26

Анонимен

преди 5 години

Сега умника Бойко ще доплаща разликата в цената на газа за България от собствения си джоб-Kоя точно разлика да доплати?Никога никой не е давал цена нито за газта от ЮП, нито за транзитните такси.

25

до23 и 24

преди 5 години

такава газ без която Германия загива, такива самолети дето вече 9та година не можем да ги купим уж от твоя широк пазар....

24

не може да бъде!

преди 5 години

Така ,както върви политиката според концепцията на бай Дончо,държави ще има там,където има стратегически обекти , производство и военна мощ.Останалото ще бъдат само управляеми територии!Хайде сега да познаем до 3 пъти ,ние къде ще бъдем!

23

Анонимен

преди 5 години

Единият иска да възстанови Османската анти човешка империя,а другия иска да възстанови сталинизма и СССР. Е няма що /Минали сме оттам и в Европа и НАТО е по -добре .

22

Анонимен

преди 5 години

Голямо хленчене за една газ .Има свят широк .Така навремето рософили плакаха за миговете и СССР.Свят широк ,ще си кушим и самолети и всичко на пазара по света.С империи дето подкупват наши сънародници да ни казват какво ми е интереса и тн - не .

21

Анонимен

преди 5 години

Абе хора 21 век сме каква газ.Света върви към забрана на дизела вие пак се ослушвате за някакви проекти .В клуба на богатите сте.Какво е българското ни да служим на едни пропаднали империи от 18 век .

20

Ще молим за газ

преди 5 години

Яд ме е на новината. Българите трябва да се молим да мине и при нас Тръбата за газта. Да благодарем на начетения ни вожд.

19

Анонимен

преди 5 години

А кой да ги решава ,русофили и туркофили смятащи страната ни за изпражнение като онзи *** по долу дето го изтриха впрочем с основание . Не ни трябват бедни и самозабравили се диктатури на газови тръби и ислямизъм .Тези двамцата точно така си представят Европа без НАТО и Америка ,а тука разни дървени философи им подгласят .

18

Анонимен

преди 5 години

Явно руски учени ще помагат за великите турски опити

17

Ястребител

преди 5 години

Хммммм ... докато българите не проумеят, че тяхното бъдеще и съществуване като народ и държава зависи единствено от тясно сътрудничество на България с Русия и Турция, са обречени да изчезнат от лицето на земята! Докато чиновници в Брюксел и губернатори от САЩ решават съдбата на българите и България, името ще ви е написано в червената книга на изчезващите видове.

16

тр смешки

преди 5 години

тр драма след драма

15

Анонимен

преди 5 години

По -добре да съм човек отколкото "българина ",който ти си представяш .

14

до 15, 15

преди 5 години

Евала на Роско плевнята. Сега къде е? Стана ли ти ясно кой му е господарят и на кого служи? Кажи нещо за него?!? Най-върлия представител на фалсетата, кариеристчета с червени билети. Тоя охлюев в списъка ли ти е?

13

А лежат ли

преди 5 години

в затвора всички от ЦК на БКП и наследници, които са се издигнали по БКПлиния- със заслуги на бащи и майки и вечната дружба съсСССР?Не, сега са ВИДНИ БИЗНЕСМЕНИ( някои отстреляни от снайперисти(руски), в ЕП, ширят се в Страсбург, Брюксел.По фамилиите ще ги познаете.Или като Бокови.( тази власт с кръв сме я взели.) Кръвожадници.Отвратителни.Никога повече БКП/БСП.

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко тиквата на съд!

11

Анонимен

преди 5 години

Сега умника Бойко ще доплаща разликата в цената на газа за България от собствения си джоб, а от закуската на внучето ще спестява, за да прави вноските в бюджета и да компенсира заплатите на неотворените работни места. Същия ще поеме всички загуби и по Белене. И най - накрая, като изплати всичко, което натвори, ще влезе в затвора и ще излежи присъдите на всички, които обеща. че ще вкара там, а не ги вкара. Дай Боже!

10

Анонимен

преди 5 години

Двама диктатори кандидати да запалят ТСВ. Пасват си идеално тъй като и двамата окупират територии на съседи и арестуват опозиционери .И двамата искат федеракна Европа за да може да заваладеят Европа ако САЩ се оттегли без НАТО. Но Полша,Прибалтика и България им пречат особено в тази работа.

9

14

преди 5 години

Май преди това си намери много булки от управляващите ГЕРБ.?#?

8

Анонимен

преди 5 години

До 2 привет от ГерманияЗапочвам да се влюбвам в тебе. Ако си в Франкфурт на Майн нека се срещнеме и да отдадеме любовта си един на друг. Убичъм та ама да знаеш, че си падам по садо мазо и убичъм да използвам ножове , клещи, тривончета , пирони та помисли дали ще можеш да издържиш на любовните ми ласки

7

3ти

преди 5 години

То от кои си? От конскоопашатите катунари мародери или от защитения от Хелзинки етнос, че там май сте 50 на 50.