38

Анонимен

преди 5 години

Е тогава какво крещеше до сега госпожата Техноимпекс ?

37

до19

преди 5 години

че ти такъв наивник ли си че си мислиш че някой гербер ще натопи друг за кражба, нема такова животно

36

Смехурко

преди 5 години

"Симеонов дал оставка. И какво от това? Нищо не се променяло!"Че за к'во тогава да я подава?

35

Анонимен

преди 5 години

Нинова е права, че нищо не се промени с оставката на Валери, но се съмнявам БСП да се върне на власт. Хората искат нови лица, нови идеи, нови политики, нови действия.

34

Анонимен

преди 5 години

"Симеонов дал оставка. И какво от това? Нищо не се променяло!"---Ми, не се променя, я! Като изгори един бушон, хвърляш го, слагаш нов и ... далаверата пак тръгва. :)Права е *** ... :)

33

Nebesno sianie

преди 5 години

Gule, gule, hubavi patista, hubavi zaplati, vsichko bez pari....patiat kam paradisa e svoboden!

32

Анонимен

преди 5 години

Всичко трябва да се променя така, че да си остане същото.Клавдий

31

Анонимен

преди 5 години

Краднелия Нинова се облизва за власт.

30

Анонимен

преди 5 години

Нинова е права. Нищо не се промени.Горивата скъпи.ГО ще я вдигнат на части и ще я направят 1000лв, за да угодят на застрахователите.Пенсиите ниски- 100?.МРЗ позорно ниска- 210?.Цените на храни, лекарства, стоки, услуги- високи.Данъците, таксите, акцизите- високи и още растат.Ток, вода, парно- високи.ДДС- високо!Здравеопазване и образование- срив.Демография- срив.Социална политика- никаква.КОЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО?!

29

Анонимен

преди 5 години

Комунист с обир само на една мандра не е доволен !

28

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП обратноооооооо!

27

2

преди 5 години

Mnogo protiwna babi4ka

26

Анонимен

преди 5 години

Червената Коркондела хем болна (с увреждания), хем недововна !

25

Корелдроу

преди 5 години

Курнело, ако продължаваш така ще накараш всички които подкрепят Борисов да излязат и да ви ометат. А те са много. Много, много.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Доказателствата ги изгорихте или потулихте. Даже журналисти арестувахте, а 1 я убихте, за да не рови в лай.ата.Гласувахте бонуси за директорите на училища и те вече започнали да привикват родителите и да ги уговарят да НЕ участват в протестите. Пропагандната ви машина работи.С нашите пари потушавате протеста.

23

Анонимен

преди 5 години

Импексова, а какви бяха политиките на вашите правителства от 1990 г. насам? Нищоправене.

22

тцтцтц

преди 5 години

Не се накраде тая!Още иска.Май и замириса на власт и зе да излиза от ***.Интересно ми е ако дойде на власт кво ли ша приватизира сега?Не ми се мисли ако тая дойде на власт заедно с Догна,Руменовците(Гечев и Овчаров).Както казваше великия Тодор Колев - "...жална ви майка тогава"....

21

Анонимен

преди 5 години

Абе хайде, ОК, не е всеки един от вас, защото има и хора, които се самоосигуряват, работят си сами за себе си и т.н. ноооо 60-70% от хората (без значение процентът, но е супер много във всички случаи) работят за някой, който е реално мpъсник, мафиот, спечелил е нечестно парите си. Масово банките имат задкулисни сосбственици мафиоти, директори на болници са там заради връзки (с мафия), МВР е тотална корупция, РСПАБ без връзки забрави, голям частен бизнес без подкрепа на мутри забрави. Масово е!!!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Не! Чиновниците сте грабителите на държавата. Всички чиновници са против протеста, защото са хора на ГЕРБ и ОП. Администрацията ще загуби раб. си места, ако правителството падне.Протестът не е платен.Контрапротестът е платен.

19

до9

преди 5 години

абе ху.о, ти знаеш ли че от три милиона реално работещи в Бг, 2,2 милиона взимат реални пари под 1000 лв. от 800х които взимат над 1000лв 500х взимат до 1500 и 300х са онези с що годе човешки доходи, ползващите магистралите които ББ сочи че му ползвали магистралите и задръствали пътя към Гърция и турция по празниците.....ти май си от тези последните и ти е широко около вратлето..