подобаващо труда на родителите им и да усетят, че държавата отделя от бюджета по нещо и за здравите, умни и ученолюбиви деца!

4

Касиерка в Лидл

преди 5 години

Аз завърших с 3,00 по милост и взимам по-голяма заплата от тези , които станаха доктори и инженери.

3

Проблемът е друг

преди 5 години

От миналата година 50% от първолаците са от онзи вид, при който задачата е да успеят да го накарат да научи азбуката, докато завърши основно образование, ако изобщо го завърши. Защото при тях нещата се развиват на принципа "Знам толкова букви, колкото години съм ходил(а) на училище. И като се има предвид, че повечето от тях посещават училищната сграда 3 до 5 години най-много...

2

Анонимен

преди 5 години

Много по-хитро е да има хорариум компютърни игри в училищата.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще трябва и деца да внесете.