18

Анонимен

преди 5 години

Да де ама все още няма и едно доказателство за кражби от Герб, както има тонове за БСП.

17

Край

преди 5 години

Месестата физиономия издава алчост и себичност. какви бузки, каква двойна гушка и камбест нос.Избраното име на сина - Рафаело са признак на дълбок провинциален комплекс - жената е от с. Крушавица, Врачавско. Принципно - нищо против но в съчетание с Рафаело... кръстен на дедо му Ристо.Сменя партии по собствена изгода.Слагам я до ББорисов. И избирам. Принципно нито един от двамата. Но между двамата - Бойчето има повече харизма. па и 3 папи са го галили по главата.

16

Анонимен

преди 5 години

комунистите са грабителите, като почнш ГЕРБ, БСП, ДПС , ПАТРИОТИ всички комунисти ни ограбват

15

Анонимен

преди 5 години

До А така 3А, така! Каза ли си го накрая- "постовете, които заемаме...". Затова сте срещу протеста. Падне ли ГЕРБ, вие си губите сладките държавни службички, защото сте назначени с партийни протекции. А в частния сектор няма да се справите с работата, защото сте некадърни. ВСИЧКИ ЧИНОВНИЦИ ПОДКРЕПЯТЕ СТАТУКВОТО ЗАРАДИ ПАРИ- ЗАПЛАТИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ БЮДЖЕТА БЕЗ ДА РАБОТИТЕ!

14

Анонимен

преди 5 години

Не, БСП са основните грабители на България.

13

Анонимен

преди 5 години

бях за герб, ама сега ще гласувам за бсп , много се изложиха бойко и другите

12

анонимен

преди 5 години

А,то за нея и това е нищо.Ще бъде нещо само ,ако тя седне на престола.Ама това не е алтернатива.И те-БСП участваха в разграбването на България.

11

Анонимен

преди 5 години

права е , ГРОБ продължава да краде от нас - БЪЛГАРИТЕ !

10

:):)

преди 5 години

добре де, цъкате минуситв ама някой да каже кво се е променило, освен че един наглец се разкара привидно

9

Анонимен

преди 5 години

На тая жена тиквата е по дебела от Бойковата и продължава да расте.

8

Анонимен

преди 5 години

по-добри пътища, по-ниски данъци, справедливост-Ами нали асфалт не ядехте?А протестърите ме призовават да не плащам пътен данък и да си отлепя винетката... ( това последното не знам защо - аз вече съм я платил). И какви по-ниски данъци, като са най ниските в Европа? И даже в Путинистан има плосък данък 10%? Хубави пътища без данъци и винетки на мене не ми звучи справедливо.

7

:):)

преди 5 години

това че *** не ви аресва убаво, ама че в случая си казва право куме в очи, си е чистата реалност. Кви контра протести бе чук, ти гражданска война ли искаш, нормален ли си....руснаците само такива девили като тебе чакат да подпалят държавата....

6

Nula

преди 5 години

Na neblagodarni hora nikakva pomost....

5

Enerfia

преди 5 години

Ami togava nema da davame 150 miliona leva na kreslivite maiki i tehnite uj bolni deca......tezi pari nisto ne promeniat.....hahaha.....samo pritejalite im....

4

Българинът

преди 5 години

ЕЙЙЙ КАКВА НАГЛА ЧЕРВЕНА КОМУНИСКА БСП ДПС СА ЗАРАЗНО ЗЛО

3

А така

преди 5 години

Да си дойдем на думата. *** и турците клатят легитимно избраното правителство. Контрапротест до дупка. Ако ви е мила България и постовете които заемате всички трябва да излезем и да подкрепим Бойко.

2

дядо Соци

преди 5 години

Ами като една оставка не може да промени нищо за каво ревахте до сега? Жената не е добре.Прищяла и се и премиер да става.

1

:):)

преди 5 години

ми да ,дефакто кво от тва, нафтата ли поевтиня, гражданската ли намалиха, на някой дохода ли се пивиши.....нищо ,кьорфишеци спасителни....