17

123

преди 5 години

НИКОЙ ДА НЕ НАПАДА ПОЛИЦАИТЕ !!!!!!ЦОКО И БОКО НА ТОВА СЕ НАДЯВАТ !КАСКИ - ДОЛУ, ЦВЕТЯ, ДА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ПОЧВАМЕ НА ЧИСТО НАЙ- НАКРАЯ

16

истината

преди 5 години

Като гледам в Франция как протестиращите млатят полицията а тук си играе ме на мир и демокрация,разбирам защо сме на дъното.

15

Анонимен

преди 5 години

Къдее МенТата стоянова да каже как ще направи Задължителната Гражданска 1000 лева. Айде *** Менто отиди при народа да ги успокоиш. Защо ви няма сред народа нали искате да ви избира да ви дава кокалче елате да му обясните защо живее най мизерният живот в цяла европа. Защо менте храните са по скъпи от тук в Германия. Защо тук в германия при 2 000 евро зплата плащам дизел 1.70 евро. А сънародниците ми с 300 евро заплати плащат 1.20 евро. Дръжте се братя Българи строшете на змията главата.

14

питам

преди 5 години

А защо не пазят народа от шведската *** ,която ни убива безнаказано !!

13

Оставка!

преди 5 години

Никога повече ГЕРБ!!!

12

сега

преди 5 години

До KikoДА да живее Президентската Република...

11

Анонимен

преди 5 години

Сега Европа ще разбере има ли я тази страна България .Ако не знаеш какво искаш не ходи но ако искаш да живееш нормално подкрепи Европа.

10

Анонимен

преди 5 години

алооо Загрижения, ясен си ти....скрий се

9

това е

преди 5 години

До Анонимен 5Напълно си прав и тогава за тази сбирщина наричаща се полиция ще остане без пари най после.

8

загрижен

преди 5 години

Нека организираме контрапротести срещу опитите на БСП да дестабилизира България!

7

Анонимен

преди 5 години

Менда Стоянова и Горанов баш провокаторите, махай ги Бойко ще ти вземат главата. Тези двамата така гадно дразнят ехидно че и сто усмивки да избачкаш нямаш спасение...

6

лошо

преди 5 години

Пазете се от полицията те са опасни,обещали са им бонуси за да пазят властта и тормозят обикновените хора и протестиращите.

5

М не,

преди 5 години

По- скоро 20 000 ще охраняват ВЛАСТТА. В момента около Народното Събрание е пълно с Полиция и Жандармерия , горките полицаи , и те семейства имат, но дано не се излъжат да закачат някой от протестиращите. БОКО и ЦОКО СА ПЛАТИЛИ на ПРОВОКАТОРИ - 300 процента, старите селски номера

4

Един

преди 5 години

Сега гледам новините и почвам да си мисля, че оставка на Бойко е ясно че ще има, но този път може и съд и затвор да има.

3

Kiko

преди 5 години

Ставайте сега е времето !!! Да живее Републиката !

2

факт

преди 5 години

Да има провокатори и това са полицаите те не са от народа и обслужват политическата класа и бандитите който им плащат с нашите пари.

1

Мнение

преди 5 години

Бойко е пътник.