61

Анонимен

преди 5 години

И за да продължа с френската соц политика, понеже имам две деца и получаваме и семейни помощи и живо ме интересува темата. Финансовите помощи и директното им изплащане за семейства с деца инвалиди и здрави такива не се различават драстично. Защото в България, като работещ на висока заплата не съм получавала нищо, такава ни е политиката. Всичко останало, което е привилегия за децата с увреждания се състои в медицинска и социална асистенция, училищни и транспортни такси, лекарства.

60

Gogo

преди 5 години

Аз ви гарантирам, че тези които сега са се сетили, че искат по-хубав живот, в следващото управление на която и да е друга партия, те ще са пак същите мизерни кашони, дори и по-зле. Такива мизерници няма да проумеят никога, че без значение кой ги управлява, те трябва да се променят себе си, а не управляващите. Затова заради неуспелите в живота ще страда цяла държава!!!

59

Визия за България

преди 5 години

Гласувайте за БКП. Ние ще направим България едно прекрасно място за живеене, за нас управляващите. Благодарение на вашите пари, ние ще живеем прекрасно. И няма да има нужда от протести, те просто няма да бъдат отразявани или може да бъдат забранени. Давайте напред!!!

58

Вальоооо...

преди 5 години

Що се е б а в а ш с МАЙКИТЕ?! От ТЯХ сме родени ВСИЧКИ! Аре сега да си немил-недраг...К а у н с К а у н я ти...

57

Анонимен

преди 5 години

Някой ми е нацъкал минус, но в България ТЕЛК ове се купуват на килограм. Както казах и ще дам пример с Франция, където живея, инвалидизирани хора работят и биват назначавани с привилегии, например в администрацията. Деца със СОП ходят на нормални училища. Така всички тези хора, освен че получават нужните помощи, дават своя принос за обществото и се чувстват пълноценни. Така, че решението не е само в увеличение на помощите!

56

Гражданин

преди 5 години

Ако с тези милиони помощи, майките и децата им с увреждания системата ги убива, то при Нинова и другите те направо ще са умрели!

55

пародия

преди 5 години

Аз на тази снимки виждам повече "майки" от мъжки род и студенти ! А това говори ,че някой е набрал студенти срещу заплащане да искат оставка-хубава работа,ама ........... .

54

ист

преди 5 години

Нормалните майки раждат нормални деца.Майките родили деца с увреждане ще получават по 1200 лв. на месец, да си признаят вината, а не да изнудват държавата.Ако на нормалните деца държавата дава по 1200 лв. на месец, България ще стане 10 милиона, и всички ще се върнат в родината.

53

Анонимен

преди 5 години

След Симеонов 1 идва негов редник или Симеонов 2.

52

Венко

преди 5 години

Не ми пука кой ще е начело на държавата. Само знам, че червените и ДПС, някакви протестъри ще я съсипят. На който не му се вярва и да пробва, само че после няма връщане назад. Жалко, жалко за държавата, с такива желаещи за управление неграмотни нищо добро не я очаква! Някакви имигранти или крими герои само ще прецакат всичко и като видят, че не става нищо ще се изнесат без да им мигне окото.

51

Анонимен

преди 5 години

След месец парламента ще излезе във зимна ваканция и през 2019 всичко ще продължи по старому.

50

Анонимен

преди 5 години

Политиката към инвалидите трябва да се ревизира в основите й и тя не обхваща само обезщетенията на тези майки. В България сигурно всеки втори инвалид е с фалшив ТЕЛК, а истинските хора с недъзи страдат от липсата на добра социална и медицинска асистенция, парите им се източват от тарикати. Те трябва да бъдат интегрирани в администрация, образователна с-*** и държавни раб. места с привилегии, както и да имат достатъчно удобна градска инфраструктура, за да се чувстват пълноценни.

49

Анонимен

преди 5 години

Можеше още в началото на протестите да извикат представители на протестиращите в парламента и там да обяснят проблемите си и как може държавата да им помогне. Въпросът е че хората от властта се правят, че няма проблем. Цял следобед обсъждат оставката на Симеонов а сигурно 2 минути са обсъждали протеста на майките.

48

Безпартиен

преди 5 години

Ако Борисов падне, на следващите избори нарочно ще гласувам за Нинова, за да може да спечели и да стане в управлението. Тогава отдалече само ще се наслаждавам на това, как България залязва, а протестъри за по-добър живот ще търкат дъвки от плочките, защото само това ще им остане.

47

Анонимен

преди 5 години

Управлението на държавата няма как да принуди работодатели и фирми да ви направи заплатите от 700 на 1500 лева. Пробвайте се при който искате - при Радев, Слави, Нинова, ДПС и т.н. Всички те ще ви обещаят да вдигат заплати, но то просто няма да се случи за 2-3 месеца.

46

Анонимен

преди 5 години

До EfiПроблемът е че бъркаш децата с увреждане и инвалидите с мързеливците, които по цял ден зяпат мачове и пият в кръчмата. Децата с увреждания и инвалидите имат нужда от държавна помощ.

45

GG

преди 5 години

До Ная+++

44

Платен трол

преди 5 години

Искам всеки месец да ми се вкарват пари по банков път без да работя. И то много! Балъците да работят, мен ме мързи и затова искам да ми плащат без да правя нищо и да обикалям кафетата по цял ден.

43

Анонимен

преди 5 години

Гледам случващото се в България от дистанцията на няколко хиляди километра. Хаотични, съмнителни протести без градивни идеи и планове, контингент от окаяни и слабо образовани, дочух дори, че *** пеели патриотични песни...някакви българи от чужбина, обединени и те да протестират, пълен скеч. Кресливи майки, черни знамена, политическа мафия. България няма да цъфне и върже, докато не се намерят хора с Интелект и висока култура, които да задвижат нови промени.

42

Efi

преди 5 години

Да искаш държавата да ти оправя живота е жалко и смешно. Гъзобръките ще са зле при всяко управление. Удри тоя минус и палец надолу и се примири със това, че никой няма да ти оправи живота, освен ти самия платен ***!