121

Анонимен

преди 5 години

О, горкото червено *** се натъжи и обиди, че не са всички тъпоумнички като него и се ядосва. Ооооо, радвай се даже, инак тази държава е погубена, ако бяха и другите като теб, хейт микробченце.

120

Питам

преди 5 години

До Анонимен 126 И как разбра че Симеонов е напълно амортизиран ? Майките ли го амортизираха? Симеонов става депутат и шапка на тояга.

119

Ти да видиш...

преди 5 години

Ако се провери колко от протестиращите имат увредени деца , какво ли ще излезе ?

118

Munchen_DE

преди 5 години

На снимката гледам, че майчовците преобладават в процентно съотношение ;-)

117

Боко

преди 5 години

Айдеее разтурайте седенката

116

Анонимен

преди 5 години

СИМЕОНОВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ОБРАТНО В ПАРЛАМЕНТА..ТОЙ Е НАПЪЛНО АМОРТИЗИРАН КАТО ПОЛИТИК И Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Журналята също са виновни, колкото платените майки на деца касички. Ежедневно БТВ, Нова, Европа...и печатни медии ни атакуваха с "новини"за протеста с черни знамена. Защо не ги попитаха: Защо веят траурни знамена? Защо блокират възлови кръстовища и пречат на всички останали? Сега пък измислиха репресия? Питам: Защо не стачкувате пред дома на Нинов, съпруг на Нинова-шеф отдел ценообразуване в Лукойл, пред медиите, пред президентството, което ни нарече ***, а България блато???

114

Анонимен

преди 5 години

Напротив смятам че майките не искат пари за да се кефят някъде по СПА процедури и екскурзии те искат да не ги разхождат като маймуни от едно бюро до друго -това е системата сега .Те искат държавата да им помогне в грижите за техните деца които не могат да ходят в общите училища но това не означава че децата трябва да останат изолирани а трябват по специални грижи

113

Анонимен

преди 5 години

Целта на Борисов е да няма протести за да могат спокойно да си вършеят.Като видя че протестите се задълбочават и почна да разписва оставки да сваля цената на бензина т.е едно голямо замазване това не е решение -не е решение и за тези чиито пенсии са по 230лв защото са се пенсионирали в един определен период от време -това не е демократично не е и справедливо раздавайки им по 40лв т.е по 3лв на месец това е унижение

112

Бай Иван 2

преди 5 години

Ха Ха.Да не си мислите че те протестират за оставката на Симеонов! Не разбира се .Те искат пари .Оставката е само първа цел.Основната им да е да искат пари.Само че не казват от къде ще дойдат.От нашите данъци разбира се.Ей за това се обезлюдява БГ. Останаха само некадърници , администрация и полицаи.

111

Ани

преди 5 години

Днес е ден за размисъл.България претърпя покушение срещу свободата на изразяване.Така ли ще я караме? Ако е изгодно на социалистите - може. Ако не им е изгодно - не може. България се превръща в територия на недъгавите.А аз бях си помислила че на стари години може да се върна в родината.

110

Анонимен

преди 5 години

До виждане госпожи,до следващия протест!

109

Анонимен

преди 5 години

Айде обидените да се загащват и дома! Омръзна ми да гледам обидени, и Нинова, и Радев, и Манолова...! Тоя човек що хора обиди...! Ашколсун!

108

Анонимен

преди 5 години

Ккаво работят тези майки,защо увредените им деца, мръзнат на студа,докато в парламента се приемат промени в тяхна полза?Дали наедрялите и погрозняли -Слави и пишман-режисьорите му,руската БСП,или заблудените от Лондон,ще подобрят тяхното положение?

107

въпрос

преди 5 години

А няма ли да ги продължат докато Иво Христов не се извини на избирателите за 80% ***?

106

Анонимен

преди 5 години

МАСОВИ РЕПРЕСИИ В ЦЯЛАТА СТРАНА.МВР ЗАДЪРЖА И ЗАПЛАШВА ПОГОЛОВНО ХОРА ДА НЕ УЧАСТВАТ В ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ВЛАСТТА И НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА.ТАКОВА НЕЩО АКО СЕ СЛУЧИ В ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА МЕДИИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ГРЪМНАТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МИГА СИ ОТИВА,САМО ТУК ВСЕКИ СИ ТРАЕ И ПАЗИ ТИКВЕНО-ГЕРБАВАТА (СТАБИЛНОСТ)

105

Анонимен

преди 5 години

Майки,аз не съм увредил вашите деца и не искам да Ви плащам.

104

Анонимен

преди 5 години

Истината е много проста, т.н. майки са инструмент на БСП и т.н. Президент др. Радев за сваляне на правителството. И въобще не е целта да дойдат БСП на власт, а Радев да направи служебно правителство и да направи завой към Русия. Такива глупави протести за всичко не може да има. Това всичко е организирано от товарищ Решетников генерал от КГБ и пръв приятел на др. Радев и др. Нинова. За известно време хората се заблудиха, но вече всичко си дойде на мястото. Май Валери Симеонов ще излезе прав.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/11/17/protestyt-na-maikite-do-priemane-ostavkata-

103

Анонимен

преди 5 години

В тази страна, който каже истината трябва да е си подаде оставката.

102

Хъм.

преди 5 години

До АнонименПърво искаха пари, после за оставка на министър, после връщането му, после участие в изготвянето на проекто-закон/и го изготвиха във вреда на всички инвалиди/, после оставката на В. Симеонов...Тогава предрекох, че и това няма да спре протестите им, защото са платени, алчни и злобни същества-кълнящи всеки, който не желае те да определят бъдещето ни...Познах, вече искат нова оставка. Питам се какво ще стане с тези твари, като останат без децата си-касички, като никога не са работели?