46

лъжат ни само

преди 5 години

Лично газ не ми трябва, но се чудя къде са БГ ЕКСПЕРТИТЕ, дето преди няколко години говореха от телевизии, радио нет и тн, колко невъзможно технически е да се направи турски поток. България била с геостратегическо положение и незаобиколима и един вид Южен поток е единствената възможност. Къде са тез платени празнодумци, да ни открехнат какво стана всъщност??

45

Турчин

преди 5 години

БГ политиците ви закопаха! Честито!)

44

100%TURK

преди 5 години

Путин и Ердоан ви пращат поздрави от Истанбул......И на вас козяци......Правихте всичко възможно да не се получи..... НО ВЕЧЕ Е ФАКТ....!!!!!

43

Хмм

преди 5 години

По статистика около 300 хил.руснаци имат жилища в България! Най-голямото неудобство и претенция за тях,е че България не е газифицирана комунално!От тази "гледна" точка, вероятно е една газова тръба да тръгне към нашата граница.

42

Алф

преди 5 години

Стратегически важен е за Русия и то ако тръгне за Европа!Че с тая обезценена турска лира,ще топлят вода и ще разхлаждат....

41

т

преди 5 години

Браво Турция!Браво Русия!

40

Анонимен

преди 5 години

BALGARIQ NE E DARJAVA A E NQKOY SI US 6TAT... PREDADOHTE Q TAQ DARJAVA EYYY NEGRAMOTNICI... PREDADOHTE Q NA SIONITE. PO DOBRE DA SI BE6E TURSKO VMESTO TUY ZALI4ENIE NA BALGAR6TINATA

39

MARIYKA

преди 5 години

DRUGARI I DRUGARKI MOLETE SE TURSKATA TRABA DA VLEZE V BALGARIQ INA4E O6TE PO LO6O NI SE PI6E

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Много пъти съм писал за пиддерчетата като теб, не натрапчивото присъствие на хомотермини в текста еднозначно и категорично говори за хоманагласа в пишещия. Питай психиатър, сексолог, психолог!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Умни, нищо не разбрах от написаната размазня. Моля, поясни какво си искал да кажеш!

36

Анонимен

преди 5 години

Освен Путин не познавам друг държавен глава който да се занимава с изкопни работи.

35

Анонимен

преди 5 години

На Путин му се услади манафлъка на Ердоган. Ползва и най-малкия повод да посети Турция. Сега тръбата излиза от морето и тръгва по сушата, следващото посещение ще е тръбата влиза в горичка (курия) след това тръбата излиза от горичката (курията) и т.н.

34

Анонимен

преди 5 години

На Путин му се услади манафлъка на Ердоган. Ползва и най-малкия повод да посети Турция. Сега тръбата излиза от морето и тръгва по сушата, следващото посещение ще е тръбата влиза в горичка (курия) след това тръбата излиза от горичката (uw,rsjd) и т.н.

33

смърт на рус. рекет

преди 5 години

"В момента се обсъждат два варианта. Гърция, Италия, България, Сърбия и Унгария са потенциални пазари."- Май ще има тапа на българо-турската граница. Абе тези какво правят сметки без кръчмаря-Бойко!! Джуджето първо трябва поклон да направи и тогава бат Бойко да го отпори отзад ...и тогава ще видим

32

Анонимен

преди 5 години

Путин да не забрави да си вземе кирката и лопатата за строежа, че в Турция имат само дръжки за инструменти.

31

Българин

преди 5 години

Ще бъдем там където не трябва много си прав

30

Българин

преди 5 години

И какво сега ще купуваме от Турция много умни управници имаме правят това което им каже Господаря а България губи

29

до29

преди 5 години

хаха руска агентура, на калпавата ракета перките все и пречат...в случая червени бабички с автомати....

28

Анонимен

преди 5 години

Кой ще реже лентата сега ааа

27

Анонимен

преди 5 години

Самолетите не ги купуваме само и единствено заради руската агентура в БГ. И сега една от причините за протестите е точно тази - да се изхарчат повече пари от резерва за глупости, за да няма за отбрана.