38

Анонимен

преди 5 години

През цялата няма и 30 годишна история на Македония не е имало толкова многолюден протест!

37

Щерю

преди 5 години

С копие на протест...

36

хммм

преди 5 години

Абе Македония е имало, не говорете глупусти и вие бе невeжи. Но народа който е бил преди 2500 години там няма нищо общо с тоя който днес живее там. Това е бил обикновен гръцки полис, както Спарта, Атина или Тракия. Това там на времето в била цивилизация която отдавна е претопена, само погледнете гърция, нищо общо с народа преди 3000г. Сега там живеят по-скоро сев. африкански мароканци. Това дразни гърците за македония. Все едно американец днес да каже аз съм потомък на великия ацтекски воин Кукуклан. Ние като народ сме дошли 1000г по-късно, ама със стар мъж, малко дете и маке не се спори.

35

хммм

преди 5 години

Абе Македония е имало, не говорете глупусти и вие бе невeжи. Просто обаче народа който е бил преди 2500 години няма нищо общо с народа който днес живее там. Това е бил обикновен гръцки полис, както Спарта, Атина, Тракия или Тива. Това там на времето в била цивилизация която отдавна е претопена, само погледнете гърция, нищо общо с народа преди 3000г. Сега там живеят по-скоро сев. африкански мароканци. Това дразни гърците за македония. Все едно американец днес да каже аз съм потомък на великия ацтекски воин Кукуклан. Ние като народ сме дошли 1000г по-късно, ама със стар мъж, малко дете и маке не

34

Анонимен

преди 5 години

Тия имат късмет, че не се наричат"северозападна македония"

33

Анонимен

преди 5 години

Махнете патриарха-предател в Истамбул и поставете истински православен,който държи на православието - грък,българин,руснак,румънец или друг истински православен християнин.

32

Анонимен

преди 5 години

Македония не биваше да се съгласява на такова унижение да я преименуват на Северна Македония по нареждане на византийците. А обикновенното маке някой пита ли го то какво мисли? Естествено, че не. Важното е да се изпълнят всички изисквания за да набутат Македония в ЕС, а после започва голямото кльопане и усвояване!

31

Анонимен

преди 5 години

Аз твърдя 100%,че никога не е съществувала такава държава Македония.Имало е едни добре организирани племена с вождове,но такава държава не е имало.Да не говорим,че според историята,Александър отива в Африка,Азия и там си умира,не е действал на Балканите.Когато става битката за спасяване на живота му на Балканите,се изброяват едни тракийски племена враждуващи срещу други тракийски племена.Къде му е организираната държава?Няма такава.

30

niki

преди 5 години

Руската *** платила да клати държавите ни.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако името СЕВЕРНА Македония се запази, това означава че и Цяла Пиринска Македония, която към момента се намира в България трябва да стане Македонска.Толкова ли не разбирата скрития ход на данайниците.

28

Анонимен

преди 5 години

Това са били едни племена съставени предимно от тракийци,малко елини,майка му пък на Александър македонски е била илирка.Македония от 5-6 век винаги е била българска,докато не я сърбизираха след ВСВ.

27

Анонимен

преди 5 години

Фанариотите измислиха държавата Македония през 17-18 век и налагаха насилствена гърцизация+данъци на балканското християнско население,срещу което се вдигнаха бунтове на Балканите.Ако някой ми покаже автентичен документ,с химически анализ,че е съществувала някога държава Македония,ще го черпя!Няма такава държава и не е имало!

26

Анонимен

преди 5 години

Най добре е да бъде още от сега Илирида

25

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как ЕС, НАТО и САЩ подкрепят косовските албанци на Хашим Тачи, нема да се учуда с референдум или без,да наложат на македонците името Югоизточна косовска албания!И без това НАТО и САЩ подкрепяха албанските терористи- борци за демокрация, преди години, когато трепеха македонски полицаи и войници!

24

SS

преди 5 години

май тиа ще успеят преди нас да изхвърлят *** ...

23

Анонимен

преди 5 години

до nikiЯсно е ,че си ФЕН на борисов и сигурно не можеш да му се нагледаш на излъчването! Въпроса е: чувстваш ли се хомо докато го гледаш как си криви главата по телевизията?!

22

сичко е ок в ЕС

преди 5 години

Заплатите в България на ЕС са по 3000 евро, и не е логично да има протести примерно!Ако заплатите бяха по 500- 650 лв. масово в България на ЕС, а сметките за ток и парно от ноември до април по 200- 300 лв. и засраховки, данъци, винетки по 400- 500 лв. за 18 годишни бракми на западняците, цените на храни, лекарства, ток, парно да се вдигат с по 20- 70 % на 6 месеца или годишно, пък заплатите да растат с по 10 % веднъж на 5 години разбирам да протестира народа!Руските агенти са виновни!

21

ТРЪМП НЕТАНЯХОВ

преди 5 години

Ще бъде Северозападнала Макидония! КАЗАХ!

20

niki

преди 5 години

Руските агенти плащат и в България и в Македония да има протести, ама нещо вече никой не им се връзва.

19

Титов

преди 5 години

Тия заблудени Фиромци докога ще крякат???? Айде да се самоопределят какви са! - шумадийци, антички, югословенски северомакедонци???? Кашата е пълна!