235

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

234

Анонимен

преди 5 години

Колкото по скоро оня ромски катун русия изчезне от картата толкова по добре за всички дори и за руснаците

233

руски наглец

преди 5 години

Русия - 8.5/100000 убийства годишноГермания - 0.3/100000Русия - 31/100000 самоубийства годишноГермания -13/100000Русия - 9500 рубли / 120 евро минимална заплатаГермания - 1500 евроТоя алкаш за какъв избор говори? Да каже къде са децата му.

232

Анонимен

преди 5 години

лавров, докато русия съществува (дано не още много) ВСИЧКИ ще са срещу вас! Вие просто сте генетично сбъркани! Цивилизовайте се, оправете си поведението и амбициите и сте ДОБРЕ ДОШЛИ, наши загубени БЕЛИ братя!

231

Анонимен

преди 5 години

До мреен 235 Ти си го прикрепи,където искаш,нас ни остави намира.

230

Анонимен

преди 5 години

До мреен235 Не ме разсмивай,през Първата световна,сърбите почти изчезнаха от географската карта,а през Втората,дадоха огромни човешки жертви.Днес са в задния двор на Европа,страна от третия свят и далеч от ЕС.Молят Брюксел за пари и слугуват на Русия,къде видя "правилната страна"?Сърбите запалиха най-кървавия конфликт след ВСВ,в света,избиха стотицихиляди,масови изнасилвания,геноцид,нима това е правилната позиция?

229

Анонимен

преди 5 години

До долу амери-ка 237 Руснаците избиха и заличиха цели народи,чиито територии днас,са в пределите на Русия.Русия единствена,не освободи колониите си,след разпада на световната колониална система през 60-те години на по-миналия век,завзети през Късното средновековие,когато се е създала,като държава,защото граничи с тях.

228

долу амери-ка

преди 5 години

Само като знам че избиха,коренното индианско население са ми,ясни

227

Анонимен

преди 5 години

На гугъла,Вашингтонската лудница,ограмотете се

226

мреен

преди 5 години

Сърбия винаги е на правилната страна ,май и сегша ще се окаже на правилнатат страна. Няма да зле,да вземем да се научим от нея към кого и кога да се прикрепваме.

225

Рамбо

преди 5 години

Добре че е Расия та крепи,световния мир.Нато,мато,аут

224

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевЕ, не проявявай невежество!Отговорът е:Този, който с измама присвои Аляска и с война 6 мексиканск щата.Онзи, който на хиляди километри от себе си присвои Аржентинските Фолкленди. И продължава да има скрити колонии.Тези, които имат 800 военни бази по света. И "територии" по екзотични места на хиляди километри от себе си.Ония, които присвоиха Одеса, Херсон, Николаев - исконни руски градове, а сега водят *** кървава война срещу жени, старци и деца в Донбас и Луганск.Още ...?

223

Анонимен

преди 5 години

То не може хем с Русия, хем богати.

222

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен221 Но той е мюсюлманин,каква ирония!Трябва да сменим това име на храма в София.Св.Иван Рилски по приляга.

221

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Що не са в Москва,великата?Скоро ще ги изгонят от САЩ и Англия.

220

Володя Улянов

преди 5 години

До АнонименКакто и на Корнелия-на запад, що не ги учи в Москва? Щото ще ходят да работят на някой газопровод в Казахстан!

219

Володя Улянов

преди 5 години

50 години бяхме плацдарм на СССР към запада и ги пълнехме с шпиони. Прокопсахме ли? Може ли да ни сравните с Южна Корея, Тайван или други държави които подкрепиха Западния свят?

218

до Авторката

преди 5 години

Подзаглавието не е правилно, понеже по-долу цитирате Лавров: "От страните в региона настойчиво изискват...." Значи не Русия, а Запада настоява страните да направят избор.

217

Анонимен

преди 5 години

МУНЧОВЦИ, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ АКО ЗАПОЧНЕ ВОЙНА С РУСИЯ ЩЕ СТОИТЕИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И ЩЕ ГЛЕДАТЕ КАКВО СТАВА. ДА, АМА НЕ.ЕДНА ДВЕ-РАКЕТИ ЩЕ СЛОЖАТ КРАЙ НА ВСИЧКО

216

Анонимен

преди 5 години

Да довърша -тогава когато всички западно европейски страни ни имат за долно качество така както и сега ни възприемат и не желаят да обявят война на Турция -Османската империя го прави Русия за да спрат безчинствата кланетата да се спре унищожението на християнството това го прави Русия никой нормален живущ на тази земя Балканска няма да е против Русия .