58

boyko.uzunov

преди 5 години

Тъй наречената държава Македония съществува 300 г. преди новата ера и загива със смъртта на А.Македонски ! През останалото време е част от Елада,Рим ,Византийската империя ,България ,Отоманската империя пак в пределите на България и след това в Югославия това недоносче създадено от Тито , а и техните агенти още управляват тази земя....Та въпроса ми е -след 2300г. , колко чисти македонци са останали??

57

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ИДВА ХУБАВОТО ЗА ЗАЕКА.

56

Северозападнал

преди 5 години

До Георге МиленковскиЖорко, много си ***. Това, на което пишеш не е македонски диалект, а опит за неграмотен сръбски. Жалкoто маргиналче! Що се пънеш така?

55

Мария

преди 5 години

ЩО СЕ КОСИТЕ БЕ БРАТЯ.КАКТО ИСКАТ ДА СИ НАРИЧАТ ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА.КАКВА МАКЕДОНИЯ?БЛИЗО 80 ПРОЦЕНТА ОТ ТЯХ ДА ДЕЦА НА ХОРА НАРИЧАЙКИ СЕБЕ СИ БЪЛГАРИ.ДАЖЕ И НА ГРУЕВСКИ БАЩА МУ.МОЗЪЦИТЕ ИМ ГИ ИСПИХА СРЪБСКИТЕ ЛЕШОЯДИ.ТА ОТ СЪРБИТЕ КАКВО ДОБРО СМЕ ВИДЕЛИ.ГЛЕДАЙТЕ ДА СИ ОПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ПЪК ТЯХ КУЧЕТА ГИ...

54

Мда

преди 5 години

С ЕС или без,с НАТО или без-Македония е обречена!След 10 години шиптърите стават мнозинство,а името-най-вероятно Югоизточна Албания.Даже НАТО ще подпомогне тоя процес.

53

Георге Миленковски

преди 5 години

До ПешоСакаш да си велики, а тако си мали.

52

Георге Миленковски

преди 5 години

До ПешоДжингизе, лjут си на нас страшно, што не можеш Србина продат ти за бршно !

51

Игор

преди 5 години

Хората са овце, никога няма да се саморганизират без заплащане... Това е нова форма на гео. пол. война... Смятам че протестите в България са естестен отговор на факта,че Бойко не разбра че народа не го ще за 3ти път...Такива на времето са ги утепвали нар. съд...

50

Анонимен

преди 5 години

Пак са раздали 2 чувала рубли в Скопие.

49

Анонимен

преди 5 години

Искаме истински православен християнин,който милее за православното християнство и култура,роден и израстнал в православна държава,а не продажник или политикан.Може и грък да е,може и българин,може и друг да е!

48

Анонимен

преди 5 години

"Махнете патриарха-предател в Истамбул..."-----------------------------Първо се научи да пишеш правилно Истанбул. а след това кого ше предложиш? Гундяев ли бе, кукувицо?

47

Пешо

преди 5 години

Новините от Македония ми действат успокояващо. Те са доказателство, че в Европа има по-смотана държава и от нашата. Приятно е да разбереш, че не си на последно място!

46

Анонимен

преди 5 години

Здраво са се свързали с албанците. Даже бившият министър-председател първо бяга в Албания, и тогава в Унгария.

45

Анонимен

преди 5 години

Ако днес отказва да е Северна, то утре да не се чудят като станат Източна Албания

44

Анонимен

преди 5 години

До хмммКакви доказателства имаш за това,че е съществувала Македония като държава?Посочи ги!Няма такива!Няма! Това е измислено чак в късното средновековие през 17-18 век. Атина също не е била държава,а един малоброен град,типичен за античността.А Тракия не е полис,а област,тракиските племена са десетки,ти елементарни неща не знаеш от античната история на Балканите,а спориш!

43

Анонимен

преди 5 години

НАТО и САЩ сяха деситилетия бури на Балканите- бомбардираха Сърбия, избиха 2 000 мирни сърби, подкрепяха терористите на Тачи, дето избиваха македонски полицаи и войници, Косово го превърнаха в сборище на терористи и търговия на човешки органи.Сега ще жънат посятото НАТО и САЩ!Македонците не подкрепиха Заев- марионетката на САЩ на референдума за промяна и подмяна на държавното им име!САЩ сеят бури на Балканите с военните си агресии и подкрепа за албанските терористи, но ще пожънат ветрове!

42

Анонимен

преди 5 години

НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТИХИ, ВЕЖЛИВИ ЛЮБИТЕЛИ НА ЕКСКУРЗИИ ДА ВИ НАСАЖДАТ КАКВО ДА МИСЛИТЕ- НИЕ НА БАЛКАНИТЕ ИСКАМЕ МИР.

41

Анонимен

преди 5 години

НЕ РАЗИГРАВАЙТЕ БАЛКАНСКИ СЮЖЕТИ- ПРОЧЕТИ ЗА ВОЙНИ И МЕЖДУОСОБИЦИ НА БАЛКАНИ И АКО ИМАТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СЕ ВКЛЮЧВАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ НАСЪСКВАНЕТО НА БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ.

40

Анонимен

преди 5 години

КОЙ РАЗБУТВА БАЛКАНИТЕ, КОЙ ИСКА НАСЪСКАНИ И РАЗИДИНЕНИ БАЛКАНИ, КОЙ СЕ ЗАИГРАВА С БАРУТНОТО БУРЕ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ, КОЙТО СЕЕ БУРИ ЖЪНЕ ВЕТРОВЕ- НЕ ПИПАЙ МИРА НА БАЛКАНИТЕ. ВСЕКИ КОЙТО РАЗИГРАВА МЕЖДУБАЛКАНСКИ ВОЙНИ ТРЯБА ДА БЪДЕ РАЗМАЗАН. НЕ СИ ИГРАЙТЕ С МИРА НА БАЛКАНИТЕ ЩЕ ВИ УДАРИ ТОК.

39

мАкедоноИд

преди 5 години

Че тя и сега не е макендония, а БЮРМ или ФИРОМ.