104

Анонимен

преди 5 години

България е дамгосана със съветските паметници, като гергьовски агнец за руския окупатор !

103

Стамат

преди 5 години

До Nzz"Ти имаш ли 1 книга прочетена поне !!!"Почти съм я прочел. Остават ми около 16% - ~200 страници ;-)

102

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕМАХНАХА ЕДИН ДОСТОЕН ПАМЕТНИК КАТО 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НО ПАМЕТНИКА НА СССР НЕ МОЖЕЛО :DБЪЛГАРИЯ СЕ МАЗНИ НА РУСИЯ И ИЗРАЕЛ КАТО ГО ДЪРЖИ ТОЗИ ПАМЕТНИК!ЕВРЕИТЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМ С ХИТЛЕР! А БЪЛГАРИЯ Е БИЛА СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР!ЕВРЕИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА СССР НО НАДАЛИ ИМАТ ТАКЪВ!ВРЕМЕТО НА ПЕТОЛЪЧКИТЕ ОТМИНА ВРЕМЕТО НА СССР СЪЩО И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!

101

ДОЛУ

преди 5 години

ДОЛУ ПАМЕТНИЦИТЕ НА ОКУПАТОРИТЕ

100

Nzz

преди 5 години

до Стамат и другите неуки : Ква история бре ?! Ти имаш ли 1 книга прочетена поне !!!Руските окупатори и паметниците построени от бг протежетата вън !!!И такива неуки като тебе също !! Пардон, тва означава повечето да напуснат..

99

ВРЕМЕ Е ..

преди 5 години

ТОЗИ ПАМЕТНИК Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!ТОЙ ПОКАЗВА--КОЙ ГО ГАЗИ С БОТУШИТЕ СИ!!!ДНЕС Е МОМЧЕТО --УТРЕ ЩЕ Е ЦЕЛИЯ НАРОД!

98

АнонимеН

преди 5 години

ПАМЕТНИЦИ НА СТАЛИН И ЛЕНИН НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ !ТУРСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА ИГОТО БЯХА ЗАЛИЧЕНИ!!СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И С ПАМЕТНИЦИТЕ НА БКП ИГОТО КАТО ТОЗИ!

97

Една от Видин

преди 5 години

Ако нашата пoлЮция пазеше така усърдно и възрастните ни родители по селата, цена нямаше да има!!!!! В нашия град преди година заклаха баба на 97 години за сумата от 5 (пет!) лева! Защо тогава я нямаше полицията да я защото, а сега отиде на нали разноски да брани една купчина ръжда, която символизира един сатанински режим? Защо, Бойко? Нали си на влаС, голЕм евроатлантик и първи приятел на Западните Балкани!? Или, от много сделки за Македония не ти остана време за Остатъчна България?

96

Аз

преди 5 години

Както и да се възприема този паметник, няма значение. Това е историята и тя ни напомня какво е било . Никъде в Европа не събарят исторически паметнициВ Германия още стои къщата музей на Георги Димитров. Във Виена има паметник на съветската армия, на Сталин. Грозни времена, но история и това е паметта на човечествотоПо аналогия трябва да унищожат археологически паметници от древния Рим - една жестока империя

95

Анонимен

преди 5 години

Дайте му медал на момчето!

94

Стамат

преди 5 години

Правилно. Това е история и не трябва да се оскверява.

93

D

преди 5 години

Тук едни искат да събарят паметника и така щели да обединят нацията! А бе Ей, мал.оумници, знаете ли че тогава точно това ще разедини тотално нацията на фашисти и антифашисти??? А познайте от коя страна на барикадата ще са повечето българи!!! Има останали недоубити фаш.аги още в Майка България! Ще я освободим от това иго (30 години стигат)!

92

И още нещо:

преди 5 години

3-ти МАРТ --- не може да бъде национален празник!ТОВА --НЕ Е ПРАЗНИКА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , И ТЕЗИ С ДРУГ ЕТНОС И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!ТАЗИ ДАТА --СЪЩО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ!!НЕ ГИ СПЛОТЯВА ЗА ОБЩА КАУЗА И НОВ ЖИВОТ!ТОВА Е ---"МЕНТЕ-- ПРАЗНИК" ИЗМИСЛЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ!

91

Анонимен

преди 5 години

Хаха, дотук беше с безплатния подиум за всеки *** със спрей

90

ПАК ,ПАК....

преди 5 години

ВИНАГИ Е "НАВРЕМЕ" ДА ТРЪШНЕШ КОМУНИСТ И ЛЕВИЧАР ПО ГРЪБ...ХА,ХАХАААА/...защото са крадци, убийци и негодници.../

89

Анонимен

преди 5 години

Събаряне му е майката, иначе нацията бъде разделена докато това бетоно чудовище съществува !

88

пак ЛИ

преди 5 години

До ВРЕМЕ Е ...РЕВЕТЕ ЗА ВРЕМЕТО БЕ,ТО И ПОДСКАЧАХТЕ И РЕВАХТЕ ВРЕМЕТО Е НАШЕ,АМА КОСТАКИС ВИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ И ГЕПИ 50 МИЛРИАРДА ЕВРО,А ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ РЕВАЧИ-СРЕДЕН ПРЪСТ ОСТАНА ,КАТО НАГРАДА---

87

ВРЕМЕ Е ...

преди 5 години

ДА ПОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!ДОЛУ СЪВЕЦКИЯ ПОРОБИТЕЛ , СЪСИПАЛ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

86

Anonymous

преди 5 години

Поне да го беше взривил А и да го беше направил единственото, което заслужава е награда. Другото, което не мога да разбера е настървението, с което се защитава монумент на окупационна армия-агресор, който на всичкото отгоре, представете си, доминира пейзажа в идеалния център на софия. Егати катилската наглярщина просто....нямам думи...чак в ареста го вкарват и т.н. ...още малко ще го обезглавят за похвалната постъпка...не стига че е незаконен паметника ами...егати

85

ВРЕМЕ Е ..

преди 5 години

..ДА ГО БУТНЕМ!!!