217

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- ФАЛИРА БАНКИ КОГАТО БСП УПРАВЛЯВА ДОРИ КОГАТО Е В КОАЛИЦИЯ- ТАКОВА НЕЩО НЕ Е ИМАЛО В НИКОЯ ДЪРЖАВА.

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен230 Кой го казва,а сетих се,нацистът Путин,Вучич,Додих,две-три страни,след които Китай,водени от собствени интереси.Свободният свят смята Крим за украински.Затова,санкциите срещу Русия само ще се увеличават.

215

До Русофобите

преди 5 години

Вие в час ли сте изобщо за какво става въпрос?Хората протестират срещу унищожени: МВР, Прокуратура, Съдебна с-***, Лобистки Закони, Не на НАТО - нямаше референдум, Липса на Сигурност - Хора с десет висящи дела ни убиват като мухи. Липса на защита на националният интерес и див слугинаж към чужди държави. ИК, Пакт за миграция ООН.ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВНОСТТА, БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.А не срещу любимите ви САЩ или Русия!Нагли и цинични сте за пари ще продадете БГ.

214

До Русофобите

преди 5 години

Намаляне на цени на:-ток искам от Козлудуй и ТЕЦ2-ЮП директо от Русия без посредници, 500 милиона год. от транзит да се финансира парното на един милион българи-намяляне на цена води и подгряване-парно- 2015 г. цена на газ по-висока, 2018 по-ниска плащаме парно с 200 лв. повече-таван на печалбите на търговци-спиране на НЗОК да финансира частни болници-премахване на Сградна инсталация - ЕС и ВАС решение 2012-Закон срещу картелите - затвор и конф. имущество- Банкери затвор при фалит бан

213

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали е социализъм е Русия, но Крим е руски. Въпросът е затворен.

212

Анонимен

преди 5 години

До БГКакъв социализъм в Русия бе...

211

БГ

преди 5 години

Вместо да ни го натрапваш тоя социализъм в Русия ти е готов отиди остави ни ние да се мъчим тука

210

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да си върнем Социализма, но ще го подобрим. Няма да има комунистическа номенклатура, а всичко хора ще бъдем равни. Свобода, равенство, братство! Всички хора на този свят сме родени равни! Ще имаме истинска демокрация, т.е. НАРОДОВЛАСТИЕ. Власт на народа, на обикновения трудов народ, а не на мутри и бели якички! Капитализмът като система не струва. Шефът прави пари от мен, аз го гледам, че аз му вадя хиляди левове, а той трупа на моя гръб пари и ме краде. Капиталистите са крадци

209

БГ

преди 5 години

Че тя полицията повече от вас бе :D ако ги проверят тея протестиращите половината без здравни осигуровки сигурно но на протест излезли

208

Анонимен

преди 5 години

А полицията кой ще охранява?

207

БГ

преди 5 години

Аз предлагам гласуващите за БСП и ДПС и всяки др руски *** да хващате самолета колкото излезете двойно повече ще се върнат от вънка

206

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен218Путин колко години управлява?Меркел?Това кой и колко да управлява се решава на избори, а не от някакви платени въшливи диви селяни от села и паланки.Като дойдат изборите - действай. избери кадърните.

205

БГ

преди 5 години

че колко години управлява ГЕРБ общо 5 събират ли се ?

204

Предложение

преди 5 години

Предлагам да оставим ГЕРБ да си крадат и да не ги сменяме с БСП, защото и БСП искат да крадат и те!

203

Анонимен

преди 5 години

На ГЕРБ ще им кажа следното : Колко години вече управлявате ?Който иска да свърши нещо и е кадърен го прави , който не иска, си намира оправдание .Не ви е виновно БСП , марсианците или който и да е друг , че Вие за нищо не ставате и мислите само как да се облагодетелствате. Стига оправдания , ОСТАВКА !

202

Българин капиталист

преди 5 години

Проблемът е, че капитализмът ни е комунистически - а както всички знаем комунистическите капиталисти са диви варвари които мислят само за пари и печалби, а трябва да ни дойде един цивилизован капиталистически капитализъм с капиталистически капиталисти които са цивилизовани и мислят за работниците, а не се стремят към печалби като комунистическите капиталисти.

201

Анонимен

преди 5 години

До Предложени 212 Словесната еквилиристика не е най-подходяща в случая.БСП искат отново да крадат,като за последно,за милиарди,толкова е просто.

200

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен208 Коя "система",тази която яхна протестите,наднича зад заблудените и точи зъби за нови,милиардни кражби.И Слави,чака облаги,щото ГЕРБ не му пускат нещо,както Бесепето преди.

199

БГ

преди 5 години

Айде бе всяка година ли фалшификации ?Ако не е избран от народа що на протестите едвам хора колко за един концерт на Слави има сиг щото никой не го е избирал

198

Предложени

преди 5 години

Предлагам да сменим ГЕРБ с БСП и така ще бъде спасен българския народ от БСП! Толкова е просто!