295

Роко

преди 5 години

До 305 Вече пета зима по глупавата част от народонаселението чака укрите да умрат от студ, ама те градовете все не ***. А в регионите на Русия според последните докдлади има остър недостиг на мазут и въглища в навечерието на зимата. Незнам дали Перкото подмина Порошенко ама такава гавра каквато му спретнаха на гнома в Сингапур едва ли и някой президент на бананова република е преживявал.

294

преди 5 години

До Анонимен 301Внимавай да не го кажеш пред някой украинец, пиздець тебе будет! Спряха им отоплението, топлата вода! Хората не могат да се къпят вече! Трумпи в Париж мина покрай Поросьонко, без да го погледне.Само нашите пееерази му пълнят джобовете, като му купуват скапаните шоколади и вафли "Рошен".

293

Анонимен

преди 5 години

Да живее Русия,крепителка на св. мир

292

Анонимен

преди 5 години

А бе в един руски сайт твърдяха, че Лавров е вече пенсиониран. Значи пак послъгват...

291

Голям праз

преди 5 години

Що, сега нещо се е променило ли?Кога ще разберете, че всеки си играе неговата игра?Не искам, да сме сателит на никого!

290

Анонимен

преди 5 години

Мали кат се сетя украинците как устремно се развиваха през 2014......За 25 години като руски сателит Украйна се беше превърнала в средностатистически руски клозет, с цялата му красота на корупция, олигархия и мизерия.Не че сега са по добре, но поне се откъснаха от Русия и имат някакви шансове.

289

само питам

преди 5 години

Де са му на Лавров децата бе?

288

Анонимен

преди 5 години

Тея не спряха да бълнуват че някой ги напада. *** нещастниците

287

Анонимен

преди 5 години

ИМАЛО РУСОФОБИ НЯКЪДЕ СИ- Я ДА ВИДИМ ЗА ТОВА ТУК КАК ДА ГО НАРЕЧЕМ- РОССТАТ- 1.1.2018Г МИН ЗАПЛАТА 243ЛВ- НО ИМАЛО РУСОФОБИЯ НЯКЪДЕ СИ- ИЗМИСЛЯТ ВРАГОВЕ ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ И ТАКА ДА ГИ ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ И ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ.

286

бай Иван

преди 5 години

Един дол дренки са "Великите" сили САЩ и Русия,че и другите по малко велики империи!

285

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-далеч от русия, толкова по-добре!

284

Анонимен

преди 5 години

Китай така се радва че русия изчезва.... Приятели ,приятели ама ..

283

Анонимен

преди 5 години

СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗВАТ ПРОТЕСТИТЕ. ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА СИ- РАЗПИЛЯХА И НАРЯЗАХА НА СКРАП ПОДАРЕНИТЕ ИМ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ, РАЗБИХА ИНФРАСТРУКТУРА И СЕГА ОТНОВО ПРОТЕСТИ ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НЕ БИЛЕ ИСКРЕННИ ОСТАВКИТЕ- НО 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА ПРИ 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ- Е НАПЪЛНО ИСКРЕННА- АКО НЕ Е КРАДЛИВАТА ОЛИГАРХИЯ КОЯТО ЩЕДРО ГИ ФИНАНСИРА ТИА БАНДИТИ НЯМА ДА СЕ ДОПРАТ ДО ПАРЛАМЕНТА.

282

Европеец

преди 5 години

А дано! Западът ни даде на Сталин в Ялта. Значи западът може сега да ни откъсне от Путин.

281

Анонимен

преди 5 години

Браво на Лавров....................голям дипломат и голям политик!!Пак им каза истината на западните лицемери!!!Гениален е Лавров.................западните дипломати може да се учат от него!!

280

Балканите са Европа

преди 5 години

Русия е алергична към истината.Ние искаме западен стандарт , защото още помним източната мизерия.

279

Руски ботуш

преди 5 години

През последните 100лет, Россия винаги е разделяла балканите. Насъсквайки братски народи да се мразят един друг.

278

Анонимен

преди 5 години

До НАПРОТИВ:Пикая ти на целия текст с главните букви. Повръщок!Пишеш:ПОГЛЕДНЕТЕ СИРИЯ-И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА ОТ АЗИАТЦИТЕ!!!!Погледни Сирия ти, до къде я докараха американците и пуделите им!Дойдоха руснаците и с малко сили обърнаха нещата, смазаха Ислямска държава.Случайно да прочете в Днес или друга наша медия, че стотици хиляди сирийци се завърнаха вече по родните си места, а други огромни маси народ ще се завърнат скоро?Платените ни медии не пишат такива неща!

277

До 260

преди 5 години

Пенсиите тогава бяха 70% от заплатата. 50-60 лв бяха пенсиите за старост т.е. които нямаха трудов стаж.

276

Анонимен

преди 5 години

До Лавров и компанияПростащината добре върви в този сайт. Само запомни, че утре може да дойдат други времена и много да съжаляваш за думите си! Нищо не се губи, IP-то ти е налично, име, адрес, извити ръчички, белезници и... не ми се говори!